Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En kvinna sitter på en säng i ett hotellrum med träinredning
Romantiska paket
Spa & relax

Vana Retreat

Avsluta veckan och börja den nya på bästa sätt med en avkopplande vistelse för två. Med vårt söndags- och måndagspaket erbjuds extra bra pris på boende och inträde till vårt lyxiga spa.

OM ERBJUDANDET

Sätt ert välbefinnande i fokus med en vistelse som inkluderar boende i fina dubbelrum och inträde till fantastiska Vana spa. Koppla av och samla energi i förstklassig spamiljö med en uppvärmd utomhuspool samtidigt som ni blickar över Skellefteås vackra landskap från 20:e våningen.

Efter en riktigt avkopplande dag kan det passa bra med en vällagad italiensk middag på restaurang Paolo’s eller tvärs över gatan på The Bishops Arms som erbjuder en blandning av klassiska pubrätter. Sov gott i sköna sängar bland skandinavisk design och vakna upp till en generös frukostbuffé framdukad för en perfekt start.

Vana Spa erbjuder även ett brett utbud av välgörande behandlingar som utförs av våra duktiga terapeuter. Här finns behandlingar för både ansikte och kropp som ni kan lägga till i ert spa-besök. Läs om och boka våra behandlingar här. Varmt välkomna!

I paketet ingår

  • Spa-entré
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 995 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :