Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   11 m2   120 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enkelrum är utrustade med 120 cm breda sängar från DUX. På rummen finns skrivbord, bagagebänk, TV, vattenkokare samt WiFi. I badrummen finns dusch och hårfön. Inredningen är gjord i klassisk modern stil.

Se fler bilder

Från  846 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-12-13)

Nästa

  2 personer   10-17 m2   140 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra mindre dubbelrum är utrustade med 140 cm breda sängar från DUX. På rummen finns skrivbord, bagagebänk, TV, vattenkokare samt WiFi. I badrummen finns dusch och hårfön. Inredningen är gjord i klassisk modern stil.

Se fler bilder

Från  936 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-12-13)

Nästa

  2 personer   12-32 m2   2x90 cm-105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum varierar i storlek på grund av den vackra fastighetens utformning. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar från DUX. På rummen finns skrivbord, bagagebänk, TV, vattenkokare samt WiFi. I badrummen finns dusch eller badkar samt hårfön. Inredningen är gjord i klassisk modern stil.

Se fler bilder

Från  1026 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-12-14)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   30-47 m2   2x90 cm eller 80 cm, 2x100 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor som är utrustade med sängar från DUX. På rummen finns skrivbord, bagagebänk, TV, vattenkokare samt WiFi. I badrummen finns dusch och hårfön. Inredningen är gjord i klassisk modern stil.

Se fler bilder

Från  1296 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-12-14)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Lund

Inspirationen till Hotel Bishops Arms koncept kommer från de engelska värdshusen på landsbygden där mat, dryck och logi kombineras på ett gemytligt sätt. Hotellen har ingen reception utan man checkar in direkt i puben och pubpersonalen hjälper dig med dina önskemål.

Den klassiska fastigheten färdigställdes 1919 och har en unik charm. Rummen är fördelade på fyra våningar och varierar mycket i storlek och utformning. Hotellrummen under taknockarna på översta våningen erbjuder en fantastik utsikt över Lunds stadskärna.

På Hotel Bishops Arms i Lund bor du på ett av stadens bästa lägen endast 300 meter från Centralstationen och 200 meter till Lunds Universitet. Här kan du njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 39 rum har en ombonad, klassisk modern stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna DUX-sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester kommer du att trivas hos oss.

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

Bra att veta

För våra gästers säkerhet är vissa av hotellets publika utrymmen kamerövervakade. Om du motsätter dig detta ber vi dig kontakta hotellet.

Hotellet är låst och endast bemannat under pubens öppettider. Behöver du komma i kontakt med hotellet utanför ordinarie öppettider, vänligen använd befintlig porttelefon eller ring Elite Hotel Ideon på telefon 046 287 11 00.

Incheckning sker tidigast kl. 16.00 söndag till torsdag, detta innebär att det inte går att komma in i hotellet innan dess. Fredag till lördag öppnar vi klockan 15:00. Hotellet har inget bagageutrymme, vi rekommenderar istället förvaringsskåpen på Lunds centralstation.

För hotellgästernas säkerhet är hissen avstängd mellan 23.00-06.00.

På vårt systerhotell Elite Hotel Ideon finns faciliteter såsom gym och konferenslokaler.

Frukosttider

Vår trevliga frukostbuffé serveras dagligen i hotellets frukostmatsal.

Måndag–fredag  kl. 06.30–09.00
Lördag–söndag  kl. 08.00–10.00

Hotel Bishops Arms öppettider

Söndag–måndag  kl. 16.00–22.00
Tisdag–torsdag kl. 16.00–00.00
Fredag–lördag kl. 15.00–01.00

 


  39 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  300 m till tågstationen
  28 km till flygplats
  200 m till buss

  Parkering (kostnad tillkommer)
  WiFi ingår


Fastigheten är från 1919, mellan 1980-2015 bedrevs här hotellverksamhet under namnet Duxiana. Under 2016 bytte hotellet ägare och namn och blev Hotel Bishop Arms Lund.

Hotellet totalrenoverades 1999, ett antal rum renoverades sedan under 2013.


In- och utcheckning

Incheckning söndag till torsdag sker i puben från kl. 16.00 och framåt, som gäst kommer du inte in på hotellet innan dess. På fredagar och lördagar öppnar vi klockan 15.00. Om du planerar att anlända till hotellet efter att puben har stängt måste hotellet meddelas i förväg.

Utcheck sker senast kl. 11.00 på avresedagen.


Frukost

Frukosten serveras inne i frukostmatsalen;

  • Måndag-fredag kl. 06.30-09.00
  • Lördag-söndag kl. 08.00-10.00

Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

  • Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  • Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  • Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Strykjärn

På 3:e våningen finns strykjärn som kan nyttjas kostnadsfritt.


Relax & Gym

Som gäst på Hotel Bishops Arms kan du kostnadsfritt nyttja Elite Hotel Ideons gym som är utrustat med konditionsmaskiner, fria vikter samt diverse träningsredskap. I anslutning finns omklädningsrum med tillhörande bastu.


Konferenser och events

På vårt systerhotell Elite Hotel Ideon finns en konferensavdelning med 9 lokaler med allt från mindre grupprum till större konferenslokaler för upp till 220 personer. Här finns även möjlighet att arrangera olika typer av events såsom middagar och mindre mässor.

