Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum ligger mot gården och är ca 23 kvm. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt arbetsplats.

Alla superiorrum har minibar, safetybox, strykjärn/strykbräda och tv. I badrummen finns badkar och hårtork samt hygienartiklar.Morgonrock och tofflor finns på rummet.

Vänligen notera att det inte får plats med extrasängar i denna rumstyp.

Se fler bilder

Från  920 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

Nästa

  1-3 personer   200 cm eller 2x100 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum ligger mot gården och är ca 30 kvm. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Här finns även en arbetsplats och en avkopplande umgängesdel.

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, tv samt strykjärn och strykbräda. I badrummen finner ni badkar och hårtork samt hygienartiklar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Se fler bilder

Från  1080 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

Nästa

Familjerum


  1-5 personer   2x140 cm   Bäddsoffa   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga familjerum är ca 40-50 m2 och har plats för upp till 5 familjemedlemmar (2 vuxna och 1-3 barn). Rummen har två dubbelsängar och en bäddsoffa. Här finns även arbetsbord och umgängesdel.

Alla familjerum är utrustade med minibar, safetybox, tv, hårtork, strykjärn och strykbräda. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.


Från  1240 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

Nästa

  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior sea view rum är ca 20 kvm och har havsutsikt. I rummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar, här finns även en arbetsplats. 

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, strykjärn och strykbräda och tv. I badrummen finns badkar och hårtork samt hygienartiklar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Dessa rum måste förbokas för att garanteras. Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Vänligen notera att det inte får plats med extrasängar i denna rumstyp.

 

Se fler bilder

Från  1080 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

Nästa

  1-3 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxe sea view rum har havsutsikt och är ca 35 kvm. Här finns dubbelsäng, bäddsoffa samt arbetsplats och umgängesdel.

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, tv samt strykjärn och strykbräda. I badrummen finns hårtork, hygienartiklar samt badkar eller dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  1400 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   52 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina junior sviter har havsutsikt och är ca 52 kvm. I rummen finns en dubbelsäng och arbetsplats samt umgängesdel och matsalsmöbel.

Rummen är utrustade med minibar, kaffemaskin, safetybox, tv, samt strykjärn med strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt badkar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  1881 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-28)

Nästa

Svit


  1-2 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter ligger i torndelen av hotellet och har havsutsikt, sviterna är upp till 70 kvm stora och passar för dig som önskar lite mer yta. Sviterna är lyxigt utrustade och i vardagsrumsdelen finns soffgrupp, tv och matsalsmöbel. I sovrummet finns en stor dubbelsäng, arbetsplats och tv.

Alla rum är utrustade med minibar, kaffemaskin, safetybox, samt strykjärn och strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt en badkar med separat dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. 

Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Vissa sviter har möjlighet att öppna upp till intill liggande deluxe seaview rum (1-2 st) med sk “connecting doors”. Detta betyder att man har 3 st sovrum samt vardagsrum att umgås i.

Se fler bilder

Från  2241 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-11-04)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter med havsutsikt är ca 50 kvm och ligger i den övre delen av tornet. Sviterna har en dubbelsäng, soffgrupp, matsalsmöbel, arbetsplats och tv.

Här finns även minibar, kaffemaskin, safetybox, samt strykjärn och strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt en jacuzzi med separat dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  2520 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

Nästa

  1-2 personer   200 cm   109 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva Tornsvit är ett perfekt val för er som har något att fira eller om ni vill bo lite extra lyxigt. Tornsviten ligger högst upp i tornet och erbjuder en stor dubbelsäng, arbetsplats, soffgrupp samt matsalsmöbel, en trappa upp finns lounge med pentry samt en stor takterrass med magnifik utsikt över Stockholmsinlopp och Gamla Stan. I badrummet finns jacuzzi och separat dusch.

Tornsviten är utrustad med minibar, kaffemaskin, safetybox, tv samt strykjärn med strykbräda. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Tornsviten kan även arrenderas för tillställningar/mingel för upp till 25 personer med dryck och tilltugg.

Tornsviten är ca 109 m2.

Se fler bilder

Från  9808 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-10-21)

NästaVälkommen till Elite Hotel Marina Tower i Stockholm!

Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse.

Sturebadet Marina Tower
Som vår gäst kan ni få tillgång till en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam. 

