Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Familjeaktiviteter i Norrköping

Upplåsbar badboll flyter runt i en pool

Krydda dina lediga dagar med ett besök i Norrköping. Ta med familjen och upplev några av de roliga familjeaktiviteter som staden erbjuder. Nedan listar vi några aktiviteter för barn i Norrköping som garanterat går hem hos de små och väcker leklusten även hos de vuxna.


MEDLEY-CENTRALBADET

Simma i 25-metersbassängen, hoppa från hopptornet eller lek i äventyrsbadet. Sommartid erbjuder Medley-Centralbadet även utomhusbad med bassänger för alla åldrar. I den tropiska världen finns två vattenrutschbanor, en för stora och en för små. Här kan du simma bland vattenpist och strömkanaler, klättra på klätterväggen eller ta en paus i den värmande bubbelpoolen. För de allra yngsta finns Miniäventyret Croco Island. Här får de små ett badäventyr för sig i en spännande miljö med fantasidjur. Detta är en utmärkt aktivitet med barn i Norrköping under semestern.

BUSFABRIKEN

Ett måste att göra i Norrköping med barn är att besöka busfabriken. Busfabriken är Europas största inomhuslekland med alla förutsättningar för en lyckad lekdag. Här kan barnen busa och springa så mycket de vill. Spännande rutschkanor på varierande höjder blandas med studsmattor, bollhav, klätterställningar och trampbilar. För de allra yngsta finns en babyhörna där de små får leka i lugn och ro.

VISUALISERINGSCENTER C

Mitt i Norrköpings vackra industrilandskap ligger Visualiseringscenter C, ett science center med interaktiva utställningar och en dom. Domen är inredd med bekväma stolar och en kupolformad filmduk som täcker nästintill hela synfältet. Här är du helt omsluten av bild och ljud i 360 grader vilket ger dig en mäktig upplevelse. Centret har ett brett filmutbud och därmed något som passar att göra i Norrköping med barn i alla åldrar.

KOLMÅRDENS DJURPARK

En given aktivitet med barn i Norrköping är naturligtvis ett besök på Kolmårdens djurpark. Djurparken är nordens största och ligger strax utanför Norrköping. Här finns djurarter av de flesta slag samt häftiga berg- och dalbanor. För de allra minsta är Bamses värld ett måste.

FLER TIPS PÅ AKTIVITETER FÖR BARN I NORRKÖPING

När du besöker Norrköping med barn är ni mer än välkomna att bo hos oss på Elite Hotels. Vi ger gärna tips på flera roliga aktiviteter för att ni ska få en oförglömlig semester!

 

Relaterade artiklar