Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   10-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt och smart inredda enkelrum i varma färger med naturmaterial. Här finns en enkelsäng och arbetsplats samt badrum med badkar eller dusch. Samtliga standardrum är utrustade med tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Se fler bilder

Från  896 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-07, Priset avser 2016-11-04)

Nästa

  1-2 personer   150-160 cm eller 2x90 cm   15-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior rum är dubbelrum för en till två personer. Rummen är sobert inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, arbetsplats och badrum med badkar eller dusch. Samtliga superiorrum är utrustade med tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Vänligen notera att det inte får plats med extrasäng i denna rumstyp.

Se fler bilder

Från  1136 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-07, Priset avser 2016-11-04)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   18-20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är rymligare dubbelrum. Rummen är sobert designade i lila toner. I rummet finns en dubbelsäng och arbetsplats samt badrum med badkar eller dusch.
Samtliga deluxerum är utrustade med tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda. Vänligen notera att endast några deluxerum har tillräckligt med utrymme för extrasäng.

Se fler bilder

Från  1296 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-07, Priset avser 2016-11-04)

Nästa

  1-4 personer   180 cm   Bäddsoffa   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra vackra juniorsviter är sobert designade i naturnära färger. Rummen har ett separat sovrum med dubbelsäng samt vardagsrumsdel med soffgrupp, tv och arbetsplats.

Samtliga juniorsviter är utrustade med safetybox, minibar, 2 st tv, strykbräda och strykjärn samt morgonrock och hårtork.

Se fler bilder

Från  1776 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-07, Priset avser 2016-11-04)

Nästa

  1-4 personer   180 cm   Bäddsoffa   40 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva sviter är sobert inredda i naturnära färger. Sviterna är ett perfekt val för dig som har något att fira eller om du vill bo lite större. Här finns ett separat sovrum med dubbelsäng samt vardagsrum med sittgrupp och arbetsplats. Sviterna erbjuder även ett modernt luftigt badrum med badkar.

Samtliga sviter har tv strykbräda/strykjärn, hårtork, minibar, morgonrock och safetybox.

 

Se fler bilder

Från  2336 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-15, Priset avser 2016-11-04)

NästaVälkommen till Elite Hotel Stockholm Plaza!

Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan. Här bor du i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Hotellet erbjuder 143 bekväma och elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. I hotellet finns även den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House där maten står i fokus.

På Elite Hotel Stockholm Plaza bjuder vi våra gäster på en personlig atmosfär och högsta tänkbara serviceanda. Vår målsättning är att sätta guldkant på er tillvaro.

Varmt välkommen till Elite Hotel Stockholm Plaza!


  143 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  3 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  10 km till Bromma Flygplats & 40 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen


Lobbyn på Elite Hotel Stockholm Plaza

in- utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


hotellfrukost på Elite Hotel Arcadia i Stockholm

Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i vår restaurang på entréplan.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.00–11.00

Söndag

08.00–12.00

 


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder vi dig som gäst gratis WiFi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

För dig som vill äta i lugn och ro på ditt rum erbjuder vi roomservice. För beställning kontakta receptionen.

Roomservice 
Månfag–fredag 07.00-10.00, 17.00–22.00
Lördag 07.30–11.00, 17.00–22.00
Söndag 07.30–11.00

Vid beställning tillkommer en avgift på 95 kr.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice, all tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 09.00 återlämnas nästa dag efter kl. 15.00. Tvättservice finns tillgänglig måndag till fredag. På lördagar debiteras 50% extra på kostnaden och söndagar 100% extra. Kontakta receptionen för mer information.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Parkeringshus finns på David Bagares gata 5-7. 24-timmarsbiljett kan köpas i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet).

Garage
280 kr/dygn
Parkerar du på gatan, var uppmärksam på om parkering är tillåten! 
Glöm inte att lösa p-biljett. Observera om gatan har städdagar. Då är parkering förbjuden natten till den dag som anges på hänvisningsskylten i början av varje kvarter.


Runkeeper

Det finns fina löpar- och promenadrundor med utgångspunkt från hotellet. Vi erbjuder 3 olika rundor på 3 km, 6 km och 10 km.


Konferensrum på Elite Hotel Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza


Anrika Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder tre rymliga konferenslokaler med
stort ljusinsläpp. Här konfererar du i en klassisk miljö intill Stureplan och vackra parken Humlegården.

  • 3 konferensrum
  • Upp till 40 deltagare
  • Wi-Fi

Högt bord i bardelen på Vassa Eggen Steak House

Vassa Eggen Steak House


På Vassa Eggen står maten alltid i fokus – där inramningen är yngre och modernare med riktig storstadskänsla. Här kan du som gäst få en smakupplevelse av högsta klass.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag
Måndag–torsdag: 18.00–22.00
Fredag–lördag: 18.00–23.00
Söndag, endast baren öppen: 17.00–22.00Njut av en weekend på Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är beläget i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Här finns även den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House som bjuder på omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning. Ett stenkast från hotellet ligger Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. 


