Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna sittandes på poolkant framför man i pool
Mat & dryck
Spa & relax
Vana Spa

Vana Sunday Funday

Avsluta veckan på bästa sätt med vårt exklusiva spapaket som inkluderar boende, spa och tvårätters middag, tillgängligt på flera av våra eleganta hotell med Vana Spa.

Om erbjudandet

Oavsett om du längtar efter avkoppling, en gastronomisk upplevelse eller övernattning i lyxiga omgivningar, så har vi det perfekta paketet för dig. Njut av en avkopplande dag på vårt Vana Spa med allt från uppvärmda utomhuspooler, avslappnande bastur till välgörande behandlingar för att återställa balansen i sinnet och kroppen. Efter en dag med avkoppling väntar en läcker tvårätters middag på vår gastropub, The Bishops Arms, där du kan njuta av en kulinarisk resa av smaker och dofter. För er som besöker The Wood Hotel by Elite i Skellefteå väntar en trerätters middag på den italienska restaurangen Paolo's.

På alla våra utvalda hotell så ingår spainträde, övernattning och en utsökt middag. Ge dig själv eller någon du tycker om den ultimata gåvan av välbefinnande och njutning!

Välj mellan olika spatider på utvalda anläggningar och skriv önskad tid för spa och middag i kommentarsfältet vid bokning.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Inträde till Vana Spa
  • Tvårätters middag
  • Frukost & Wifi
  • Lokala avvikelser kan förekomma
  • Notera önskad slottid för spabesök vid bokning
Från 2190 SEK/natt
Borlänge

Elite Hotel Brage

Stationsgatan 1-3

Njut av en härlig vistelse i Dalarna på centrala Elite Hotel Brage och upplev Vana Spa i Borlänge, en lyxig tillflyktsort för par, vänner och familjer. Ett unikt spa designat och skapat för även yngre gäster. Här serveras ni en utsökt tvårätters middag på uppskattade gastropuben The Bishops Arms.

Om bokningen inkluderar barn, tillkommer en kostnad för middag på 175 SEK/barn som betalas på plats.

Slottider VANA SPA Borlänge

06.30 - 09.00 (+18 år)
09.00 - 11.30 Alla åldrar
12.00 - 14.30 Alla åldrar
14.30 - 16.30 Alla åldrar
17.00 - 19.30 (+13 år)
19.30 - 22.00 (+18 år)

Vänligen skriv önskad tid för spa och middag i kommentarsfältet vid bokning!

Från
2190