Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna i svart baddräkt som sitter på kanten på en pool

Vana Pampering Escape

Med vårt hotellpaket Vana Pampering Escape kan du se fram emot en komplett hotellupplevelse med centralt boende på Elite Palace Hotel, spa och hotellfrukost.

Om erbjudandet

Elite Palace Hotel är det perfekta hotellet för dig som vill unna dig en riktigt härlig upplevelse. Här väntar fina hotellrum med allt du behöver för en god natts sömn. Varje morgon ingår vår stora frukostbuffé med nygräddade pannkakor, hemgjord äggröra, goda frukostmackor med lyxiga pålägg och andra populära frukostfavoriter. Utöver detta ingår även en avkopplande vistelse på Vana Spa med hydromassagepool, bastus och relax.

På Vana Spa kan du njuta av en riktigt härlig spaupplevelse. Detta är ett av Stockholms största spa och gym, en unik plats där du kan koppla av i en modern spamiljö med allt från aromarum till bastus och pool. Slå dig ner på en av loungestolarna intill poolen med något svalkande att dricka, eller låt stressen rinna av dig i den finska bastun. Här finns även vårt 300 kvm stora gym med inspirerande träning i en lugn och elegant miljö.

Elite Palace Hotel ligger i hjärtat av mysiga Vasastan i Stockholm. Ett stenkast bort hittar du fina promenadstråk, unika butiker och många trevliga caféer värda ett besök. Dessutom hittar du Odenplan pendeltågstation endast några minuters promenad bort från hotellet som tar dig till Stockholms centralstation på endast 3 minuter. För dig som reser med flyg stannar flygbussen som tar dig till Arlanda precis utanför hotellentrén. Läs mer om hotellet här.

Välkommen att uppleva Vana Pampering Espace! Boka under vardagar för att ta del av ett extra förmånligt pris. 

Ingår i paketet

  • Inträde till Vana Spa
  • Lån av badrock & tofflor
  • Boende i dubblerum
  • Frukost & Wifi
Från 2090 SEK/natt
Stockholm

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.

Från
2090