Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Exclusive Dinner Show – Ola Salo

Ola Salo med vinröd bakgrund

VÄLKOMMEN TILL EXCLUSIVE DINNER SHOW – OLA SALO

MT Live presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique bjuder publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på. En unik kväll som inger känslan av att artisten är hemma hos dig i ditt eget vardagsrum. Under kvällen serveras en härlig tvårätters middag av toppklass med ambitionen om att skapa en kväll där smaker, musik och miljö tillsammans fyller sinnena med välbehövliga intryck.

Elite Hotels erbjuder en helhetsupplevelse, en paketering med övernattning i ljuvliga hotellrum där hotellets generösa frukost ingår dagen därpå. Alla som köpt biljett till Exclusive Dinner Show erbjuds en förmånlig rabatt på hotellets ordinarie priser.

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Boka våra hotell till fina priser

Njut av en klassisk tvårätters