Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt inredda enkelrum. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  588 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-30)

Nästa

  1–2 personer   160–180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlitrum är modernt inredda och passar för en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  623 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-01)

Nästa

Superior


  1–2 personer   180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är modernt inredda med tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med dusch, strykjärn, strykbräda och safetybox.

Se fler bilder

Från  693 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-30)

Nästa

Superior twin


  1–3 personer   2x100 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior twin är modernt inredda rum med tilltagen golvyta och två sängar isär från varandra. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med dusch eller badkar, strykjärn, strykbräda och safetybox.

Se fler bilder

Från  693 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-01)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, bäddsoffa, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med badkar eller dusch, strykjärn, strykbräda, vattenkokare och safetybox.

Se fler bilder

Från  903 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-01)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två vackra juniorsviter med extra tilltagen golvyta. Juniorsviterna är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med badkar, strykjärn, strykbräda, vattenkokare, morgonrock, tofflor och safetybox.

 

Se fler bilder

Från  1253 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-30)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder en rymlig svit på hotellet med separat sovrum och en fantastisk inredning. Rummet är utrustat med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. I sviten finns även en vattenkokare, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och extra tillbehör i badrummet.

Se fler bilder

Från  2233 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-01)

NästaElite Hotel Mimer Umeå

Elite Hotell Mimer ligger cetralt beläget i Björkarnas stad Umeå. Byggnaden som tidigare var skola är nu varsamt ombyggd till vackert 4-stjärnigt hotell i sann Elite-anda. Varje rum har sin unika touch och förutom mysig restaurang finns även gym, bastu och relaxavdelning till gästernas förfogande. Flygbuss och lokaltransporter ligger i direkt anslutning till hotellet.

Varmt välkommen!


  139 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  4 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  4.5 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  900 m till buss
  16 km till hamnen


Receptionsdisk i svart med björklöv på fronten. I bakgrunden på vita väggar hänger tre tavlor med röda hjärtan på.

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & it

Som gäst hos oss på Elite Hotel Mimer surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. 


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum där djurbädd och matskål finns till ert förfogande. Kontakta oss på 090-203 94 10 för bokning och mer information.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Det finns 20 platser i anslutning till hotellet varav två handikapparkeringar samt en laddstation för elbil. Platserna kan ej bokas i förväg, när det är fullt hänvisar vi till parkeringshuset Navet bakom hotellet, ovanpå badhuset. Alla platserna är avgiftsbelagda och receptionen kan hjälpa till vid köp av parkeringsbiljett vid ankomst, 130 kr/dygn. 


Baksidan av hotellet. Glasfasad som täcker restaurangen.

Motionsrunda

Vi på Elite Hotel Mimer vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd, från 3,27 km till 9,57 km.

Rutt A - Broarna runt  (3,27 km)
Rutt B - Bölesholmarna  (6,46 km)
Rutt C - Gammliaskogen  (9,57 km)

 

 


Hotellets gym i ljusa och fräscha lokaler. Spegelvägg med fria vikter, cykel och andra maskiner.

Relax & gym

Vår relaxavdeling är öppen varje dag och erbjuder både torr- och ångbastu samt ett modernt gym.

Gymmet: 06.00–22.00
Bastu/relax: 16.00–22.00


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Tvätt som lämnas i receptionen före kl. 08.00, måndag–fredag, returneras samma dag efter kl. 19.00. Tvättpåse och prislista finns i garderoben.


Elite Hotel Mimer, Umeå


Vi erbjuder sammanlagt fyra konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer, alla med anor från tidigt 1900-tal. Våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

  • 4 konferenslokaler
  • 139 hotellrum
  • 2–200 personer
  • 1 restaurang

Vy från restaurangen med ljusa färger och på ett vitt bord står en liten frukost uppdukad. Skål med fil och flingor, frukter av olika slag, juice, kaffe och en smörgås.

Frukost


Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.00–12.00

25/5: 07.00-11.00
26/5: 07.00-11.00


Detalj i restaurangen. Dukat bord med tallrikar, glas, bestick, servetter och glas med rött vin.

