Nyhet! Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod:

1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod:

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa. 

Bubbel & Babbel

Bubbel & Babbel

Konferens med spabesök

Boka vårt golfpaket

Boka vårt golfpaket

Boka vårt golfpaket i Stockholm

Sommar med frihet

Sommar med frihet

Upp till 30 % rabatt



Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Superior

Superior


  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum ligger mot gården och är ca 23 kvm. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt arbetsplats.

Alla superiorrum har minibar, safetybox, strykjärn/strykbräda och tv. I badrummen finns badkar och hårtork samt hygienartiklar.Morgonrock och tofflor finns på rummet.

Se fler bilder

Från  757 SEK /natt

Boka

Deluxe

Deluxe


  1-3 personer   200 cm eller 2x100 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum ligger mot gården och är ca 30 kvm. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Här finns även en arbetsplats och en avkopplande umgängesdel.

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, tv samt strykjärn och strykbräda. I badrummen finner ni badkar och hårtork samt hygienartiklar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Se fler bilder

Från  927 SEK /natt

Boka

Familjerum

Familjerum


  1-6 personer   2x140 cm   Bäddsoffa   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga familjerum är ca 40-50 m2 och har plats för upp till 6 familjemedlemmar. Rummen har två dubbelsängar och en bäddsoffa. Här finns även arbetsbord och umgängesdel.

Alla familjerum är utrustade med minibar, safetybox, tv, hårtork, strykjärn och strykbräda. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.


Från  1097 SEK /natt

Boka

Superior Seaview

Superior Seaview


  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior sea view rum är ca 20 kvm och har havsutsikt. I rummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar, här finns även en arbetsplats. 

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, strykjärn och strykbräda och tv. I badrummen finns badkar och hårtork samt hygienartiklar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Dessa rum måste förbokas för att garanteras. Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  927 SEK /natt

Boka

Deluxe Seaview

Deluxe Seaview


  1-3 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxe sea view rum har havsutsikt och är ca 35 kvm. Här finns dubbelsäng, bäddsoffa samt arbetsplats och umgängesdel.

Rummen är utrustade med minibar, safetybox, tv samt strykjärn och strykbräda. I badrummen finns hårtork, hygienartiklar samt badkar eller dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  1097 SEK /natt

Boka

Juniorsvit

Juniorsvit


  1-2 personer   200 cm   52 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina junior sviter har havsutsikt och är ca 52 kvm. I rummen finns en dubbelsäng och arbetsplats samt umgängesdel och matsalsmöbel.

Rummen är utrustade med minibar, kaffemaskin, safetybox, tv, samt strykjärn med strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt badkar. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  1437 SEK /natt

Boka

Svit

Svit


  1-2 personer   200 cm   70 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter ligger i torndelen av hotellet och har havsutsikt, sviterna är upp till 70 kvm stora och passar för dig som önskar lite mer yta. Sviterna är lyxigt utrustade och i vardagsrumsdelen finns soffgrupp, tv och matsalsmöbel. I sovrummet finns en stor dubbelsäng, arbetsplats och tv.

Alla rum är utrustade med minibar, kaffemaskin, safetybox, samt strykjärn och strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt en badkar med separat dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. 

Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Vissa sviter har möjlighet att öppna upp till intill liggande deluxe seaview rum (1-2 st) med sk “connecting doors”. Detta betyder att man har 3 st sovrum samt vardagsrum att umgås i.

Se fler bilder

Från  1947 SEK /natt

Boka

Svit Executive

Svit Executive


  1-2 personer   200 cm   50 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga sviter med havsutsikt är ca 50 kvm och ligger i den övre delen av tornet. Sviterna har en dubbelsäng, soffgrupp, matsalsmöbel, arbetsplats och tv.

Här finns även minibar, kaffemaskin, safetybox, samt strykjärn och strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt en jacuzzi med separat dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Samtliga rum är luftkonditionerade. Storlek och höjd på fönstren kan variera.

Se fler bilder

Från  2457 SEK /natt

Boka

Tornsviten

Tornsviten


  1-2 personer   200 cm   109 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva Tornsvit är ett perfekt val för er som har något att fira eller om ni vill bo lite extra lyxigt. Tornsviten ligger högst upp i tornet och erbjuder en stor dubbelsäng, arbetsplats, soffgrupp samt matsalsmöbel, en trappa upp finns lounge med pentry samt en stor takterrass med magnifik utsikt över Stockholmsinlopp och Gamla Stan. I badrummet finns jacuzzi och separat dusch.

Tornsviten är utrustad med minibar, kaffemaskin, safetybox, tv samt strykjärn med strykbräda. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Tornsviten kan även arrenderas för tillställningar/mingel för upp till 25 personer med dryck och tilltugg.

Tornsviten är ca 109 m2.

Se fler bilder

Från  12500 SEK /natt

Boka



Välkommen till Elite Hotel Marina Tower i Stockholm!

Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse.

Sturebadet Marina Tower
Som vår gäst kan ni få tillgång till en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam. 

För att boka er Spa-entré eller behandling ring 08-555 70 300


Spaentré för hotellgäster
Mån–tors 95 kr (Ord. pris 595 kr)
Fre–sön 195 kr (Ord. pris 695 kr)


  186 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  18 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  40 km till flygplatsen
  5 km till tågstationen
  200 m till buss
  200 m till tunnelbanan
  0 m till hamnen


in- och utcheckning

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


it & wifi

it & wifi

Elite Hotel Marina Tower erbjuder trådlös internet på hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Parkering

Parkering

För den bilburne har hotellet ett garage till förfogande. Parkeringsbiljett löses i receptionen.

Avgift
150 SEK/dygn 
100 SEK/dagsbiljett


Sturebadet Marina Tower

Sturebadet Marina Tower

Välkommen till Sturebadet Marina Tower

Sturebadet Marina Tower erbjuder en balans av fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och hälsosam kost. 
Anläggningen erbjuder ett unikt Turkiskt Hamam, bastu, jacuzzi, bassäng och en medlemsklubb med gym och personlig träning med ett begränsat antal platser.

På Sturebadet Marina Tower kan du som gäst varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag.

För att boka er Spa-entré eller behandling ring 08-555 70 300

Spaentré för hotellgäster
Mån-tors 95 kr (Ord. pris 595 kr)
Fre-sön 195 kr (Ord. pris 795 kr)

Öppettider:
Mån-Fre 06:30-21:30 
(barn under 15år mellan kl 9-10)
Lördag 09:00-20:00 
Söndag 09:00-19:00
(barn under 15år mellan kl 8-10 entré via hotellets reception kl 8-9)

För mer information se: www.sturebadetmarinatower.se

 

ÖPPETTIDER I SOMMAR
28 Juni - 16 augusti

Måndag- Fredag 06.30-21.30
Barn under 15 år  09.00-11.00 och 19.00-20.00

Lördag & Söndag  09.00-17.00
Barn under 15 år 09.00-11.00

Stängt Midsommar och Midsommardagen 19-20 juni


Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Här är mötesmöjligheterna stora, hotellet erbjuder en konferenskapacitet på upp till 400 personer. 

  • 18 mötesrum
  • Upp till 400 deltagare
  • Wi-Fi
  • Spa

Restaurang

Restaurang


Välkommen till Restaurang Marina Tower. Vi serverar mat och dryck med kärlek och värme och vårt ledord är avslappnad elegans. När vädret tillåter så öppnar vi vår uteservering. Här kan ni avnjuta en smakrik middag med influenser från Frankrike och Italien. Rätterna serveras på ett personligt sätt, med stora kunskaper om passande drycker och kombinationer.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00

Frukosttider 22 juni-25 augusti
07.00-10.30
Med reservation för ändringar enstaka dagar

Lunch
Måndag–fredag: 12.00–15.00

Á la carte
Måndag–lördag: 17.00–22.00
Söndag: endast barmeny

Bar
Måndag–torsdag 16.00–23.00
Fredag–lördag 15.00–24.00
Söndag och röda dagar  13.00–22.00

Barmeny
Måndag–torsdag: 16.00–22.00
Fredag–lördag: 15.00–22.30
Söndag och röda dagar:  13.00–21.00

För sällskap över 9 personer, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon för menyer.



