Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Flicka i röd och vit randig pyjamas äter frukost i hotellsäng

Njut av en härlig weekend

Boka en härlig weekend med upp till 25 % rabatt!

Om erbjudandet

Njut av en härlig weekend med sovmorgon och en fantastisk hotellfrukost. Vi erbjuder upp till 25 % rabatt när du bokar tre sammanhängande nätter hos oss under helgen.

Utforska en ny stad eller unna dig en weekend på hemmaplan. Hos oss bor du alltid centralt med närhet till stadens utbud av shopping, sevärdheter och aktiviteter. Kombinera gärna din vistelse med ett besök på en av våra trevliga restauranger där läckra menyer väntar på att utforskas. Självklart finns det även möjlighet att beställa till frukost på sängen eller en kyld flaska bubbel som väntar på ditt rum vid ankomst (dock ej på våra Hotel Bishops Arms). Allt för att din weekend ska bli så fantastisk som du önskar. 

Elite Hotels har brett utbud av hotell med bästa lägen i svenska städer över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Med en hög servicenivå och trevlig personal vill vi sätta guldkant på er helg.

I erbjudandet ingår

  • Upp till 25 % rabatt
  • Medlemsförmåner
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 821 SEK/natt
Köping

Hotel Bishops Arms

Stora Gatan 10

Hotel Bishops Arms hittar du i hjärtat av Köping. Vi erbjuder 36 bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil. Här sover du fantastiskt gott i sköna sängar från Hästens som finns på samtliga rum. På entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

Från
919