Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

I våra standardrum bor du riktigt bekvämt i modernt inredda enkelrum. Här sover du gott i en skön säng som passar för dig som reser själv. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch. 

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-24)

Nästa

  1–2 personer   160–180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra modernt inredda grandlitrum passar för två personer eller för dig som reser själv och som önskar extra komfort. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-24)

Nästa

Superior


  1–2 personer   180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är modernt inredda dubbelrum för 1-2 personer. Här bor du riktigt bekvämt i ett luftigt rum med tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med dusch, strykjärn, strykbräda och safetybox.

Se fler bilder

Från  700 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-28)

Nästa

Superior twin


  1–3 personer   2x100 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior twin är ljusa och modernt inredda med två sängar som står isär. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med dusch eller badkar, strykjärn, strykbräda och safetybox.

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-23)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och modernt inredda med väl tilltagen golvyta. Här sover du riktigt bekvämt i en bred säng och kan koppla av i rummets sällskapsyta. Rummen är utrustade med skrivbord, bäddsoffa, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med badkar eller dusch, strykjärn, strykbräda, vattenkokare och safetybox.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-23)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två vackra juniorsviter med extra tilltagen golvyta. Våra juniorsviter passar dig som vill unna dig lite extra komfort och lyx med allt du behöver för en komplett hotellupplevelse. Juniorsviterna är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badrum med badkar, strykjärn, strykbräda, vattenkokare, morgonrock, tofflor och safetybox.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-23)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder en magnifik svit med vackra detaljer och stora golvytor. Här kan du unna dig lyx med med separat sovrum och väl tilltagen sällskapsyta. Rummet är utrustat med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. I sviten finns även en vattenkokare, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och extra tillbehör i badrummet.

Se fler bilder

Från  2552 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-23)

NästaElite Hotel Mimer Umeå

Elite Hotell Mimer ligger centralt beläget i Björkarnas stad Umeå. Byggnaden som tidigare var skola är nu varsamt ombyggd till vackert 4-stjärnigt hotell i sann Elite-anda. Varje rum har sin unika touch och förutom mysig restaurang finns även gym, bastu och relaxavdelning till gästernas förfogande. Flygbuss och lokaltransporter ligger i direkt anslutning till hotellet.

Varmt välkommen!


  139 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  4 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  4.5 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  900 m till buss
  16 km till hamnen


Receptionsdisk i svart med björklöv på fronten. I bakgrunden på vita väggar hänger tre tavlor med röda hjärtan på.

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & it

Som gäst hos oss på Elite Hotel Mimer surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. 


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum där djurbädd och matskål finns till ert förfogande. Kontakta oss på 090-203 94 10 för bokning och mer information.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Det finns 20 platser i anslutning till hotellet varav två handikapparkeringar samt en laddstation för elbil. Platserna kan ej bokas i förväg, när det är fullt hänvisar vi till parkeringshuset Navet bakom hotellet, ovanpå badhuset. Alla platserna är avgiftsbelagda och receptionen kan hjälpa till vid köp av parkeringsbiljett vid ankomst, 130 kr/dygn. 


Baksidan av hotellet. Glasfasad som täcker restaurangen.

Motionsrunda

Vi på Elite Hotel Mimer vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd, från 3,27 km till 9,57 km.

Rutt A - Broarna runt  (3,27 km)
Rutt B - Bölesholmarna  (6,46 km)
Rutt C - Gammliaskogen  (9,57 km)

 

 


Hotellets gym i ljusa och fräscha lokaler. Spegelvägg med fria vikter, cykel och andra maskiner.

Relax & gym

Vår relaxavdeling är öppen varje dag och erbjuder både torr- och ångbastu samt ett modernt gym.

Gymmet: 06.00–22.00
Bastu/relax: 16.00–22.00


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Tvätt som lämnas i receptionen före kl. 08.00, måndag–fredag, returneras samma dag efter kl. 19.00. Tvättpåse och prislista finns i garderoben.


Elite Hotel Mimer, Umeå


Vi erbjuder sammanlagt fyra konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer, alla med anor från tidigt 1900-tal. Våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

  • 4 konferenslokaler
  • 139 hotellrum
  • 2–200 personer
  • 1 restaurang

Vy från restaurangen med ljusa färger och på ett vitt bord står en liten frukost uppdukad. Skål med fil och flingor, frukter av olika slag, juice, kaffe och en smörgås.

Frukost


Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.00–12.00

25/5: 07.00-11.00
26/5: 07.00-11.00
5/6: 06.30-09.30
6/6: 06.30-09.30


Detalj i restaurangen. Dukat bord med tallrikar, glas, bestick, servetter och glas med rött vin.

