Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop på Elite Park Avenue Hotel

  • Kristallkrona i närbild
  • Stor festlokal med vita väggar och lila ljus
  • Bord dukat med champagneglas
  • Bord uppdukade i konferensrum med målade väggar
Bröllop på Elite Park Avenue Hotel

Bröllopsfest på Elite Park Avenue Hotel


Många brudpar har dansat bröllopsvalsen i våra fina festlokaler. Vi har arrangerat allt från små intima bröllopsfester till stora bröllop med över hundra gäster. Kontakta oss och kom hit för att känna på den härliga atmosfären och se de olika festsalarna. 

Våra bröllopslokaler
Taubesalen erbjuder romantik, atmosfär och unik historia. Väggarna är dekorerade med illustrationer och texter av trubaduren Evert Taube, bland annat ”Flickan i Havanna”. Utan tvekan en fantastisk inramning till en minnesvärd dag.

Sandbergsalen är också en populär festsal med unik historia. Konstnären Ragnar Sandbergs har dekorerat väggarna med vackra muralmålningar i mjuka, böljande former och harmoniska färger. 

Bankettsalen kan delas i tre salar och anpassas efter bröllopets storlek. Som en enda sal kan vi ta emot middagssällskap på upp till 450 personer. Bankettsal 3 har en stor glasvägg mot Lorensbergsparken. Bankettsal 1 och 2 har en imponerande ljuskrona i taket som skapar ett lyxigt och pampigt intryck.

Samtliga festsalar har god ventilation och är utrustade med modern teknik för ljus, ljud och film.

Bröllopsmaten
Sätt er egen prägel på bröllopsmaten, välj mat som båda tycker om och som gör att gästerna känner igen er. Satsa på en särskild barnmeny om ni har bjudit många barn. Festvåningen samarbetar med köket på at Park och kan skräddarsy en meny som passar era önskemål. Sittande middagsbjudning, buffé eller mingel och läckra munsbitar?

Bröllopsnatten på Elite Park Avenue Hotel


Till brudparet rekommenderar vi en stor svit med vardagsrum och ett sovrum med King size-säng samt balkong med utsikt och ett härligt badrum med badkar. Våra Juniorsviter är också fina, något mindre än sviten men med sovrum och vardagsrum samt badrum med badkar och dusch.

Var sover dina bröllopsgäster?
Elite Park Avenue Hotel erbjuder rymliga rum i olika rumstyper, exempevis har standardrummen plats för två personer, familjerummen har en bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två barn. På morgonen serveras samtliga gäster en härlig och generös frukostbuffé i hotellets restaurang at PARK.

Oavsett vilken rumskatergori som önskas så bor gästerna bekvämt i moderna rum med personlig atmosfär. Läs mer om våra olika rumskatergorier här.

Fler tjänster på Elite Park Avenue Hotel
Hotellet erbjuder ett välutrustat gym och relaxavdelning (tid bokas i förväg) med torrbastu och ångbastu samt en liten inomhuspool. Genom vår partner NatureFitness går det att boka massagebehandlingar. Det finns även en frisersalong på entreplan.  

Varmt välkommen med din förfrågan: 

reservation.gbgpark@elite.se eller 031-727 10 18.

Menyer med variation


Festvåningsköket på Elite Park Avenue Hotel har olika framtagna menyer som passar såväl bröllop som andra tillställningar. Vi skräddarsyr gärna en meny som passar just dig och din fest. Låt oss bara få veta vad du har för önskemål.

Kontakta gärna vår festvåning för frågor/offert.
031-727 10 00 eller konferens.parkavenue@elite.se.

_