Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Restauranger med take away i Växjö

Personer i morgonrockar som äter mat

Beställ take away i Växjö för en härlig smakupplevelse hemma. Växjö erbjuder många bra restauranger med mat för avhämtning så att du kan njuta av riktigt bra mat på din lunchrast, från hemmakontoret, med vänner eller under en mysig middag tillsammans med familjen.


THE BISHOPS ARMS VÄXJÖ

Äkta pubmat går lika bra att njuta av hemma! På The Bishops Arms erbjuds klassiska pubrätter som fish and chips, högrevsburgare, räkmackor och veganska burgare som take away. Umgås med dina vänner via ett digitalt videosamtal medan du njuter av vällagad mat med en god dryck till. The Bishops Arms ligger i samma byggnad som Elite Stadshotellet i Växjö.

RESTAURANG SKAI

Restaurang SKAI är Växjös högst belägna restaurang med svindlande vyer över staden. Beställ hem deras välfyllda middagskasse för en lyxig kväll med mat av toppklass! På restaurang SKAI uppmuntras gästerna att dela rätter i sällskapet och middagskassen är perfekt för dig som önskar dela på fantastiska rätter tillsammans med någon.

RESTAURANG MASSIMO

Restaurang Massimo erbjuder en prisvärd italiensk lunch för take away. För endast 100 kr kan du välja mellan dagens lunch, en pizza eller en vegetarisk rätt med läckra italienska smaker. Restaurangen ligger mitt i centrala Växjö och erbjuder en genuin italiensk meny som uppdateras varje vecka.

AN VIET

Upptäck det vietnamesiska köket med mat från An Viets avhämtningsmeny. Restaurangen erbjuder ett brett utbud av klassiska vietnamesiska rätter där du kan välja på allt från smårätter till smakrika nudelsoppor och mättande huvudrätter. Maten är lagad på färska råvaror med få ingredienser och stora smakvariationer, en upplevelse som passar utmärkt för en lugn hemmakväll i Växjö.

Relaterade artiklar