Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Aktiviteter i Stockholm under Höstlovet

Vy över Gröna Lund

I Stockholm finns familjeaktiviteter som passar både stora och små. Staden bjuder på en härlig blandning av stadspuls och natur med Stockholms skärgård runt hörnet.


GRÖNA LUND

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli med anor från 1800 talet, en stor nöjespark för hela familjen fylld av attraktioner, spel, lotterier, konserter och underhållning. Här finns även restauranger för alla smaker.

JUNIBACKEN

Spendera höstlovet i Astrid Lindgrens fantastiska värld! Här möts ni av en härlig och familjär stämning där hela familjens barnasinne väcks till liv. På Junibacken står barnboken i centrum och målet är att väcka barns lust till läsning. Låt fantasin sprudla och skapa härliga minnen tillsammans genom dans, sång, teater och en massa lek.

Ett sagolikt fint höstlov väntar er här!

SKANSEN

Välkommen till ett traditionellt höstlov på mysiga Skansen. Här kan ni grilla korv på Bollnästorget, höra Kloka Gummans berättelser om åkommor och huskurer och lyssna på läskiga historier i några av Skansens äldre hus. Passa på att gå på spännande vandringar med olika teman eller spökpyssla i Skogens hus, eller se utställningen Djur i folktro och därefter fika på bageriet med läskigt goda bullar.

 Här finns det något för alla höstlovsfirare!

Relaterade artiklar