Lunchmeny


Välkommen på lunch, här kan du läsa vad vi serverar i restaurangen denna vecka.

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–13.30

25-26 maj - Stängt


Del i restaurangen med hög i tak och fint ljusinsläpp. Runda bord med stolar och stora fikusträd.

Artonnittiosju


Vår restaurang Artonnittiosju är hjärtat av Elite Hotel Mimer. Här serverar vi vår generösa frukostbuffé på morgonen och på kvällen kan du avnjuta vår vackert komponerade middagsmeny. För bordsbokning och mer info ring 090 203 94 00.

"Ett år efter öppningen av vår restaurang har vi äntligen fastslagit dess nya namn Artonnittiosju (tidigare Restaurang Mimer). Vi önskar både nya och gamla gäster varmt välkomna!" 

Sara Johansson, 
Hotelldirektör

 

Öppettider

Måndag–torsdag: 17.00–22.00
Fredag: 15.00–00.00
Lördag: 17.00–00.00
Söndag: Stängt

25/5: Stängt


Tre drinkglas med orange bakgrund. Glaset till vänster är orange och gult med en citronskiva på kanten. Glaset i mitten är rakt med is och mynta. Glaset till höger är runt och rött med isbitar, drinkpinne, sugrör och citronskiva.

After Work på Elite Hotel Mimer


Nu kör vi äntligen After Work hos oss på fredagar och lördagar. Varmt välkommen!

Öppettider

Fredag–lördag: 15.00–01.00Hos oss förgyller du en av de största dagarna i ditt liv. Inget bröllop är det andra likt. Vi vill hjälpa er att skapa det mest unika ögonblicket. Vi finns till hands för att hjälpa er att skräddarsy er bröllopskoordinering. Från det lilla till det större sällskapet på 150 personer bistår vi er med härliga lösningar.
Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Umeå Golfklubb och Norrmjöle Golfklubb. Efter en härlig dag på banan vilar du ut i våra sköna sängar och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé i vår vackra restaurang. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 755 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vill du njuta av vårsolen i Umeå? Passa då på att boka in ett Springbreak så bor du till bästa pris under helgerna.


Från 850 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ska du uppvakta någon som tar examen i Umeå? Genom att boka vårt examenserbjudande bor du till bästa pris på Elite Hotel Mimer.


Från 1090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med hela familjen på en härlig badupplevelse på nya Navet i Umeå. Bo bekvämt hos oss på Elite Hotel Mimer. Avkoppling och lek för hela familjen med vårt förmånliga badpaket. Välkommen att boka!


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira kärleken hos oss på nyöppnade Elite Hotel Mimer! Vi erbjuder ett romantiskt bröllopspaket för er som går i bröllopstankar. Välkommen att boka.


Från 3495 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka vårt förmånliga hotellpaket där delat boende i dubbelrum på Elite Hotel Mimer Umeå, välkomstöl och goodiebag ingår. 


Från 595 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Boka en avkopplande vistelse på nyöppnade Elite Hotel Mimer i Umeå. Med Dream bokar du våra allra bästa helgpriser. Besök vår uppskattade relaxavdelning eller ät en god bit mat i restaurangen. Varmt välkommen!


Från 750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Under lov och storhelger bor du till bästa pris hos oss på Elite Hotel Mimer i Umeå. Det nyöppnade hotellet erbjuder moderna rum, mysig restaurang samt gym och populär relaxavdelning. Upplev allt som Umeå har att erbjuda endast ett stenkast från shoppinggator och nöjen.


Från 750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på nyöppnade Elite Hotel Mimer. Den tidigare skolbyggnaden är vacker ombyggd till kvalitetshotell med hög 4-stjärnig standard mitt i centrala Umeå. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. I hotellet finns både restaurang och relaxavdelning.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Marina Andersson

Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 13 april 2017

Positivt: Centralt, fräscht. Bra frukost.

Övrigt: Kommer att boka där nästa gång också.


Hotellet svarade den 14 april 2017

Hej Marina, Tack snälla för att du tagit dig tid att svara på vår enkät. Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Rolf Bergström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 28 mars 2017

Positivt: Mycket lugnt trots det mycket centrala läget. Mycket bra frukost i en mycket trevlig lokal där man bevarat tegelväggar och med högt i tak och ljusvägg utåt.

