Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Få upp till 25% rabatt

Upplev sommarens magi på The Wood Hotel by Elite i Skellefteå. Just nu kan du boka en övernattning med upp till 25 % rabatt inklusive frukost.

Välkommen till sommarens härligaste upplevelse på The Wood Hotel by Elite! Låt naturens lugn omfamna dig i våra vackra hotellrum, byggda av trä och inspirerade av Skellefteås unika omgivningar. Här möts skandinavisk design med fönster från golv till tak och vackra detaljer som skapar en unik atmosfär. 

På morgonen bjuder vi på en färgglad frukostbuffé fylld med både varma och kalla favoriter. Vi erbjuder det bästa från trakten, tillagat av noggrant utvalda lokala råvaror. Låt oss förgylla din morgon med blåbärspulver till yoghurten, nygräddade våfflor med hemgjord nötkräm och en stor buffé av både råa och inlagda grönsaker till frukostmackan.

För dig som vill uppleva fler lokala specialiteter väntar Restaurang Mandel med otroliga rätter och hållbarhet i fokus. Inspireras av den varma inredningen och se fram emot en kväll fylld av läckra smaker från trakten. I hotellet finns även Miss Voon, som tar dig på en kulinarisk resa mot Asien med vackra panoramavyer över Skellefteå, samt vår populära restaurang Paolo’s på entréplan. Här serveras allt från fräscha sallader till italienska pizzor och fika.

Runt hörnet väntar storslagna naturupplevelser med lummiga skogar, vandringsleder och glimrande sjöar. Vi guidar dig gärna till de bästa utflyktsmålen och de vackraste utkiksplatserna. För dig som hellre kopplar av på hotellet finns Vana Spa med bastu, spabehandlingar och utomhuspool på 20e våningen. Inled dagen med ett morgondopp och avsluta den med en läcker drink under midnattssolen.

Boka din vistelse nu och upplev sommarens magi i Skellefteå. Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss!

Ingår i paketet

  • Upp till 25 % rabatt
  • Medlemsförmåner
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
från 1590 kr/natt
Skellefteå

The Wood Hotel by Elite

Torggatan 3

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.

Från
1590