Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–105 cm   13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina standardrum har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta. Alla rummen har en arbetsplats, tv, minibar, safteybox och WiFi samt dusch eller badkar. Några av rummen har även balkong, strykjärn och strykbräda. Rummen vetter mot Kungsgatan, Västra Torggatan eller in mot gården.

Se fler bilder

Från  720 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-24, Priset avser 2016-09-02)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I våra minsta superiorrum sover du gott i 140 cm breda sängar. Sover du själv i sängen kan du njuta av gott om utrymme men det går även att sova två personer i sängen om ni vill.

Samtliga rum har en bekväm arbetsplats, WiFi, safteybox, telefon, tv, minibar samt badrum med badkar eller dusch. Denna rumskategori är något mindre  än våra superiorrum. På en del av rummen finns balkong, strykbräda och strykjärn..

Se fler bilder

Från  760 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-17, Priset avser 2016-09-02)

Nästa

  2 personer   160–180 cm   19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum håller en hög standard både på komfort och tekniska bekvämligheter. De har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta är modernt inredda med två stycken 90 cm breda sängar eller en hel säng, 160–180cm.(merparten av dessa är icke delbara).

Rummen är rökfria och har en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar, hårtork och tv. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. På några av rummen finns balkong, strykjärn och stykbräda.

Se fler bilder

Från  840 SEK /natt

(Priset hittades 2016-07-12, Priset avser 2016-09-30)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum erbjuder plats för både arbete och vila. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustande med arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Dessutom finns morgonrockar samt vattenkokare för lite extra bekvämlighet. Merparten av badrummen har både badkar och dusch. Dessa rum är mer generösa i storlek och har sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer.

Se fler bilder

Från  960 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-17, Priset avser 2016-09-02)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Deluxe with view-rum erbjuder vacker utsikt mot Klarälven, några av dem har även en balkong. I rummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar och sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustade med en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Morgonrockar och vattenkokare finns på rummet för en trivsam vistelse.

Se fler bilder

Från  1120 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-17, Priset avser 2016-09-02)

Nästa

Familjerum


  2-4 personer   160-180 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga och är utrustade med bäddsoffa för två barn.  Familjerummen håller en hög standard och har en smakfull modern inredning. På rummen finns arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och hårtork. För extra bekvämlighet finns även morgonrockar och vattenkokare.

Se fler bilder

Från  1305 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-30, Priset avser 2016-08-15)

Nästa

  1–3 personer   180 cm    41 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är ett extra rymliga och luftiga rum med en vacker utsikt mot Klarälven. Rummen har en mysig sittplats med soffa som även kan användas som bäddsoffa. Sängen är en icke delbar dubbelsäng. 

På rummen finns en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. För extra lyx och bekvämlighet finns morgonrockar, tofflor, strykjärn, strykbräda och vattenkokare med kaffe/te.

Se fler bilder

Från  1520 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-17, Priset avser 2016-09-02)

Nästa

  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Sviten har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en bekväm sittgrupp och sovrummet är inrett med en dubbelsäng (icke delbar) samt en arbetsplats. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. I sviten finner ni också safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1800 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-23, Priset avser 2016-08-15)

Nästa

Executive Suite


  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår största svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Den har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en arbetsplats och en stor bekväm sittgrupp. Sovrummet är inrett med dubbelsäng (icke delbar). Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Denna svit har även en separat gästtoalett. Rummet är utrustat med WiFi, safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1980 SEK /natt

(Priset hittades 2016-06-23, Priset avser 2016-08-15)

NästaVälkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad!

Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 bekvämt och fräscht inredda hotellrum samt utmärkta möjligheter för konferenser och olika evenemang. På hotellet finner ni också vår populära pub The Bishops Arms. I allt vårt arbete strävar vi efter att du som gäst ska känna att det är just för dig vi arbetar. Vi erbjuder en totalupplevelse och inte bara ett rum för natten på Elite Stadshotellet.

