Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga barnaktiviteter i Malmö

Närbild på två personer som läser en bok tillsammans

Malmö är en perfekt stad att besöka tillsammans med barn. Här finns många aktiviteter som alla barn kommer att älska. Här har vi tagit fram några roliga saker att göra för barn i Malmö!

 

HÄNG I FOLKETS PARK

I Folkets Park finns det massor av saker att göra för barn i Malmö. Här finns lekplatser, restauranger och det sker olika events såsom teatrar och trollerishower. Är ni här under en varm sommardag finns plaskdammen där barnen kan bada. Det finns även flera lekplatser för de mindre barnen och skateramper för de lite äldre barnen.

 

BADA I HYLLIEBADET

Något som är populärt att göra med barn i Malmö är att bada i Hylliebadet. Badhuset är hela 11 500 kvm stort och passar både stora och små barn. Det finns flera roliga aktiviteter såsom hinderbana, vattenrutschkanor och funballz. För de vuxna finns det en gym- och relaxavdelning.

 

LEK PÅ BUSFABRIKEN

En given barnaktivitet i Malmö är en dag på Busfabriken. Hängbroar, hoppborgar, rutschkanor, studsmattor och bollhav är bara några exempel på vad som finns här. Låt barnen få utlopp för sin energi och busa hela dagen.

 

LÄS PÅ STADSBIBLIOTEKET MALMÖ

En lugn men mycket uppskattad barnaktivitet i Malmö är ett besök på Stadsbiblioteket. Här kan ni låna böcker för barn i alla åldrar såväl som tidningar, filmer och TV-spel helt utan kostnad. Häng kvar på biblioteket eller låna hem böcker.

 

BOWLA PÅ BIG BOWL

Bowling på Big Bowl är en perfekt aktivitet att göra med barn i Malmö. Bowlingbanorna är barnvänliga med räcken som kan fällas upp och lättare klot så att alla barn kan vara med. På kvällen startas rökmaskiner och banorna bli självlysande.

 

FLER TIPS PÅ SAKER ATT GÖRA MED BARN I MALMÖ

Vill du ha fler tips på roliga saker att göra med barn i Malmö är du varmt välkommen att fråga oss på Elite Hotels!

Fotograf: Ben Mullins.

 

RELATERADE ARTIKLAR