Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Badplatser och badhus i Köping

Ett barn simmar med en badring i en pool

Ta med hela familjen och besök några av Köpings badhus och badplatser! Här hittar du listan med platser där du kan bada i Köping!


KÖPINGS BAD & SPORT

Köpings Bad & Sport är ett badhus i Köping med både inomhus- och utomhusbad. I inomhusbadet finns tre bassänger, trampoliner i olika höjd och en 80-meter lång vattenrutschkana för en fartfylld åktur. Även utebadet har tre bassänger samt lek- och parkytor, volleybollplan och boulebana. För den som vill ha en mer avslappnande upplevelse på badhuset i Köping är Relaxen att rekommendera. Varva ner i den varma utomhusjacuzzin, sitt en stund i bastun eller ta en dusch i en av upplevelseduscharna.

MALMABADET

Malmabadet är ett litet och mysigt badhus utanför Köping. För de små barnen finns en sluttande strand som gör det enkelt att gå ner i vattnet. Den som vill motionssimma kan göra det i 25-metersbassängen. När ni blir hungriga finns ett mysigt café och ni kan även ta med en matsäck.

KARLBERGSBADET

En 25-metersbassäng, plaskpool, hopptorn, klättervägg och relaxavdelning är bara några av de saker som erbjuds på Köpings badhus Karlbergsbadet. Ta med familjen för en härlig familjedag!

KRISTINELUNDSBADET

Kristinelundsbadet är ett utomhusbad i Köping med en stor bassäng för både simning och lek. Här finns flera grönytor där ni kan slå er ner för att njuta av solen och äta en mysig picknick. Det finns även en kiosk om ni vill handla glass eller fika.

MALMÖN

Vill ni inte besöka ett badhus i Köping utan istället bada i naturen finns det flera vackra badplatser varav Malmön är en. Badplatsen har en sandstrand, omklädningsrum, grillplats och en liten lekpark. En bit åt sidan finns även ett hundbad så din fyrfota vän också ska kunna få svalka sig.

BO HOS OSS PÅ HOTEL BISHOPS ARMS

När ni besöker Köping är ni mer än välkomna att bo hos oss på Hotel Bishop Arms. Hotellet är centralt beläget med närhet till flera olika badmöjligheter!

Relaterade artiklar