Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop och fest på Elite Hotel Savoy

  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
  • Bröllop på Elite Hotel Savoy Malmö
Bröllop och fest på Elite Hotel Savoy

En dag att minnas


Har ni bestämt er för bröllop då har vi det perfekta valet av plats – Elite Hotel Savoy! Det gamla och fina anrika hotellet kan erbjuda allt för ert bröllop upp till 100 personer – festlokal för bröllopsfesten, fin lokal för vigseln ut mot vattnet,  härliga fina rum för era övernattningar och sist men inte minst en underbar bröllopsvit för bröllopsparet.

Unika miljöer
Hotellet med anor från 1800-talet har helt unika ståndaktiga miljöer som passar perfekt för bröllop. I vår festvåning en trappa upp har det anordnas många bröllop och härliga tillställningar genom årens lopp. Välkommen att kontakta oss ifall ni önskar lägga er stora dag här på Elite Hotel Savoy.

Samarbetspartners
Vårt fina samarbete med butiken Blomsterpigan gör det möjligt att beställa alla blommor via oss. När det kommer till bröllopsmiddagen är det vår restaurang Savoy Grill som står för menyn.

Bröllopsnatt och övernattning för gäster


Vi har alla tänkbara möjligheter för övernattning i samband med bröllop. Gästerna kan välja mellan många olika rumskategorier medans bröllopsparet med fördel övernattar i i någon av våra sviter eller juniorsviter där man även kan beställa till en härlig bröllops-VIP som väntar på rummet efter incheck.
Läs mer och se våra rum här

Kontakt och offertförfrågningar
Välkommen att kontakta vår bokningsavdelning för frågor om vår festvåning och reservationer av hotellrum, 040 66 44 841 eller reservation.malmo@elite.se.

För frågor och offerter gällande bröllopsmiddagen hänvisar vi till vår restaurangansvarige Niklas Billsten, 0705 97 19 20 eller niklas@savoygrill.se.


Mat för alla tillställningar

Njut av er lyckligaste dag! Savoy Grill skapar drömmenyn till er bröllopsfest. Förmedla era önskemål till restaurangen så arrangerar de allt från en väl sammansatt mat- och vinmeny till en vacker dukning.

Behöver ni samla kraft dagen innan eller återhämta er dagen efter med en god brunch eller liknande kan Savoy Grill ordna detta också. Här erbjuds ett helhetskoncept helt enkelt. Allt för att ni bara ska kunna koppla av och njuta! Savoy Grill har erfarenheten som krävs för att ordna skivan, både vad gäller den lilla intima bjudningen till den stora festen.

Med hjälp av ett stort kontaktnät kan exempelvis brudsmikningar och håruppsättningar förmedlas i samarbete med Eriksson & Robach i Malmö. Besök gärna deras hemsida för mer information; http://eriksson-robach.se/


Havskräftscarpaccio (tomat, koriander, lime)

Grillad kalvrygg med sparris tryffelsmör, nypotatis och portvinssky

Ljummen chokladbakelse med vaniljglass, rabarbermaräng och jordgubbar


1400 kr inkl. moms per person

I priset ingår mousserande vin som fördrink, utvalda viner till menyn, kaffe och personal. Lokalhyra tillkommer. 

Tillkommer gör blomsterarrangemang, övrig utsmyckning, bröllopstårta, nattmat, övrig dryck, ljud, ljus och eventuell underhållning.

_