Att förbättra: Mycket liten parkering med dygnetruntavgift som ägs av kommunen och alltså öppen för allmänheten och därmed jämt fullsatt. Saknar också info om att det är gratis parkering på helgerna ute på gator intill. Istället hänvisas man till dygnetruntparkeringen eller till P-huset intill med avgift.


Silhouette of a person

fredrik berggren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2017

Positivt: Bästa hotell jag bott på under fem år med åtskilliga hotell nätter i Sverige


Hotellet svarade den 5 april 2017

Hej Fredrik, Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Maria Åkergren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2017

Positivt: Vacker hotellmiljö

Att förbättra: Inget. Allt var bra.

Övrigt: Nästa gång jag är i Umeå ska jag bo här. Kan varmt rekommendera detta hotell.


Hotellet svarade den 22 mars 2017

Hej Maria, Tack snälla för att du tagit dig tid att svara på vår enkät. Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Nicholas Dahlborg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 mars 2017

Positivt: Rent och snyggt, ombonat och trevligt!

Att förbättra: Vara stolt! Dock skulle jag lägga ner lite mer tid på att erbjuda perfekt stekt bacon på frukosten samt större utbud av frukt. Jag skulle även marknadsföra någon typ av "snacks-butik" i anslutning till receptionen.


Hotellet svarade den 14 mars 2017

Hej Nicholas, Jag vill börja med att tacka för att du tagit dig tid att ge oss din feedback efter din senaste vistelse hos oss. Vad roligt att du trivs med oss och tack för dina tankar - det tar jag vidare. Nu hoppas jag bara att vi får glädjen att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Vänligen, Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Ramona Saari

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 mars 2017

Positivt: Läget! Och rummen.


Hotellet svarade den 7 mars 2017

Hej Ramona, Jag ville bara skriva och tacka för att du tagit dig tid att ge oss din feedback efter din senaste vistelse hos oss. Jag ska dela med mig av dina fina ord till all vår personal - de kommer bli så glada! Passar på att önska en fin vår - och varmt välkommen tillbaka till oss! Vänligen, Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Wendy Isacsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 mars 2017

Positivt: Great location, lovely rooms, great service. I highly recommend it


Hotellet svarade den 7 mars 2017

Dear Wendy Thank you for answering our online survey. I'm very glad that you enjoyed the hotel. We look forward to the next opportunity to welcome you back to Elite Hotels of Sweden! Best regards, Sara Johansson Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Joakim Berg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 mars 2017

Positivt: Häftigt att bygga hotell i en gammal skola!!!

Att förbättra: Inget

Övrigt: Restaurangen, med att kunna dela maten i ½ portioner så kunde man testa fler :)


Hotellet svarade den 7 mars 2017

Hej, Jag ville bara skriva och tacka för att du tagit dig tid att ge oss din feedback efter din senaste vistelse hos oss. Det gör mig så glad att din upplevelse av oss blev så fin! Passar på att önska en fin vår - och varmt välkommen tillbaka till oss! Vänligen, Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 februari 2017

Positivt: Centralt läge, läcker, historisk byggnad med enorm takhöjd. Fin utsikt från rummen på våning tre som vätter mot Vänortsparken.


Hotellet svarade den 27 februari 2017

Hej, Jag ville skriva och tacka så mycket för att du tagit dig tid att ge oss din feedback efter din senaste vistelse hos oss. Jag blir naturligtvis väldigt glad och stolt över att du trivdes så bra hos oss. Passar på att önska en fin vår - och varmt välkommen tillbaka till oss! Vänligen, Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Monica Werneman

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 februari 2017

Positivt: Ett väldigt trevligt hotell med bra personal och mycket trevliga faciliteter. Ligger centralt beläget med gångavstånd till det mesta

Att förbättra: Inte göra något annorlunda


Hotellet svarade den 25 februari 2017

Hej Monica, Tack snälla för att du tagit dig tid att svara på vår enkät. Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Kontakta oss


 


Hitta hit

GPS Koordinater
63.825368, 20.269315
_