Förena konferensen med skön avkoppling i inspirerande miljö på Sturebadet Marina Tower


Från 1995 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka ett förmånligt spa-paket i sommar med övernattning på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm.


Från 1990 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Med vårt nya koncept Easy meetings bokar du enkelt och smidigt möten med kort varsel.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av ett härligt julbord i stämmningsfull miljö på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, där stad och skärgård möts. 


Från 445 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder hotellpaket med boende på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. 


Från 3312 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Hotel Marina Tower och njut av en härlig vistelse med spa-dag på Sturebadet. Ta ett dopp i bassängen och njut av en avkopplande behandling.


Från 2500 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en golfvistelse i Stockholm och bo på något av våra fina hotell. Vi erbjuder ett förmånliga hotellpaket i samarbete med Bro Hof Slott GC.


Från 3161 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Boka in härliga dagar på Elite Hotel Marina Tower, hotellet är beläget vid vattnet endast några minuter ifrån centrum. I hotellets restaurang med uteservering kan du njuta av härlig mat och dryck. Här finns även Sturebadet Marina Tower, ett spa med gym, bastu, pool och turkiskt hamam. Under sommaren får alla barn en present vid incheckning och vi erbjuder barn-tv eller film på rummet. 


Från 903 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm, låt dig förföras av utsikten där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. I hotellet finns Sturebadet Marina Tower spa och restaurang med bar och uteservering.


Från 757 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet. Här kan du njuta av en härlig weekend med fantastisk utsikt. Med goda kommunikationer samt förstklassig service erbjuds en unik upplevelse. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang med smaker från Frankrike och Italien samt Sturebadet Marina Tower Spa. 


Från 668 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Boka in härliga dagar på Elite Hotel Marina Tower, hotellet är beläget vid vattnet endast några minuter ifrån centrum. I hotellets restaurang kan du njuta av vällagade rätter med smaker från Frankrike och Italien. Här finns även Sturebadet Marina Tower, ett spa med gym, bastu, pool och turkiskt hamam.  


Från 668 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en romantiskvistelse på Elite Hotel Marina Tower. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds smakfullt inredda hotellrum varav många med havsutsikt. I hotellet finns även Sturebadet Marina Tower med gym, pool, bastu och turkiskt hamam samt en restaurang med smaker från Frankrike och Italien.

Förboka er spaentré på tel. 08-555 703 00.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Saltsjöqvarns Kaj 25
131 71 Nacka

Tel 08-555 702 00
Fax 08-555 702 01
info.marinatower@elite.se

Bokning
08-555 702 00
reservation.marinatower@elite.se 

Gruppbokningar (över 10 rum)
08-559 017 50
stockholm.groups@elite.se

Konferens
08-555 702 46
konferens.marinatower@elite.se

Frågor
info.marinatower@elite.se

Hotelldirektör
Anders Wahlund
anders.wahlund@elite.se

Receptionschef
Sandra Nyström
sandra.nystrom@elite.se


Hitta hit

GPS koordinater
59.31567, 18.11100

Precis vid kajkanten i lugna Saltsjöqvarnsområdet och bara fem minuter från stadens puls. Till Elite Hotel Marina Tower blir det naturligt att ta båten som går från Nybrokajen mitt i city. Med sitt unika läge erbjuder hotellet mycket goda kommunikationer och det går precis lika bra att ta bilen som att åka kollektivt.

