Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Mat & dryck

Weekday Escape

Möt våren i Helsingborg med en härlig hotellupplevelse och sätt guldkant på vardagen. Unna dig vardagslyx där en läcker 3-rättersmiddag med dryck, övernattning i något av våra bekväma dubbelrum samt en generös frukostbuffé ingår.

Om erbjudandet

Välkommen att boka vårt hotellpaket och låt oss ta hand om allt! Checka in på Elite Hotel Marina Plaza precis vid havet och njut av boende i trivsamma rum. Med vårt vardagspaket, som är bokningsbart mellan söndag och fredag, kan ni unna er en vistelse till ett extra bra pris. På kvällen serveras en utsökt 3-rättersmiddag i vår restaurang eller gastropub och till middagen väljer ni om ni önskar ett glas vin, en öl eller ett alkoholfritt alternativ. Efter en god natts sömn serveras vår populära frukostbuffé som gör att dagen kan startas på bästa möjliga sätt.

Passa på och utforska vad Helsingborg har att erbjuda och för den som önskar finns ett rikt utbud av kultur, upplevelser, shopping och smultronställen. Unna dig att boka lite vardagslyx och låt oss skapa magiska stunder tillsammans!

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • 3-rätters middag
  • Ett glas vin, öl eller alkoholfri dryck
  • Frukost & Wifi
  • Mat och dryck ingår endast för vuxna. Om ni bokar med barn betalar ni för dessa på plats.
Pris 945 SEK / person
Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6

Hotellet blev redan från starten uppskattat för sin inbjudande miljö, moderna konferenslokaler, personliga service och rymliga rum. Det fantastiska läget vid kajkanten och närheten till Helsingborg C bidrar till att hotellet är ett utmärkt val för affärsresenären, semesterfiraren och weekendresan. Här finns också parkering i anslutning till hotellet.

Från
1890