Glömt lösenord?

Rooftop by Vana - Öppnar Juli 2021

Upplev Karlstads bästa utsikt på Rooftop by Vana

Äntligen kan vi välkomna er gäster upp till vårt nya Rooftop med utsikt över Karlstads takåsar. Här njuter ni av en god lunch eller middag från den goda restaurangmenyn med mellanrätter eller avnjuter fräscha drinkar i baren. Utöver det kan ni slappna av i någon av de många sköna solsängarna eller ta ett svalkande dopp i den varma poolen. Oavsett åt vilket håll ni blickar ut från takterassen kommer ni ha utsikt över vackra Klarälven. 

Under sommaren välkomna vi er som har bokat vårt exklusiva Upplev Vana Spa & Rooftop by Vana-paket till takterassen. Från och med september är samtliga hotellgäster välkomna till Rooftop by Vana. 

Njut av utsikten och goda drycker

Njut av utsikten och goda drycker

Slå er ner i vår härliga bar som vi öppnar så fort vädret tillåter. I baren njuter ni av goda drycker i en avslappnande miljö med utsikt över Karlstads takåsar. Vi erbjuder även en enklare barmeny för er som vill ha något gott att tugga på till er dryck. När temperaturen sjunker sätter vi igång våra värmare. 

Takbaren kommer vara öppen för externa gäster i mån av plats. 

Ät med utsikt över Klarälven

Ät med utsikt över Klarälven

Välkomna att avnjuta en enklare lunch eller middag i vår restaurang beläget uppe på Rooftop by Vana. Här njuter ni av god mat med utsikt över Klarälven. Vi erbjuder en mängd goda mellanrätter och föreslår att ni beställer in omkring två - tre rätter för att bli mätta. Eller så beställer ni in allt ni fastnar för och delar på en sharing-meny hela sällskapet. 

 

 

Menyer

Vi erbjuder en mängd goda mellanrätter och föreslår att ni beställer in omkring två - tre rätter för att bli mätta.
För bästa upplevelse skapa en sharing-meny - hela sällskapet väljer ett antal rätter för att dela sinsemellan.

Baren och restaurangen är öppen när vädret tillåter. 

Bordsbokning

Vänligen observera att tillgänglighet för externa gäster finns när det finns tillgänglighet i bordsbokningssystemet.

Vana Spa Karlstad

Vana Spa Karlstad

Njut av ett avkopplande besök i en inspirerande och elegant miljö med pool, hamam, ång- och torrbastu och upplevelseduschar. Allt med fantastisk utsikt över Klarälven och dess glittrande vatten utanför. Unna dig en lyxig spa-behandling i något av våra behandlingsrum eller varför inte slå dig ner framför brasan och känn energin.

Öppettider

Öppnar juli 2021

Rooftop by Vana

Måndag-söndag 09.00-21.30 året runt

Roofbar

Måndag-söndag 11.00-23.00 när vädret tillåter

Kontakta oss

Kungsgatan 22
652 24 Karlstad

vana.karlstad@elite.se