Bil från Slussen
Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Danvikstull, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, första vänster in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram genom tunneln. Håll vänster vid kajen och hotellet ligger på vänster sida. Parkeringsbiljett löses i receptionen. Avgift
150 sek/dygn
100 sek/dagsbiljett.


Taxi
City center ca 10 min
Arlanda ca 35 min, 45 km
Bromma ca 20 min, 10 km


Gående från Södermalm
Gå över Danvikstullsbron. Ta sedan trapporna som leder under bron och följ gångvägen genom parken. Ta vänster på Sjökvarnsbacken.
Buss och spårvagn
Buss 53 ( från Odenplan, T-Centralen eller Slussen) stannar vid hållplats Saltsjöqvarn, där finns en hiss som tar er ner till Hotellet.

Många Nacka- och Värmdöbussar samt Saltsjöbanan stannar vid hållplats Henriksdal på Värmdöleden. Följ gångvägen mot Danvikstullsbron och ta sedan trapporna ned och gå genom parken. Ta vänster på Sjökvarnsbacken.

Båt från Nybrokajen ca 10 min
Sjövägens båtar trafikerar sträckan Nybrokajen – Saltsjöqvarn året om, se uppdaterade turlistor här www.sjovagen.nu. Alla SL-biljetter samt Stockholmskortet gäller som färdbevis på dessa båtar. Biljetter måste köpas innan du går ombord, exempelvis i 7-Elevenbutiken på Nybroplan.

Sommarhalvåret trafikeras sträckan Nybrokajen – Salsjöqvarn även av Ressels “M/S Emelie” under helger. Båtbiljett köpes ombord.

Egen båt
Sommartid kan våra gäster ta sin egen båt till hotellet och lägga till vid vår alldeles egna flytbrygga med plats för upp till 5 båtar.

Kommentarer


Jan Fenning

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 29 juli 2015

Positivt: Läget, standarden och servicen.

Att förbättra: Akustiken och trängseln i frukostmatsalen när detvar mycket folk. Annars inget


Monica Bang

Omdömet skrevs den 29 juli 2015

Positivt: Sängarna, frukosten

Att förbättra: Förlängt tiderna för vistelse av barn på spa


Monica Bang

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 29 juli 2015

Positivt: Sängarna, frukosten

Att förbättra: Förlängt tiderna för vistelse av barn på spa


Hotellet svarade den 29 juli 2015

Hej Monica, Jag blir glad att höra att ni tyckte om vår frukost och de sköna sängarna. Hotellet har en ständig dialog med Sturebadet hur vi kan få det optimalt för hotellgäster och spa-gäster. Vi är måna om att alla ska få en trevlig vistelse på Spa. Under sommaren har vi längre öppettider för barn än under övriga året. Men vi tar såklart till oss av din kritik. Hoppas du har en skön sommar. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Emma Nilsson Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Laila Andersson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 29 juli 2015

Positivt: Det underbara rummet, de härliga sängarna....Allt kändes så rent och fräscht! Supergod frukostbuffé! Samt otroligt trevlig och hjälpsam personal! :) Och fantastisk utsikt!

Att förbättra: Stanna där hela tiden och aldrig gå därifrån! ;) Se till att det fanns ännu fler bra familjeerbjudanden för familjer som inte alltid har så bra råd....kanske ett 2-nätterserbjudande med spa/bad. Det är vad jag kommer kika efter, för vi vill gärna komma dit igen! :)


Hotellet svarade den 29 juli 2015

Hej Laila, Vad roligt att ni har trivts så bra hos oss! Vi jobbar med att utveckla våra paket-erbjudanden så förhoppningsvis kommer ni hitta något som passar er framöver. Ha en skön sommar och välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning, Emma Nilsson __________________________________ Elite Hotel Marina Tower Saltsjöqvarns kaj 25 131 71 Nacka - STOCKHOLM Sweden Tel No. +46 8 555 70 200 Fax no. +46 8 555 70 201 Email: info.marinatower@elite.se URL: www.elite.se/sv/hotell/stockholm/marinatower


Madeleine Wahlström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 juli 2015

Positivt: Läget i förhållande till centrum....fantastiskt att kunna ta båt eller buss in till centrala Stockholm.