För att boka er Spa-entré eller behandling ring 08-555 70 300


Spaentré för hotellgäster
Mån–tors 95 kr (Ord. pris 595 kr)
Fre–sön 195 kr (Ord. pris 695 kr)


  186 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  18 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  40 km till flygplatsen
  5 km till tågstationen
  200 m till buss
  200 m till tunnelbanan
  0 m till hamnen


Hotellets historia
Förr en unik kvarnbyggnad, nu ett unikt hotell i Stockholm! Den vackra byggnaden i området Saltsjöqvarn står ståtligt på kajkanten med Stockholms bästa utsikt. Härifrån ser du öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och båtarna som glider förbi.

Redan 1890 stod den stora kvarnbyggnaden klar, ritad av arkitekten A W Bergström. Bakom stod firman Holmberg & Möller, som bildades 1861 för att bedriva förmalning av spannmål på olika tullkvarnar i Stockholms närhet. Den ångdrivna kvarnen var mycket modern för sin tid och med sitt läge vid Saltsjön vid inloppet till Mälaren, fick den namnet Saltsjöqvarn. Här bildades Skandinaviens första kvarnlaboratorium 1909. Omtalad är även kajen som ritades av landskapsarkitekten Thorbjörn Anderson.

Fram till 1970-talet byggdes kvarnen ut med flera olika byggnader, bland andra Mannagrynskvarnen, som i dag är bostäder. Kvarndriften lades ned 1988 av den dåvarande ägaren Kungsörnen AB, varefter en stor del av magasinsbyggnaderna revs.

1996 köpte byggföretaget NCC Saltsjöqvarns mark med stora kvarnen, Mannagrynskvarnen och Danvikens Hospital. Fram till 2010 byggs totalt 450 bostadsrätter i området, och Saltsjöqvarn har blivit en beteckning för stadsdelen. Elite Hotel Marina Tower har en kulturminnesmärkt fasad och de vackra mäktiga tornen som vetter ut mot Stockholms inlopp har bevarats. En helt ny insida har byggts upp med våningsplan, trappor och hissar.

Elite Hotel Marina Tower har byggts i samarbete med NCC Construction Sverige och RBS Nordisk Renting. 


Entren med trappor på Elite Hotel Marina Tower

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


hotellfrukost på Elite Hotel Arcadia i Stockholm

Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i vår restaurang på entréplan.

Måndag–fredag

06.30–09.30

Lördag

07.30–11.00

Söndag

07.30–12.00

 


närbild på tangentbord

it & wifi

Elite Hotel Marina Tower erbjuder trådlös internet på hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Närbild på en bilratt

Parkering

För den bilburne har hotellet ett garage till förfogande. Parkeringsbiljett löses i receptionen.

Avgift
150 SEK/dygn 
100 SEK/dagsbiljett


biosittning i gyllenesalen

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Här är mötesmöjligheterna stora, hotellet erbjuder en konferenskapacitet på upp till 400 personer. 

  • 14 mötesrum
  • Upp till 400 deltagare
  • Wi-Fi
  • Spa

brunch buffet på Restaurang Marina Tower

Restaurang


Välkommen till Restaurang Marina Tower. Vi serverar mat och dryck med kärlek och värme och vårt ledord är avslappnad elegans. När vädret tillåter så öppnar vi vår uteservering. Här kan ni avnjuta en smakrik middag med influenser från Frankrike och Italien. Rätterna serveras på ett personligt sätt, med stora kunskaper om passande drycker och kombinationer.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00

Röda dagar (vardagar) öppet till 11.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–15.00

Á la carte
Måndag–lördag: 17.00–22.00
Söndag: 13.00–22.00 endast barmeny

Bar
Måndag–torsdag: 15.00–23.30
Lördag: 12.00–24.00
Söndag: 13.00–23.00

Live-piano med vår pianist Carolina Martin varje fredag & lördag.
Quiz första onsdagen i månaden.För aktuella dagar och tider, se på vår Facebooksida. Välkommen!

För sällskap över 9 personer, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon för menyer.Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde. På Elite Hotel Marina Tower kan du njuta av arrangemang av högsta klass när det gäller såväl mat, dryck, lokal och service. Våra festlokaler passar för alla tillfällen.
Välkommen till Sturebadet Marina Tower Spa med turkiskt hamam, bastu, gym och pool.
Njut av ett härligt julbord i stämmningsfull miljö på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, där stad och skärgård möts. 


