Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vana Spa i Stockholm

Kvinna gående i vit badrock längs inomhuspool

Välkommen till Vana Spa på vårt spahotell Elite Palace Hotel i Stockholm

Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholms största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Hos oss finns alla möjligheter till en avkopplande dag med träning och spa i en elegant och inspirerande miljö. 

Vana Stockholm ligger i Elite Palace Hotel, mitt i mysiga Vasastan. Kom förbi för en avkopplande spadag och upptäck fördelarna med att bli medlem. På Vana Spa i Vasastan, Stockholm kan du välja bland härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar, utmanande träningspass med personlig träning och total avkoppling. Vi erbjuder även möjlighet att bo kvar på hotellet för en komplett spa weekend. Varmt välkommen!

Sommar på Vana Spa

Besöka spat

Upptäck våra spapaket

Kvinna som i pool lutandes på arm

Day Spa

Välkommen till att boka vårt spapaket som inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé!

Läs mer
Kvinna och man skrattandes vid middagsbord

Dinner & Day Spa

Boka vårt kompletta spa- och middagspaket och njut av en vistelse som inkluderar boende, inträde till Vana Spa och en utsökt tvårätters middag!

Läs mer
Två pojkar i poncho sittandes på bänk

Family Holiday Spa

Boka vårt spapaket och se fram emot avkopplande hotellvistelse med hela familjen under utvalda datum som inkluderar inträde till Vana Spa och frukostbuffé!

Läs mer

Öppettider GYM & SPA

Måndag-fredag 07.30-21.30
Lördag-söndag 08.00-20.00
Röda dagar 08.00-20.00

Åldersgräns 13 år (i sin målsmans sällskap).
Barn är välkomna mellan kl. 09.00-10.00 på vardagar och 08.00-09.00 på helger.

Hittar du inte önskad tid vid din bokning är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

S:t Eriksgatan 115
113 43 Stockholm

010-583 21 65
stockholm@vana.se

TA IN PÅ SPAhotell I STOCKHOLM

Är du på jakt efter ett spa i Stockholm med övernattning? Boka en magisk spa weekend i Stockholm hos oss på Elite Hotels. Vår personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap till en lugn och avslappnad atmosfär där ni kan få njuta och hämta kraft. Ta ett glas champagne vid poolkanten och upplev ett spa hotell som det ska vara!

SPADAG MED ELLER UTAN ÖVERNATTNING

I alla våra spapaket ingår inträde till spa samt boende i ett mysigt dubbelrum. Det ingår även en lyxig frukostbuffé som är fylld med både varma och kalla rätter. När du bokar en spa weekend i Stockholm på Elite Hotel kan du vara säker på att du får en helg väl värd att minnas. Njut av lugnet i vårt spa på dagen och upplev Stockholm med restauranger i världsklass och ett pulserande nattliv på kvällen. Kom sedan tillbaka ditt rum och kryp ner i krispiga lakan där du själv valt kudde från vår kuddmeny. Boka din nästa spa weekend redan idag!