Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kul saker att göra med barn i Helsingborg

Ett barn som leker med leksaksbilar

Ta med barnen på en underbar semester i en underbar stad. Här guidar vi dig till roliga saker att göra med barn i Helsingborg!


TOY WORLD

Toy World är en nostalgitripp för vuxna och en upplevelse för barnen som de sent ska glömma. Det är en blandning mellan museum och lekland och är fyllt med leksaker från 60-talet och framåt. Här får ni aktivera alla era sinnen med leksaker som blinkar, låter och rör på sig. Toy World är en perfekt utflykt att göra med barn i Helsingborg!

HELSINGBORGS DJUR- OCH LEKPARK

En given sak att göra med barn i Helsingborg är ett besök på Helsingborgs djur- och lekpark. Här kan ni se kängurur, fåglar, sköldpaddor, apor och fjärilar i en härlig omgivning fylld med växter och blommor. I parken finns även ett roligt lekland för barn i alla åldrar med studsmattor, hoppborgar, trampbilar och cyklar.

DROTTNINGHÖGSBADET

Plaska och simma på Drottninghögsbadet! Låt barnen få leka i den lilla plaskbassängen eller öva på sin simning i den stora 25-meters bassängen. Vill ni ta en paus finns det gott om plats på gräsmattorna för en fika eller picknick. Friluftsbadet är öppet mellan maj och augusti och passar att göra med barn i Helsingborg under en av sommarens varma dagar.

LASERDOME

Vill du ha något att göra med barn i Helsingborg som ger en riktig adrenalinkick ska ni spela laserdome. Lagsporten passar både barn och vuxna och få saker är så roligt som att springa runt i mörkret och försöka träffa varandra med laser.

OLYMPIA BOWLING

Alla barn älskar bowling! Mitt i stan hittar du Olympia bowling med 20 toppmoderna bowlingbanor, restaurang, sportbar och café. Detta är nöje för hela familjen.

VI GUIDAR DIG TILL SAKER ATT GÖRA MED BARN I HELSINGBORG

På Elite Hotels är vi experter på saker att göra med barn i Helsingborg. Fråga personalen i vår reception så ger vi fler tips för en lyckad semester!

 

Relaterade artiklar