Från 495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen att fira in det nya året på Stockholms bästa läge! På Elite Hotel Marina Tower ser du fyrverkerierna från första parkett. Vi serverar en härlig 4-rätters nyårssupé och för er som väljer att spendera natten hos oss och vakna upp till en härlig och smakfullt uppdukade frukost buffé, erbjuder vi specialpris på boendet.


Från 3790 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Hotel Marina Tower och njut av en härlig vistelse med spa-dag på Sturebadet.


Från 2500 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Förena nöje med välbehag och unna dig en härlig söndag med spa-besök och middag på Elite Hotel Marina Tower. Sov ut i våra sköna sängar och njut av vår generösa hotellfrukost och få en riktigt bra start på veckan.


Från 1390 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka Easy meetings på Elite Hotel Marina Tower, där stad och skärgård möts. Hotellet erbjuder en toppmodern konferensanläggning med egen konferensreception.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev en härlig vistelse på Elite Hotel Marina Tower, där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds en trevlig restaurang med uteservering samt Sturebadet Marina Tower Spa med pool, gym, bastu och turkiskt hamam. 


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet. Här kan du njuta av en härlig weekend med fantastisk utsikt. Med goda kommunikationer samt förstklassig service erbjuds en unik upplevelse. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang med smaker från Frankrike och Italien samt Sturebadet Marina Tower Spa. 


Från 668 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Boka in härliga dagar på Elite Hotel Marina Tower, hotellet är beläget vid vattnet endast några minuter ifrån centrum. I hotellets restaurang kan du njuta av vällagade rätter med smaker från Frankrike och Italien. Här finns även Sturebadet Marina Tower, ett spa med gym, bastu, pool och turkiskt hamam. 


Från 668 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på Elite Hotel Marina Tower. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds smakfullt inredda hotellrum varav många med havsutsikt. I hotellet finns även Sturebadet Marina Tower med gym, pool, bastu och turkiskt hamam samt en restaurang med smaker från Frankrike och Italien.

Förboka er spaentré på tel. 08-555 703 00.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Pär Lohman

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 oktober 2016

Positivt: Mat, bad och skön säng.

Att förbättra: även erbjuda rött/örtte


Silhouette of a person

Marcus Johansson

Omdömet skrevs den 18 oktober 2016

Positivt: Utsikt

Att förbättra: Servera pannkakor på frukosten. Saknades


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 oktober 2016

Positivt: Vackert och rofyllt God mat och fina bubblor i baren

Att förbättra: inget


Silhouette of a person

Janeth Ahlqvist

Omdömet skrevs den 17 oktober 2016

Positivt: Det är nära till min arbetsplats när jag besöker Stockholm. Fint hotell. Bra och hyfsat pris på parkering.

Att förbättra: Göra om frukostplaneringen. Väldigt stökigt med både mycket folk, svårt att hitta vad man ska ha, trångt att sitta men väldigt ledigt runt kaffeplatsen. Våffelplatsen som är ett dragplåster hade jag lyft fram och bemannat, stort kök bakom helt utan personal, där hade jag haft en person som gör omelett på beställning med lök, ost och tomat som tillval. Man kan göra 4-8 stycken samtidigt. Frukten hade jag flyttat och satt ovanför påläggen och satt borden luftigare istället på den nu lediga fd. fruktbordsytan. Gardiner eller annan ljuddämpare hade höjt kvalitén på en stilla frukost i lugn och ro... mjuk musik från högtalarna.

Övrigt: Högklassigt hotell med utmärkt service, bra parkering, 150 kr för att ta sig med taxi till centrala Stockholm. Rikligt isolerade rum och dörr som är tyststängande, man hör inte andra gäster och stör ingen annan. Fantastiskt spa med fin bastu, ångbad, stor pool och bra träningsredskap. Fräscha möbler och sköna sängar. Allt finns på rummet, bar, fön, strykjärn, bräda, kassaskåp, tv, kaffe, te, Schampo, balsam, duschcreme, bodylotion, tvål, sykitt, skoputs, badrockar, tofflor mm!