Hotellet genomgick 2007-2008 en rumsrenovering av 100 rum. Utöver rumsrenoveringen har avloppsstammar och elsystem bytts samt ett nytt ventilationssystem med kyla installerats i samtliga hotellrum. Under 2014 renoverades resterande 38 rum inklusive våra två sviter och allt blev klart i slutet av år 2014.

  138 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym

  Gratis WiFi

  18 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  50 m till buss


Historien om Elite Stadshotellet!

1870, när hotellet invigdes, hade man tillgång till material och hantverksskicklighet som vi idag bara kan drömma om. Marmor, ädelträ och kristallkronor skapade en speciell atmosfär. Kunniga hantverkare som gjorde stuckaturer och ornament medverkade till att Stadshotellet
Karlstad ser ut som det gör även idag – kvalitet och hantverksskicklighet rakt igenom. Då, när det begav sig, var hotellet ett av Sveriges största och finaste hotell. Här möttes bland annat varje år de förmögna träpatronerna, vilket faktiskt har förblivit en årlig mötestradition.Elektriciteten kom till hotellet 1904 och några år senare fanns det värmeledningar till alla rum och wc på varje våning, vilket betraktades som en stor lyx. Pottskåpen togs då äntligen bort en gång för alla. Vad kanske inte alla vet är att när unionsupplösningen mellan Sverige och Norge undertecknades i Karlstad, bodde hela den norska delegationen på Stadshotellet.

Under årens lopp har hotellet kontinuerligt renoverats och moderniserats men vi har varit noga med att låta kvalitetstänkandet genomsyra allt arbete. Alla miljöer på hotellet har varsamt blivit inredda i tidstypisk men ändå funktionell stil. Stadshotellet skall ha kvar sin stil och charm även om ytterligare 130 år.

Många stamgäster har återvänt genom åren till Stadshotellet Karlstad. En av dom var Gustaf Fröding som vid sitt stambord i matsalen drack sin punsch och hämtade motiv till en rad av sina dikter.

Sedan år 1984 ägs Elite Stadshotellet av Elite Hotels of Sweden.Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Elite Stadshotellet Karlstad har kostnadsfritt trådlöst internet. Välj “EliteWifi” och öppna din webbläsare. Fyll i din e-postadress för att få access. För mer information, kontakta vår reception. Vi har dessutom ett gästkontor med dator och skrivare.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vår roomservice-meny finns på rummet och erbjuds följande tider:

Måndag–fredag kl. 06.30-09.30 samt kl 16.00-23.00
Lördag-söndag kl. 07.30-10.30 samt kl 16.00-23.00

Roomserviceavgift tillkommer med 125 kr.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi använder oss av närliggande parkeringshus och säljer parkeringsbiljetter i receptionen till en kostnad av 125 kr. Vi har även nio p-platser i ett eget garage till en kostnad av 175 kr per plats och dygn. I två av dessa garageplatser finns uttag för laddning av elbil. Garageplats kan förbokas via receptionen på 054-29 30 00.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Gäller måndag–fredag. Strykrum finns på våning 2.


Gym at Elite Stadshotellet Karlstad

Gym med bastu

I vårt nyrenoverade gym finner ni löpband, crosstrainer, multistation samt fria vikter. I anslutning till gymmet finns omklädningsrum för dam och herr samt en gemensam bastu.

 

 

 


Elite Stadshotellet Karlstad


Centralt vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet med shopping, nöjen och kommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Här finns alla förutsättningar för lyckade möten, event och företagsmingel. Alla våra konferenslokaler har högt i tak och stora fönster och de flesta har vacker utsikt över Klarälven.


Restaurang


Njut av en god middag från vårt förstklassiga kök. Elite Stadshotellet erbjuder dig att boka en middag med möjlighet att avnjuta den i någon av hotellets vackra salonger. För riktigt stora sällskap finns vår festvåning eller Vintermatsalen.