Från 818 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den härliga parken Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet erbjuder bekvämt och elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. I den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House njuter du av omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning.


Från 818 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget ett stenkast från Stureplan och den vackra parken Humlegården. Här bor ni en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Hotellet erbjuder elegant inredda hotellrum samt en relaxavdelning med bastu. I hotellet finns även den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House som bjuder på omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning. 


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 26 september 2016

Positivt: Bra säng, god mat, centralt och personal med god serviceanda.

Att förbättra: Skulle önska att det funnits någon mjölkfri yoghurt till frukost inte enbart laktosfri. Särskillt när det påtalats i bokningen att man har mjölkproteinallergi. Saknade gym och en relaxavd, om inte annat så att hotellet haft avtal med annat hotell/anläggning så att man kunde nyttja deras.

Övrigt: Saknar du inte något av det jag skrivit under "sånt som kunde varit bättre" så är det ett kanonhotell med personal som är serviceminded.


Hotellet svarade den 27 september 2016

Hej! Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ber om ursäkt ifall vi inte fått all information om era allergier. Hör gärna av er till oss i receptionen nästa gång ni bor så skall vi ordna era önskemål på frukosten. Vi har ett gym för våra gäster på vårt systerhotell Elite Eden Park som ligger en 5 minuters promenad bort via humlegården. Där tränar ni kostnadsfritt. Vi visar er gärna vägen nästa gång ni kommer. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Malin Mikaelsdotter Elite Hotel Stockholm Plaza


Silhouette of a person

Bengt Gustafsson

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 26 september 2016

Att förbättra: Tagit bort badkaren


Silhouette of a person

Leif Jönsson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 26 september 2016

Positivt: Centrumnärheten

Att förbättra: Ljudnivån från bakgata väl hög fredagnatt

Övrigt: Populär restaurang


Silhouette of a person

Susanne Göransson

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 25 september 2016

Att förbättra: Haft lite bättre dörrar till hotellrummet, större badrum (badrummet gjort f den smala kunden), kodlås till varjevåning dygnet runt (då vi fick påknackning på vår dörr vilket va obehagligt). Bytt ut schampoo mm t något som doftade gott (inte "tant" som det som fanns) och bättre för håret. Personalen skulle jag behålla de var superservicemindliga.


Silhouette of a person

Gunilla Beume Borggren

Omdömet skrevs den 23 september 2016

Att förbättra: Sänka sminkspegeln på toaletten om ni inte alltid har kunder som är 2 meter långa. Fick stå på tå i går morse. :)


Silhouette of a person

Gunilla Beume Borggren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 september 2016

Att förbättra: Sänka sminkspegeln på toaletten om ni inte alltid har kunder som är 2 meter långa. Fick stå på tå i går morse. :)


Hotellet svarade den 23 september 2016

Hej Gunilla, tack för att du valde att bo hos oss! Jättebra synpunkt gällande sminkspegeln, jag tar det vidare med vår fastighetsavdelning så ska vi se hur vi kan åtgärda. Hälsar dig mycket välkommen tillbaka till oss! Vänligaste hälsningar, Anna Simonsson


Silhouette of a person

Gunilla Beume Borggren

Omdömet skrevs den 23 september 2016

Att förbättra: Sänka sminkspegeln på toaletten om ni inte alltid har kunder som är 2 meter långa. Fick stå på tå i går morse. :)


Silhouette of a person

Rigo Andersson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 21 september 2016

Positivt: Trevlig personal

Övrigt: Boka inte centralt .


Silhouette of a person

Fredrik Lindvall

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 19 september 2016


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 18 september 2016

Positivt: Nära och komfortabelt. Fräscht och bra service!

Att förbättra: Ljudisolering då det var bra tryck på nattclubben! Frukosten var jättegod med bra urval men ganska rörigt att hitta allt.


Kontakta oss


 

Hitta hit


GPS koordinater
59.337408 | 18.069988

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Avstånd ca 40 km

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter.

Från Bromma flygplats
Taxibilar och flygbussar till Stockholm City terminal avgår utanför entrén. Avstånd ca 10 km. Med kommunaltrafik ta buss 110 till Alvik och därefter tunnelbana mot Hötorget. Ta en promenad längs Kungsgatan ner mot Stureplan och sväng in till vänster på Birger Jarlsgatan. Efter ca 100 meter finner du Elite Stockholm Plaza på vänster sida.
Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Om du åker taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.

Med bil

Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfarten mot Norrtull. Följ skyltar mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i rondellen in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan ca 2 kilometer till nummer 29, så har du Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida. Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Norrtull. Följ skyltarna mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i rondellen in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan ca 2 kilometer till nummer 29, så har du Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida. Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

 

_