Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Hotels Rewards


Hej! Genom Elite Hotels Rewards vill vi tacka dig för att du är gäst hos oss och ge dig något tillbaka. Varmt välkommen till Elite Hotels!

 

Tre anledningar till att bli medlem:

 • Tjäna poäng
 • Medlemsrabatt
 • Restaurangcheckar och fler förmåner

Logga in och få full koll:

 • Enkelt att hantera dina bokningar
 • Boka smidigt
 • Följ ditt poängsaldo

Tyvärr saknas en del information:

Steg 2 av 3 – Verifiera din mejl

För att bli medlem behöver du verifiera din e-post och uppge några fler uppgifter. Ett mejl har skickats till din e-postadress. Klicka på länken i mejlet för att komma vidare.

Om du inte har fått ett mejl inom 5 minuter, kontakta member@elite.se

Något gick fel, vänligen kontakta member@elite.se

Aktuellt


Boka bonusnätter

Vi förändras

BLACK FRIDAY

Att vara medlem


1

Checka in första gången

Redan under din första vistelse får du en rad förmåner att utnyttja, bland annat en värdecheck att använda i restaurang eller bar samt fri dagstidning på hotellet.

2

Bjud någon på frukost

Bästa sättet att börja morgonen på är med en lyxig frukost – för 5000 poäng kan du beställa en frukostvoucher giltig för två personer på valfritt Elite-hotell!

3

Boka en natt för poäng

Redan från 8,500 poäng kan du boka en bonusnatt i enkelrum på utvalda hotell. Du kan också använda dina poäng till att ge bort en natt till någon du tycker om.

Förmåner


FörmånBronzeSilverGoldPlatinum
Från antal nätter052555
5% rabatt på våra publika priser 1
Restaurangcheck angivet i SEK 25 50 100 150
Sen utcheckning (15:00)  
Uppgradering vid ankomst    

Visa fler

Använd poäng


Presentkort


Från 25 000 Poäng

Använd dina välförtjänta poäng till ett presentkort på Elite Hotels! Presentkortet levereras i en fin förpackning och kan användas på alla våra hotell* runt om i Sverige. Perfekt att ge bort som present! Med ett presentkort finns en högre tillgänglighet av rum när du ska boka. Leveranstid cirka 1 vecka.

*Gäller ej på Elite Eden Park Hotel i Stockholm.

Fokus prenumeration


Från 8 500 Poäng

Är du samhällsintresserad, använd dina poäng till en prenumeration av nyhetsmagasinet Fokus. I Sveriges största nyhetsmagasin Fokus läser du varje vecka berättelserna, fördjupningarna, analyserna och nyheterna om det viktigaste just nu inom politik, vetenskap, ekonomi, kultur och livsstil. Fokus lotsar dig fram i nyhetsflödet och ger dig de initierade sammanfattningarna.
Inrikesresa


Från 12 500 Poäng

Använd dina poäng till en inrikesresa med flygbolaget BRA! De flyger dig smidigt till 16 olika destinationer i Sverige, läs gärna mer om BRA:s destinationer och annat på www.flygbra.se. Resor är bokningsbara alla dagar i veckan och är ej ombokningsbara. Vid bokning återkommer vårt Service Center inom kort med en bokningsbekräftelse. • Våra partners


  Passion for Business

  Passion for Business är ett tryckt magasin som ges ut 2 gånger per år. Innehållet fokuserar på att coacha och inspirera kvinnor till att nå sina affärsmål och lyfter fram ambition och kompetens. Som medlem har du möjlighet att använda dina poäng till en prenumeration.

  Läs mer

  STARK Magasin

  STARK Magasin - en träningstidning full av program, idéer och färdiga pass för att din träning ska bli effektivare, bättre och kanske även bli av oftare. Som medlem har du möjlighet att använda dina poäng till en prenumeration.

  Läs mer

  SAS Eurobonus

  Om du är medlem i SAS EuroBonus och visar upp ditt medlemskort i samband med incheckning på Elite Hotels tjänar du 300 extrapoäng per natt hos EuroBonus. Är du även medlem i Elite Hotels Rewards tjänar du Elite-poäng precis som vanligt. Hos oss behöver du inte välja – du får poäng i båda programmen.

  Poängintjäning i programmen kräver att man har bokat sin vistelse via de kanaler som är poänggrundande.

  Läs mer

  Fokus

  Är du samhällsintresserad kan du använda dina poäng till en prenumeration av nyhetsmagasinet Fokus. I Sveriges största nyhetsmagasin Fokus läser du varje vecka berättelserna, fördjupningarna, analyserna och nyheterna om det viktigaste just nu. Som medlem har du möjlighet att använda dina poäng till en prenumeration.

  Läs mer

  Barncancerfonden

  Som medlem har du möjlighet att stötta cancerdrabbade familjer genom att skänka insamlade poäng till Barncancerfonden. Deras vision är att utrota barncancer och är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Poäng som du skänker används till frinätter för drabbade barn och deras familjer.

  Läs mer

  Europcar

  Europcar vet att det är viktigt för dig som kund att allt fungerar varje gång du hyr en bil. När du hyr bil av Europcar får du alltid säkra och välutrustade bilar av högsta kvalitet.

  • Använd dina Elite-poäng till att hyra bil hos Europcar.
  • Tjäna 500 Elite-poäng per hyrtillfälle när du bokar din bil med Europcar i Sverige (gäller ej vid bilhyra som betalats med Elite-poäng).
  • Rabatt på bilhyra inom Sverige.

  Läs mer

  Flyg BRA

  BRA är Sveriges inrikesflyg som trafikerar 13 olika destinationer. Som medlem får du:

  • 500 poäng på ditt Elite-medlemskap för din flygresa i samband med boende på Elite Hotels (gäller ej vid friresa eller om du fått poäng på ditt BRA Vänner medlemskap för flygresan).
  • Friresor för Elite-poäng.
  • Medlemmar på nivå Platinum har fritt inträde till Flyg BRA's lounger och får ta med sig 20 kg extra bagage utan kostnad på inrikesflyg.

  Läs mer

  Live It

  Live It är störst i Sverige på upplevelsepresenter och som medlem i Elite Hotels Rewards har du möjlighet att använda dina poäng till att köpa en upplevelsebox.

  Upplevelseboxen innehåller mer än 70 olika upplevelser. Mottagaren får välja bland allt från vinprovningar och skönhetsbehandlingar till motorsport och adrenalinfyllda äventyr. Boxen är giltig i ett år så det finns gott om tid att uppleva något nytt. Boxen innehåller ett förbestämt urval av upplevelser att välja bland.

  Läs mer

  RES

  Tidningen RES innehåller spännande resereportage skrivna av Sveriges främsta skribenter och bilder tagna av några av världens bästa fotografer! Som medlem har du möjlighet att använda dina poäng till en prenumeration.

  Läs mer

  King Magazine

  King Magazine är en renodlad modetidning som riktar sig mot män. King hjälper dig att hålla koll på de senaste modetrenderna och hur man på bästa sätt kombinerar dem. Som medlem har du möjlighet att använda dina poäng till en prenumeration.

  Läs mer

FAQ


Vanliga frågor

Kontakta oss


Elite Hotels Medlemsservice
Box 21034
100 31 Stockholm

Tel: 0771-788 789
Fax: 08-566 217 71
Email: member@elite.se

Öppettider
Helgfria vardagar 8.30-18.00.

 

Efterregistrera poäng
Läs våra medlemsregler

_