Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga saker att göra i Växjö med barn

Barn i keps åker på gul ruschkana

Växjö är en stad som har det mesta. Här finns det alltid något att göra tillsammans med familjen oavsett väder. Vi har samlat ett antal roliga barnaktiviteter i Växjö som ni kan göra på semestern.

HOP N POP

Hop n Pop är en spännande aktivitetspark fylld med roliga saker att göra för barn i Växjö. Hoppa högt på trampolinerna, klättra på klätterväggarna, spring Ninja course eller kasta dig ut i skumgropen. I parken kan både små och stora leka och hoppa tills energin är slut.

VÄXJÖ SIMHALL

Alla barn älskar att bada! Gör ett besök på Växjö simhall där det finns flera olika bassänger. Badhuset har ett äventyrsbad med en 25-meters bassäng med hopptorn och en multibassäng för träning.

LEOS LEKLAND

En självklar sak att göra i Växjö med barn är att besöka Leos Lekland. Leklandet har något för barn i alla åldrar. Det finns rutschkanor, bollhav och tunnlar samt mycket mer för alla barn att upptäcka. I caféet kan de vuxna ta en kaffe med uppsikt över barnen som leker.

KNOCK EM DOWN

På Knock em down finns det massor med saker att göra med barn i Växjö. Bowling, shuffleboard, boule och skytte är bara några få exempel på de 40-tal aktiviteter som finns att välja på. I restaurangen serveras god mat för alla smaker.

WALLRIDE

Ytterligare en barnaktivitet i Växjö som passar oavsett väder är att besöka Wallride. Denna aktivitetspark har allt som behövs för skateboard, kickbike, inlines och bmx. Känn adrenalinet när du susar fram!

FLER BARNAKTIVITETER I VÄXJÖ

Varmt välkommen att bo hos oss på Elite Hotels i Växjö. Vi har två hotell som är centralt belägna med gångavstånd till flera av barnaktiviteterna i Växjö. Vill du ha tips på fler roliga saker att göra är det bara att fråga personalen i vår reception.

Relaterade artiklar