Silhouette of a person

Hans Weinert

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 16 oktober 2016


Silhouette of a person

Fatima Gouaref

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 oktober 2016

Positivt: Allt

Att förbättra: När man bokar både spa och hotell är det bäst att påminna att priset skiljer sig åt för spa entre. När jag bokade hotellet kopplade hotellet mig till spa , då skulle jag betala drygt 1400 bara för spa, sedan ringde jag igen för att bekräfta att jag är gäst något som spa hade missat

Övrigt: att hotellet är tillgänglig att ringa till senare än 18


Silhouette of a person

Jens Molin

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 oktober 2016

Positivt: Bemötandet av samtlig personal, både reception, restaurang och städ. Fräscha luftiga rum. Sveriges bästa gym.

Att förbättra: -


Silhouette of a person

Charlotta Tåqvist

Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 11 oktober 2016

Positivt: Miljön och fantastiska rum

Att förbättra: Se till att gymmet ingår. Som min dotter uttryckte det-varför bo på det här dyra hotellet längre då man måste betala extra för att få gymma eller bada.. det brukar ju alltid ingå! Fixa en handikapp parkeringen på framsidan. Ta bort spindelväven i taket i rummet. Resten av stängningen var klanderfri.


Silhouette of a person

Charlotta Tåqvist

Omdömet skrevs den 11 oktober 2016

Positivt: Miljön och fantastiska rum

Att förbättra: Se till att gymmet ingår. Som min dotter uttryckte det-varför bo på det här dyra hotellet längre då man måste betala extra för att få gymma eller bada.. det brukar ju alltid ingå! Fixa en handikapp parkeringen på framsidan. Ta bort spindelväven i taket i rummet. Resten av stängningen var klanderfri.


Silhouette of a person

Charlotta Tåqvist

Omdömet skrevs den 11 oktober 2016

Positivt: Miljön och fantastiska rum

Att förbättra: Se till att gymmet ingår. Som min dotter uttryckte det-varför bo på det här dyra hotellet längre då man måste betala extra för att få gymma eller bada.. det brukar ju alltid ingå! Fixa en handikapp parkeringen på framsidan. Ta bort spindelväven i taket i rummet. Resten av stängningen var klanderfri.


Kontakta oss


 

Hitta hit


GPS koordinater 
59.31567, 18.11100

Precis vid kajkanten i lugna Saltsjöqvarnsområdet och bara fem minuter från stadens puls. Till Elite Hotel Marina Tower blir det naturligt att ta båten som går från Nybrokajen mitt i city. Med sitt unika läge erbjuder hotellet mycket goda kommunikationer och det går precis lika bra att ta bilen som att åka kollektivt. 

Bil från Slussen
Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Danvikstull, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, första vänster in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram genom tunneln. Håll vänster vid kajen och hotellet ligger på vänster sida. Parkeringsbiljett löses i receptionen. Avgift
150 sek/dygn 
100 sek/dagsbiljett.


Taxi
City center ca 10 min
Arlanda ca 35 min, 45 km
Bromma ca 20 min, 10 km


Gående från Södermalm
Gå över Danvikstullsbron. Ta sedan trapporna som leder under bron och följ gångvägen genom parken. Ta vänster på Sjökvarnsbacken.
Buss och spårvagn
Buss 53 ( från T-Centralen eller Slussen) stannar vid hållplats Saltsjöqvarn, där finns en hiss som tar er ner till Hotellet. 

Många Nacka- och Värmdöbussar samt Saltsjöbanan stannar vid hållplats Henriksdal på Värmdöleden. Följ gångvägen mot Danvikstullsbron och ta sedan trapporna ned och gå genom parken. Ta vänster på Sjökvarnsbacken. 

Båt från Nybrokajen ca 10 min
Sjövägens båtar trafikerar sträckan Nybrokajen – Saltsjöqvarn året om, se uppdaterade turlistor här www.sjovagen.nu. Alla SL-biljetter samt Stockholmskortet gäller som färdbevis på dessa båtar. Biljetter måste köpas innan du går ombord, exempelvis i 7-Elevenbutiken på Nybroplan. 

Sommarhalvåret trafikeras sträckan Nybrokajen – Salsjöqvarn även av Ressels “M/S Emelie” under helger. Båtbiljett köpes ombord. 

Egen båt
Sommartid kan våra gäster ta sin egen båt till hotellet och lägga till vid vår alldeles egna flytbrygga med plats för upp till 5 båtar.
_