Öppettider

Välkommen att kontakta vår festvåningschef för mer information och bokning:

För frågor och bokning kontakta
Monica T Lindqvist, tel: 054-29 30 25
monica.t.lindqvist@elite.se eller festvaning.karlstad@elite.se


The Bishops Arms


The Bishop´s Arms är en genuint engelsk pub med Karlstads största urval av öl och whisky. Hit söker sig Karlstadsborna när de längtar efter något gott att dricka och en stunds samvaro med arbetskamrater och vänner. Här råder en gemytlig pubstämning och vi erbjuder god mat från vår mycket breda pubmeny i en avslappnad miljö, serverad av glad och kunnig personal. Som hotellgäst går Du in till puben direkt från hotellets lobby.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–00.00
Torsdag–lördag: 16.00–01.00
Söndag: 16.00–23.00Fira dit bröllop med en bröllopsfest på vackra Elite Stadshotellet Karlstad. Med fina lokaler, god mat och erfaren personal tar vi hand om er på en av livets viktigastes dagar.

Stanna gärna hela natten och på något av våra fina rum. Bjuder ni in långväga gäster så finns självklart rum även för dem. Välkommen att läsa mer om våra bröllopserbjudanden.
Missa inte möjligheten att se Le Miserables på Wermland Operas stora scen. En storslagen och gripande musikal som  baserar sig på Victor Hugos mästerverk till romanen Samhällets olycksbarn (1862). Den spelas 16 juni – 31 december 2016 och Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder paketerbjudande med boende. Läs mer!


Från 1185 SEK /person i dubbelrum

Boka
Ändra hotell


Upplev ett julbord utöver det vanliga. Stjärnkocken Melker Andersson kommer även i år att komponera Elite Stadshotellets julbord, ett traditionellt julbord med en modern twist. Vi ser fram emot att få välkomna Er till ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö.


Från 345 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare. Pris från 858:-/ person


Från 858 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Orup kommer med sin populära föreställning "Viva La Pop" den 4 och 5 november till Löfbergs Arena: Vi på Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder rabatterade priser på hotellrum. 


Från 518 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka redan nu in något att se fram emot i höstmörkret, besök Scalateatern i Karlstad och se musikalen "Tillbaka till den Förbjudna Planeten". Musikalen har premiär den 15 oktober och spelas fram till den 3 december. Elite Stadshotellet erbjuder övernattning från 425:-/person.


Från 425 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi hjälper er att göra er bröllopsdag till ett minne för livet - läs mer om våra olika alternativ. Och tveka inte att slå oss en signal om du har andra önskemål.

Bröllopsmiddag inklusive lokal från 650 kr/person


Från 650 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Cup, tävling eller läger? Vi erbjuder förmånliga ”sportpriser” på boende!

Arrangerar er förening en cup, ett läger eller en tävling? Vi på Elite Stadshotellet Karlstad tar gärna hand om er under arrangemanget -  Läs mer!
Från 850 SEK /2 personer i superior 140 cm säng

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet har sju moderna och trevligt inredda konferenslokaler för upp till 250 deltagare. I vackra och ändamålsenliga lokaler, hög servicenivå och med läcker förtäring kan du känna dig lugn med ditt arrangemang och koncentrera dig på mötets innehåll. Välkommen att boka din nästa konferens hos oss.


Från 385 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder ett centralt läge alldeles intill vackra Klarälven. Här är det nära till stadens caféer, affärer och restauranger. Se fram emot en härlig vistelse med bekväma sängar i vackra, moderna rum. På morgonen serverar vi en generös frukostbuffé.


Från 908 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet Karlstad har tre konferenslokaler som är lämpade för mindre möten. De är renoverade under 2014 och ligger på första våningen med en vacker utsikt över Klarälven.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av sommaren på anrika Elite Stadshotellet Karlstad.

Här erbjuds restaurang samt den engelska puben The Bishops Arms med trevlig uteservering. För dig som gärna upplever någon aktivitet under din hotellvistelse finns Wermlands operan, natursköna golfbanor, Lars Lerins fantastiska konstmuseum, Sundstabadet, m.m.

Under sommaren får alla barn en present vid incheckning.

Välkommen!


Från 860 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira ledigheten med oss på Elite Stadshotellet Karlstad. Här finns mycket att uppleva och vi listar några alternativ nedan.

Besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden.

Unna dig en äventyrlig dag i nybyggda Sundstabadet, som erbjuder något för alla – gammal som ung badkruka som vattendjur.

Gå på hockey och se Karlstads stolthet, Färjestads BK spela i Löfbergs Arena.

Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 637 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira din ledighet med ett besök på Elite Stadshotellet Karlstad -nedan ger vi exempel på vad som kan upplevas i staden.

Besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden.

Unna dig en äventyrlig dag i nybyggda Sundstabadet, som erbjuder något för alla – gammal som ung badkruka som vattendjur.

Gå på hockey och se Karlstads stolthet, Färjestads BK spela i Löfbergs Arena.

Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 637 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Stefan Christophs

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 23 juli 2016

Positivt: Läget

Att förbättra: Förbjuda rökning på uteserveringen vid frukost, det är 2016 och vi måste byta bord två gånger med våran 1åriga son för att folk röker överallt ,hur kan ni inte ens tänkt på att det inte är så kul när man äter sin frukost??? Kändes ju sådär att flytta allt två gånger Och att de i receptionen säger att man ska gå in till ett stimmigt Bishop arms för att försöka be en upptagen och stressad sevitör att värma våran vällingflaska kändes ju lite konstigt och obekvämt, borde ju kunna lösas smidigare


Silhouette of a person

Malin Bergman

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 juli 2016

Positivt: Läget och trevliga rum

Att förbättra: Erbjuda något extra vvid varje frukost. Som en liten smoothie eller chiapudding eller dylikt.


Hotellet svarade den 22 juli 2016

Hej Malin, Tack för att du tagit dig tiden och svara på vår gästenkät. Vi tar till oss av dina förslag och jag ska ta detta vidare med våran fruskotsansvarig. Vill passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar och varmt välkommen tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Marie Nordgren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 juli 2016

Positivt: Närheten till centrum, bra frukost

Att förbättra: Använd uppmätta glas med smet till våfflorna, så blir det inte så mycket smet utanför och man behöver inte fundera hur mycket man ska ta.


Hotellet svarade den 22 juli 2016

Hej Marie, Vi uppskattar att du tagit dig tiden att svara på vår gästenkät och tar tacksmat emot era synpunkter för att förbättra oss. Vi hoppas på att få hälsa er välkomna tillbaka till oss. Vill passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Kristin/Anne Hol/Lien

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 juli 2016

Positivt: Service


Hotellet svarade den 19 juli 2016

Hej Kristin och Anne, Tack för ert fina omdöme. Vi uppskattar att ni tagit er tiden och svarat på vår gästenkät. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka till oss! Vill även passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Monica Ivesköld

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 juli 2016

Positivt: Vädret. Golf på Kils golfklubb. Rummet. Välviljan och hjälpsamheten i receptionen.

Att förbättra: Förbättra servicen på puben. Bli mer lyhörd för gästens önskemål på puben. Bättre hygien på puben (där borden var grisiga och det tog tid att få vårt bord torkat trots påpekande).

Övrigt: Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell.


Hotellet svarade den 19 juli 2016

Hej Monica, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät. Tack för ert fina omdöme om er vistelse hos oss! Roligt att höra att ni också är nöjda med Kils golfbana och deras service. Vi tar till oss av er kommentar angående Bishops Arms.  Varmt välkomna tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar Victoria Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 17 juli 2016

Positivt: Jättefint rum mot bakgården, ett extra plus för att det var så tyst

Att förbättra: Se till att frukostpersonalen har enhetlig klädsel så att man ser vem som är personal, äggröra i box= inte gott 😢 Lokalstäd borde ha städat utanför matsalen innan frukosten börjar på morronen, skräp överallt på golvet ( det händer varje gång jag sover hos er en helg )


