Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En hotellsäng och skrivbord

Long stay - flytta in på Elite Hotels

Välkommen att flytta in hos oss på Elite Hotels! Vi erbjuder hotellrum för långtidsuthyrning så att du kan ta del av den härliga känslan av att bo på hotell varje dag.

OM ERBJUDANDET

Flytta in i ett av våra exklusiva hotellrum på bästa läge. Våra hotell står redo för dig med nybäddade sängar och personal redo att ta hand om dig på bästa sätt. Känn dig som hemma i en ombonad hotellmiljö och njut av lyxen av att ha gym och restaurang i samma hus som du bor. Några av våra hotell erbjuder dessutom härliga relaxavdelningar, spa och andra faciliteter som kan sätta guldkant på din hotellupplevelse. Frukost kan du köpa till månadsvis eller för enstaka dagar.

Hitta det perfekta studentboendet och dela det tillsammans med en vän. Vi erbjuder flera hotell på gångavstånd från universitet med stabilt wifi för studier på distans. Arbeta eller studera från arbetsplatsen på rummet eller i våra trevliga lobbymiljöer.

Välj att bo i en av våra vackra sviter för extra stora ytor, ett separat sovrum och vardagsrum där du kan koppla av i morgonrock och tofflor. Eller bo i ett av våra fina dubbelrum med allt du behöver för en bekväm vistelse. Oavsett vilket rum du väljer finns alltid en bekväm hotellsäng med dubbla kuddar, ett skrivbord så att du kan arbeta smidigt på distans, fåtölj eller soffa för avkoppling och paus, samt ett badrum med dusch eller badkar. Rummen har även en rymlig garderob för dina kläder, helkroppsspegel, minikyl och safe.

Hos oss kan du bo centralt med närhet stadens bästa restauranger, shopping och nöjesutbud. Hotellen ligger alltid nära bussar, tåg och centralstationer så att du smidigt kan ta dig till oss vart du än bor i landet. 

Se respektive hotell för tillgängliga rumstyper och priser eller kontakta oss på apartment@elite.se

Ingår i paketet

  • Månadshyra
  • Veckostädning
  • Fritt wifi
Från 10995 SEK/månad