Att förbättra: Satsa på lite bättre matutbud sommartid i restaurangen samt kanske ska ta in någon som kan spela piano sommartid....elller ha en övverraskningsartist någon fredagkväll i baren.....


Hotellet svarade den 29 juli 2015

Hej, Vi uppskattar att få höra hur du upplevde din vistelse hos oss. Under sommaren har vi en musik-quiz på onsdagkvällar med live-pianist. Vi försöker ha levade musik regelbundet men kan tyvärr inte erbjuda det dagligen. Vad trevligt att ni ger oss högt betyg! Jag hoppas får se er snart tillbaka på hotellet. Glad sommar! Med vänlig hälsning, Emma Nilsson __________________________________ Elite Hotel Marina Tower Saltsjöqvarns kaj 25 131 71 Nacka - STOCKHOLM Sweden Tel No. +46 8 555 70 200 Fax no. +46 8 555 70 201 Email: info.marinatower@elite.se URL: www.elite.se/sv/hotell/stockholm/marinatower


Kjartan Kristjánsson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 26 juli 2015

Att förbättra: Oplyse lidt bedre om transportmulighederne til centrum. For dårligt at båden (SL) ikke sejler om aftenen.


Hotellet svarade den 29 juli 2015

Hej Kjartan, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Det är trist att du upplever att ni inte fått tillgång till all information om kommunikationer. Receptionen finns alltid där för gästerna 24/7 och vi försöker ge så bra service som möjligt. Men vi jobbar ständigt med att förbättra oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Emma Nilsson Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Therese Österberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 juli 2015

Positivt: Fantastiskt frukost och läget på hotell

Att förbättra: Lägg lite mer fokus på oss som reser med barn och ungdomar. Kanske nån aktivitet, pyssel påsen. . liten överraskning på rummet för barnen tex. De lilla kan betyda så mycket för att alla ska känns sig lite extra välkomna; )


Hotellet svarade den 29 juli 2015

Hej Therese, Vad roligt att ni valde Elite Hotel Marina Tower för er semester. Jag noterar att vi där har något att förbättra när det gäller familjer med barn/ungdom. Vi har ett litet utbud i receptionen med pysselböcker och kritor men inte så mycket som vänder sig till ungdomar. Det får vi ha i åtanke. Tack för din feedback och välkommen igen till oss! Med vänliga hälsningar, Emma Nilsson Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Patrik Carlsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 juli 2015

Positivt: Ett jättefint hotell med fantastiskt läge och fina rum

Att förbättra: Försöka göra något åt den höga ljudnivån under frukosten


Hotellet svarade den 29 juli 2015

Hej Patrik, Stort tack för att du ger oss din feedback. Vad roligt att ni gillar vårt hotell! Ljudnivån i frukosten kan ibland upplevas störande då det är mycket gäster i omlopp. Det händer att vi öppnar upp mer lokaler när det är högt tryck och det behövs mer utrymme. Vi håller tummarna för mer sol och värme så att man även kan inta frukosten utomhus! Ha en fortsatt fin vecka & varmt välkommen igen! Med vänlig hälsning, Emma Nilsson __________________________________ Elite Hotel Marina Tower Saltsjöqvarns kaj 25 131 71 Nacka - STOCKHOLM Sweden Tel No. +46 8 555 70 200 Fax no. +46 8 555 70 201 Email: info.marinatower@elite.se URL: www.elite.se/sv/hotell/stockholm/marinatower


Fredrik Karlsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 juli 2015

Positivt: miljön. frukost rent och fint


Anonymous

Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 23 juli 2015

Positivt: Utsikten ved vannet


_