Hotellet svarade den 20 juli 2016

Kul att höra att ni är nöjda med rummet. vi uppskattar att ni tagit er tiden att svarat på vår gästenkät. Äggröran som görs i frukosten är gjord från grunden på ägg och grädde. Det är lite skillnad på konstistensen då den görs i varmluftsugn och inte i stekpanna. Vi tar till oss av er feedback och tar tacksmat emot förslag och synpunkter. Vill önska er en fortsatt trevlig sommar och välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Kim Dahlberg

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 16 juli 2016

Positivt: Rent och trevliga rum helt ok frukost

Att förbättra: Kuddarna är alldeles för mjuka men sängen är skön


Hotellet svarade den 19 juli 2016

Hej Kim, Vi tar tacksamt emot feedback, förslag och synpunkter och uppskattar att ni tagit er tiden att svarat på vår gästenkät. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka till oss. Vill även passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Ann Charlotte Hosk

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 juli 2016

Positivt: Att det låg centralt och vackert vid Älven

Att förbättra: Laga hissarna. Se till att det finns bättre parkeringsmöjligheter.


Hotellet svarade den 19 juli 2016

Hej Ann-Charlotte, Tack för att ni tagit er tiden och svarat på vår gästenkät. Kul och hör att ni uppskattar hotellets läge. Vi kommer inom en snar framtid att påbörja renovering utav våra hissar. Vill passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar och varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Hilde Ulsberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 juli 2016

Positivt: Flott beliggenhet. Fine rom. Hyggelig betjening. Hyggelig pub med god mat.

Att förbättra: Fiks heisen!


Hotellet svarade den 19 juli 2016

Hej Hilde, Stort tack för dina fina ord om hotellet, vår service och våra faciliteter. Vi uppskattar att ni tagit er tiden och svarat på vår gästenkät. Vill passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar och varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Bengt Ekenberg

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 14 juli 2016

Positivt: Tysta rum, lite rörigt med alla korridorer dock

Att förbättra: Bättre parkeringsmöjligheter (20 rutor räcker inte långt...)

Övrigt: Suveränt läge vid Klarälven, tyvärr lite rödmögel i dusch som drar ned betyget :(


Hotellet svarade den 22 juli 2016

Hej Bengt, Vi uppskattar att ni tagit er tiden och svarat på vår gästenkät. Kul och höra att ni i de stora hela verkar vara nöjda med er vistelse hos oss. Beroende på beläggning så kan det periodvis tyvärr vara fullt på vår innergård. Vi hänvisar då till intilliggande parkeringsgarage/platser. Vi tar tacksamt emot feedback, förslag och synpunkter Jag ska vidarebefordra era synpunkter angående badrummet. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka till oss. Vill även passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Kontakta oss


Kungsgatan 22
Box 317
651 08 Karlstad

Tel: 054-29 30 00
Fax: 054-29 30 31
info.karlstad@elite.se

Bokning
info.karlstad@elite.se
054-29 30 00

 

Hotelldirektör
Anna Björkenstam Wedberg
anna.bjorkenstam@elite.se
054-29 30 15
070-3152143

Försäljningschef
Sofia Steen
sofia.steen@elite.se
054-29 30 01
070-854 85 57


Tf Receptionschef
Victoria Jensen
victoria.jensen@elite.se
054-29 30 14

 

Hitta oss


GPS Koordinater
59.381136 | 13.500813

Hur du reser med bil till hotellet:
Elite Stadshotellet Karlstad är centralt beläget i hörnet av Kungsgatan/Museigatan (med entré från Kungsgatan). Från E18 kör mot Skåre sedan mot Centrum.

Hur du lättast tar dig till hotellet från järnvägsstationen:
Följ Järnvägsgatan, gatan som går rätt upp från järnvägsstationens entré, ca 300 meter. Elite Stadshotellet ligger på höger sida innan bron över Klarälven.

Hur du lättast reser från Karlstad Airport:
Följ vägskyltar in mot Karlstad. Från E18 ta av vid skylt centrum, håll till vänster och sväng vänster mot Klara, Tingvalla idrottsplats. Efter ca 400 m ta höger vid T-korsning. Elite Stadshotellet ligger på vänster sida, sväng efter bron.

_