Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bröllop i Stockholm

Bord i bröllopslokal dekorerat med blommor och tända ljus

Ska ni gifta er och är på jakt efter en bröllopslokal i Stockholm? På Elite Hotels är vi experter på bröllop och hjälper er att anordna en oförglömlig dag.

Vi har flera underbara bröllopslokaler och vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för er under hela er vistelse. Vi tar hand om allt från första planeringsmöte till utcheckning så att ni kan fokusera på att umgås med era gäster.

VACKRA BRÖLLOPSLOKALER I STOCKHOLM PÅ TVÅ AV VÅRA ELITE HOTELS

Oavsett om ni ska ha ett litet bröllop med de närmsta i familjen eller ett stort bröllop med alla era vänner har vi en bröllopslokal i Stockholm som passar era behov. Vi skräddarsyr alltid arrangemanget efter er så att er speciella dag ska bli precis så som ni önskar.

  • Elite Hotel Arcadia – Elite Hotel Arcadia ligger mitt i centrala Stockholm med några minuters promenad till Stureplan. Här kan vi anordna bröllopsmiddag för upp till 20 personer i vår nyrenoverade restaurang där ni får en privat del. Perfekt för det lilla och intima bröllopet. 
  • Elite Hotel Marina Tower – På vackra Elite Hotel Marina Tower kan ni boka en underbar bröllopslokal i Stockholm som passar just era behov. Vår största sal har plats för upp till 400 gäster och passar utmärkt för det storslagna bröllopet. Hotellet ligger precis vid vattnet och ni får en magnifik utsikt över Stockholm.

Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris 792 SEK/Natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris 890 SEK/Natt
Mer om hotellet