Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Saker att göra i Skellefteå med barn

Närbild på två par fötter med skor, tillhörande en vuxen och ett barn

Skellefteå är en stad som erbjuder det mesta och här kommer du garanterat få en semester för livet. Ta med hela familjen och upptäck denna norrländska pärla. Här ger vi tips på roliga saker att göra i Skellefteå med barn!

 

TRAMPOLINHUSET

Hoppa upp och ner tills ni storknar! Ett besök på Trampolinhuset är ett måste att göra i Skellefteå med barn. Här kan ni hoppa runt på trampoliner i olika storlekar och hoppa er igenom olika hinderbanor. Prova gör volter och andra roliga hopp. Här kommer ni definitivt känna er levande.

 

BODA BORG

Har du någon gång önskat att du fick vara med på Fångarna på Fortet? Nu har du och dina barn möjligheten. Boda Borg har aktiviteter för alla åldrar där ni ställs inför utmaningar som ni måste lösa för att ta er vidare till nästa rum. En aktivitet i Skellefteå som är kul för hela familjen.

 

FANTASIFULLA LILLEPUTTLANDET

På sommaren är ett besök till Fantasifull Lilleputtlandet perfekt att göra i Skellefteå med barn. Detta är en mysig sommarpark med mängder av olika aktiviteter såsom skattjakt, vilda västern och trafikstaden samt flera djur som går att klappa.

 

LEGO MUSEUM

Om dina barn gillar LEGO måste ni ta er till LEGO Museum på Bureå Camping. Här finns en unik legoutställning med flera olika teman, gjorda av några av Sveriges bästa legobyggare. Det anordnas flera aktiviteter och barnen får naturligtvis själva bygga LEGO.

 

ÄVENTYRSGOLF

Något att göra i Skellefteå med barn är att utmana varandra i Äventyrsgolf. Temat på banorna är olika saker som Skellefteå är kända för såsom Västerbottensost och Curling.

 

FLER SAKER ATT GÖRA I SKELLEFTEÅ MED BARN

Vill du ha tips på fler saker att göra i Skellefteå med barn kan du fråga oss i receptionen på nya The Wood Hotel. Det är världens högsta träbyggnad så det är enkelt att hitta hit!

Fotograf: Daiga Ellaby.

RELATERADE ARTIKLAR