Lunchmeny


Välkommen på lunch, här kan du läsa vad vi serverar i restaurangen denna vecka.

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–13.30

25-26 maj - Stängt


Del i restaurangen med hög i tak och fint ljusinsläpp. Runda bord med stolar och stora fikusträd.

Artonnittiosju


Vår restaurang Artonnittiosju är hjärtat av Elite Hotel Mimer. Här serverar vi vår generösa frukostbuffé på morgonen och på kvällen kan du avnjuta vår vackert komponerade middagsmeny. För bordsbokning och mer info ring 090 203 94 00.

"Ett år efter öppningen av vår restaurang har vi äntligen fastslagit dess nya namn Artonnittiosju (tidigare Restaurang Mimer). Vi önskar både nya och gamla gäster varmt välkomna!" 

Sara Johansson, 
Hotelldirektör

 

Öppettider

Måndag–torsdag: 17.00–22.00
Fredag: 15.00–00.00
Lördag: 17.00–00.00
Söndag: Stängt

25/5: Stängt
5/6: Stängt
6/6: Stängt


Tre drinkglas med orange bakgrund. Glaset till vänster är orange och gult med en citronskiva på kanten. Glaset i mitten är rakt med is och mynta. Glaset till höger är runt och rött med isbitar, drinkpinne, sugrör och citronskiva.

After Work på Elite Hotel Mimer


Nu kör vi äntligen After Work hos oss på fredagar och lördagar. Varmt välkommen!

Öppettider

Fredag–lördag: 15.00–01.00


Brunch på Elite Hotel Mimer


Välkommen på brunch och bubbel hos Elite Hotel Mimer!

Öppettider

Lördagar 12.00-15.00.Hos oss förgyller du en av de största dagarna i ditt liv. Inget bröllop är det andra likt. Vi vill hjälpa er att skapa det mest unika ögonblicket. Vi finns till hands för att hjälpa er att skräddarsy er bröllopskoordinering. Från det lilla till det större sällskapet på 150 personer bistår vi er med härliga lösningar.
Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Umeå Golfklubb och Norrmjöle Golfklubb. Efter en härlig dag på banan vilar du ut i våra sköna sängar och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé i vår vackra restaurang. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 755 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev ett julbord utöver det vanliga på Elite Hotel Mimer. Vi serverar ett traditionellt julbord med modern twist uppdukat i vår härliga restaurang artonnittiosju. Varmt välkommen!


Från 450 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Ska du uppvakta någon som tar examen i Umeå? Genom att boka vårt examenserbjudande bor du till bästa pris på Elite Hotel Mimer.


Från 1090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med hela familjen på en härlig badupplevelse på nya Navet i Umeå. Bo bekvämt hos oss på Elite Hotel Mimer. Avkoppling och lek för hela familjen med vårt förmånliga badpaket. Välkommen att boka!


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira kärleken hos oss på nyöppnade Elite Hotel Mimer! Vi erbjuder ett romantiskt bröllopspaket för er som går i bröllopstankar. Välkommen att boka.


Från 3495 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka vårt förmånliga hotellpaket där delat boende i dubbelrum på Elite Hotel Mimer Umeå, välkomstöl och goodiebag ingår. 


Från 595 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Boka sommarens boende till bästa pris hos oss på Elite Hotel Mimer i Umeå. Detta nyöppnade hotell erbjuder centralt boende med flygbuss i anslutning till byggnaden. Upplev allt vad sommarstaden Umeå har att erbjuda, vakna utvilad till en härlig frukostbuffé.


Från 854 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en avkopplande vistelse på nyöppnade Elite Hotel Mimer i Umeå. Med Dream bokar du våra allra bästa helgpriser. Besök vår uppskattade relaxavdelning eller ät en god bit mat i restaurangen. Varmt välkommen!


Från 750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Under lov och storhelger bor du till bästa pris hos oss på Elite Hotel Mimer i Umeå. Det nyöppnade hotellet erbjuder moderna rum, mysig restaurang samt gym och populär relaxavdelning. Upplev allt som Umeå har att erbjuda endast ett stenkast från shoppinggator och nöjen.


Från 750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på nyöppnade Elite Hotel Mimer. Den tidigare skolbyggnaden är vacker ombyggd till kvalitetshotell med hög 4-stjärnig standard mitt i centrala Umeå. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. I hotellet finns både restaurang och relaxavdelning.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Brittmarie Forsberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 maj 2017

Positivt: Tjejerna i receptionen/killarna i restaurangen var mycket trevliga. Läget på hotellet är toppen. Frukosten, rummen, allting var toppen. Hann tyvärr inte prova SPA avdelningen, men det får bli nästa gång. För här kommer jag att bo fler gånger.