Vänligen kontakta Elite Hotel Ideon för mer information, telefon 046-287 11 00 eller konferens.lund@elite.se.


Cyklar

I cykelstaden Lund kan man både låna och hyra cyklar via Lundahoj. Närmaste cykelstation finner du vid centralstationen.

För att kunna låna/hyra en cykel krävs antingen ett 3-dagarskort eller säsongskort. Första 30-minuternas användning är alltid gratis, därefter debiteras en kostad per 30-minutersperiod. För mer information, besök Lundahojs hemsida.


Parkering

I närheten av hotellet finns två publika och avgiftsbelagda parkeringsgarage. Parkeringsbiljetter köps på plats i respektive garage.

Parkeringsgarage, Stadsbiblioteket, Sankt Petri Kyrkogata
OBS! Max 24 timmars parkering

Måndag-Fredag kl. 09.00-19.00
Lördag kl. 09.00-16.00
15 kr/timme

Måndag-Fredag kl. 19.00-09.00
Lördag kl. 16.00-09.00
Söndag 00.00-24.00
3.00 kr/timme

Parkeringsgarage, Centralgaraget, Clemenstorget 5
Parkeringsgaraget är öppet för in- och utfart alla dagar mellan kl. 05.00-23.00.
Avgift dygnet runt.
9 kr/30 minuter eller 120 kr/dygn


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Tvättservice finns tillgänglig måndag–fredag (lördagar mot en extra helgavgift på 200 kr). Gästtvätten lämnas till frukostpersonalen innan kl. 09.00 och är klar för avhämtning i puben senast kl. 18.00 samma dag.


Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Djurbädd
  • Godis

Vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 046 - 287 11 00 eller info.ideon@elite.se


Frukost på Hotel Bishops Arms Lund


Vår frukost serveras varje dag i vår trevliga gastropub The Bishops Arms.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.00
Lördag–söndag: 08.00–10.00


The Bishops Arms Lund


Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky. De flesta söndagskvällarna under året har puben quizkväll.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Söndag-Måndag  16.00-22.00
Tisdag - torsdag  16.00-00.00
Fredag - lördag  16.00-01.00

 Se fram emot en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i centrala Lund. Hos oss bor ni till bästa helgpris i något av de fina hotellrummen. Sov ut i våra sköna sängar och börja dagen med en stärkande frukost. Snooze is not available at Hotel Bishops Arms. Observera att Snooze inte gäller för Hotel Bishop Arms.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Möt hösten i Lund med en härlig vistelse till bästa pris på Hotel Bishops Arms! Hotellet är beläget ett stenkast från Lund Centralstation med närhet till stadens utbud av caféer, butiker och restauranger. Sov ut i våra sköna sängar och vakna till en härlig frukostbuffé.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i Lund. Bo i något av våra trevliga rum och passa på att ta del av stadens shopping- och nöjesutbud som finns direkt utanför dörrarna. Efter en dag på stan kan ni koppla av i våra sköna DUX-sängar.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


78%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 19 augusti 2019

Kommentar: Finns aldrig någon i reception, endast bar tillgänglig där man måste gå in med alla väskor. Vid utcheckning måste man leta reda på någon i köket för receptionen är stängd och baren är uppenbarligen inte öppen vid utcheckningstid. Är jag på hotell uppskattar jag en representant för hotellet som jag kan prata med. Inte springa runt och leta efter personal som inte har en plats där de står. Hade jag varit turist så hade jag aldrig lyckats få hjälp om ingen finns att fråga. Om jag inte hittar någon vid utcheckning/incheckning måste jag betala för att klockan är för mycket då? Hotell har en receptionist som tar emot gästerna och kan hjälpa till med eventuella frågor och funderingar. Bodde i två nätter men INGEN kom och öppnade vårt rum för städning.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 augusti 2019

Kommentar: personalen , läget och den mysiga atmosfären


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 29 juli 2019

Kommentar: Den engelska atmosfären och trevligt bemötande i baren. Harmonisk frukostmatsal. Nej faktiskt inte.


Hotel Bishops Arms
Sankt Petri kyrkogata 7
222 21 Lund

Tel: 046 – 287 11 00

bishops.lund@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 046-287 11 00
reservations.lund@bishopsarms.com
Försäljningschef
Mathias Andersson
Tel: 046-287 11 00
mathias.andersson@elite.se

Hitta hit

Ankomst via bil

Om du anländer via bil (norrifrån):
Via E6 - sväng vänster vid Flädie trafikplats, tag av vänster i rondellen vid Nova Lund och sväng höger in på Kävlingevägen. Fortsätt in på Bredgatan och tag höger in på St Petri kyrkoväg där hotellet slutligen ligger.

Om du anländer via bil (söderifrån):
Om du kör på E22 i riktning från Malmö tar du av vänster in på Dalbyvägen. Sväng sedan höger in på Vallbygatan och forsätt in på Biskopsgatan. Sväng vänster in på Bredgatan och säng in på den andra gatan till höger som är St Petri gatan där hotellet även ligger.

Ankomst via tåg/buss

Hotellet ligger endast 3 minuters promenad från centralstationen. Gå över Clemenstorget in på St Petri Kyrkogata och du är framme vid hotellet.

_