Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bröllop i Helsingborg

Ljus lokal med runda restaurangbord och mysig belysning

Boka en vacker bröllopslokal i Helsingborg hos oss på Elite Hotels. Vi har allt från mindre rum med en intim atmosfär till stora vackra salar med plats för dans natten lång.

Vår serviceinriktade personal finns med er från planering och ankomst till utcheckning och hjälper er med alla era önskemål. Fira kärleken tillsammans med oss på Elite Hotels!

FINA BRÖLLOPSLOKALER I HELSINGBORG PÅ TVÅ AV VÅRA ELITE HOTELS

Elite Hotels har flera bröllopslokaler i Helsingborg fördelade på våra två hotell: Elite Hotel Marina Plaza och Elite Hotel Mollberg. Båda våra hotell ligger centralt i stan och är enkla att ta sig till med såväl kommunaltrafik som bil.

  • Elite Hotel Mollberg – På Elite Hotel Mollberg finns två unika bröllopslokaler: Peter Mollbergsalen och Vinkällaren. Här kan vi skräddarsy möblering och dekoration efter era önskemål. Ni kan sedan avnjuta en specialkomponerad meny där ni själva väljer om ni vill ha sittande middagsbjudning eller buffé. Oavsett vilken meny ni väljer kan vi garantera att ni kommer få ett minnesvärt bröllop i en av våra salar.
  • Elite Hotel Marina Plaza – Ska ni ha ett större bröllop är en av våra bröllopslokaler i Helsingborg på Elite Hotel Marina Plaza det självklara valet. Här finns plats för upp till 400 personer vid en sittande bjudning och här finns även mindre lokaler för mer intima bröllop. Här kan ni dessutom njuta av en underbar utsikt över vattnet.

Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg
Medlemspris
818Sek Per natt
Mer om hotellet
Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Stortorget 18, 252 23 Helsingborg
Medlemspris
712Sek Per natt
Mer om hotellet