Att förbättra: Ingenting att klaga på


Silhouette of a person

Håkan Norling

Omdömet skrevs den 2 maj 2017

Positivt: Bra restaurang och bar. Bra rum


Silhouette of a person

Smilla Mikonaho

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 30 april 2017

Positivt: Helheten. Frukosten är helt superb, personalen likaså, rummet o sängen helt underbart, vacker miljö, rent fräscht hotell. Ligger centralt, nära till allt. Underbar gym relaxavd med bastu. Bästa hotellet vi besökt! Rekommenderas!! ☺️ 👍 ❤️

Att förbättra: Vara väldigt stolt och klappa mig själv på axeln. Ni är ett föredöme.

Övrigt: Rekommenderar detta hotell om ni vill vara 100% nöjda. Fantastiskt!


Hotellet svarade den 30 april 2017

Hej Smilla, Tack snälla för att du tagit dig tid att svara på vår enkät. Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Sari Wonséll

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 29 april 2017

Positivt: Designhotell mitt i city

Att förbättra: Frukosten oorganiserad! Ingen dukar av borden. Otrevligt sitta bland allt "skräp". Faktiskt sämsta frukosten i landet. Jag har ca 190 resdagar/år och frukosten är viktig för mig.

Övrigt: Trivsamt och elegant. Bra gym och bastu.


Silhouette of a person

Marina Andersson

Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 13 april 2017

Positivt: Centralt, fräscht. Bra frukost.

Övrigt: Kommer att boka där nästa gång också.


Hotellet svarade den 14 april 2017

Hej Marina, Tack snälla för att du tagit dig tid att svara på vår enkät. Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Rolf Bergström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 28 mars 2017

Positivt: Mycket lugnt trots det mycket centrala läget. Mycket bra frukost i en mycket trevlig lokal där man bevarat tegelväggar och med högt i tak och ljusvägg utåt.

Att förbättra: Mycket liten parkering med dygnetruntavgift som ägs av kommunen och alltså öppen för allmänheten och därmed jämt fullsatt. Saknar också info om att det är gratis parkering på helgerna ute på gator intill. Istället hänvisas man till dygnetruntparkeringen eller till P-huset intill med avgift.


Silhouette of a person

fredrik berggren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2017

Positivt: Bästa hotell jag bott på under fem år med åtskilliga hotell nätter i Sverige


Hotellet svarade den 5 april 2017

Hej Fredrik, Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Maria Åkergren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2017

Positivt: Vacker hotellmiljö

Att förbättra: Inget. Allt var bra.

Övrigt: Nästa gång jag är i Umeå ska jag bo här. Kan varmt rekommendera detta hotell.


Hotellet svarade den 22 mars 2017

Hej Maria, Tack snälla för att du tagit dig tid att svara på vår enkät. Det gör mig extra glad att du var så nöjd med hotellet och alla våra medarbetare. Om det finns något du tycker att vi kan bli bättre på eller göra mer av så tar jag väldigt gärna emot dina tankar - allt för att du ska trivas hos oss. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Till dess önskar jag en fin vår! Vänliga hälsningar Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Nicholas Dahlborg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 mars 2017

Positivt: Rent och snyggt, ombonat och trevligt!

Att förbättra: Vara stolt! Dock skulle jag lägga ner lite mer tid på att erbjuda perfekt stekt bacon på frukosten samt större utbud av frukt. Jag skulle även marknadsföra någon typ av "snacks-butik" i anslutning till receptionen.


Hotellet svarade den 14 mars 2017

Hej Nicholas, Jag vill börja med att tacka för att du tagit dig tid att ge oss din feedback efter din senaste vistelse hos oss. Vad roligt att du trivs med oss och tack för dina tankar - det tar jag vidare. Nu hoppas jag bara att vi får glädjen att välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Vänligen, Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Silhouette of a person

Ramona Saari

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 mars 2017

Positivt: Läget! Och rummen.


Hotellet svarade den 7 mars 2017

Hej Ramona, Jag ville bara skriva och tacka för att du tagit dig tid att ge oss din feedback efter din senaste vistelse hos oss. Jag ska dela med mig av dina fina ord till all vår personal - de kommer bli så glada! Passar på att önska en fin vår - och varmt välkommen tillbaka till oss! Vänligen, Sara Johansson Hotelldirektör Elite Hotel Mimer, Umeå


Kontakta oss


 


Hitta hit

GPS Koordinater
63.825368, 20.269315
_