Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08 559 017 46
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm

 • Fasaden på Elite Hotel Marina Tower vi vattnet
 • Fönster med havsutsikt på Elite Hotel Marina Tower
 • Konferens med tema på Elite Hotel Marina Tower
 • Konferensrum på Elite Hotel Marina Tower
 • Konferens lounge på Elite Hotel Marina Tower
 • Utsikten på Elite Hotel Marina Tower
 • Poolen på Elite Hotel Marina Tower
 • Häller upp en drink

Konferens på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Med konferenskapacitet för upp till 400 personer är mötesmöjligheterna stora. Här kan du konferera i en inspirerande och rogivande miljö där utsikten över Stockholms inlopp kan förföra vem som helst.
I vår sjönära restaurang serveras lunch och middag. Här kan ni avnjuta en smakrik måltid med influenser från Frankrike och Italien. Med stor omsorg har vi byggt en anläggning som är ett självklart val för såväl stora kongresser som avslappnade möten. Hotellet har ett unikt läge och det är enkelt att ta sig till hotellet med både buss, bil och även båt.

Fakta


 • 18 konferenslokaler
 • 2-400 deltagare
 • Restaurang med uteservering
 • Bar
 • WiFi
 • Sturebadet Marina Tower Spa
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

På Elite Hotel Marina Tower kan du arrangera inspirerande möten i en avkopplande miljö. Hotellet erbjuder ett helt konferensplan med 13 konferensrum och bemannad konferensreception, här finns väl tilltagna ytor för mingel och utställning. På entréplan finns även en vacker kongressal för upp till 400 personer. Flera av våra lokaler har fantastisk utsikt över vattnet. 

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Gyllene Salen 400 400 264 72 280 -
Djurgårdssalen 396 260 170 - 165 -
Skansen 120 100 70 30 60 20
Seglora 156 130 90 40 90 -
Solliden 120 100 70 30 60 20
Mannagrynskvarnen 76 65 50 24 - 16
Saltsjöqvarn 41 30 18 14 - 12
Waldemarsudde 49 40 26 18 - 20
Saltsjöqvarn / Waldemarsudde 90 70 50 24 - -
Prins Eugenes salong 110 100 70 32 60 24
Saltsjön 35 - - - - 12
Danviken 38 30 24 16 - 12
Stadshuset 31 - - - - 20
Grupprum 10 - - - - 8

Beskrivningar


Gyllene Salen är möjligheternas lokal med sina 400 kvm och 6 meter i takhöjd. Denna lokal går att förvandla till vad du önskar, minimässor, bilutställning, banketter eller stora konferenser för att nämna några. I lokalen ingår en 18 kvm scen, 3 projektorer, BOSE ljudsystem, 6 stycken talenheter. Lokalen rymmer upp till 400 personer i biosittning och 380 i bankettsittning. Lokalen går även att möblera i skolsittning för 300 personer, 280 personer i rundabord samt 72 i U-bord.
Se fler bilder

Djurgårdssalen


Djurgårdssalen är en stor lokal med flexibla lösningar och härlig utsikt över Stockholm inlopp. Lokalen går att dela av till 3 mindre lokaler vilket gör den perfekt för stora grupper som även behöver delas in mindre sällskap. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Skansen


Skansen är en vacker och ljus lokal med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Gamla Stan. Här kan du konferera upp till 100 personer i biosittning. Önskar du större yta går det att öppna upp till den intilligande lokalen Seglora. Här finns även möjlighet för mörkläggning.

Seglora


Seglora är en ljus lokal med stora fönster. Här konfererar ni upp till 120 personer i biosittning. Seglora är den mittersta lokalen av Djurgårdssalen så önskas större yta så går det att öppna upp till både Skansen och Solliden på vardera sida. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Solliden


Solliden är en luftig konferenslokal med stora fönster. Här kan ni konferera upp till 100 personer. Önskar ni större yta går det att öppna upp till intilligande lokalen Seglora. Solliden har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Mannagrynskvarnen


Mannagrynskvarnen är en ljus och varm lokal med sjöglimt. Här sitter ni bekvämt och luftigt upp till 24 personer i u-bord men ni kan även sitta upp till 65 personer i biosittning. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.


Saltsjöqvarn


Saltsjöqvarn är en trevlig lokal anpassad för mindre möten. Här kan ni konferera bekvämt och luftigt upp till 35 personer. I lokalen finns en mobil vägg som går att öppna upp mot lokalen Waldemarsudde, vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.


Waldemarsudde


 

Waldemarsudde är en ljus lokal anpassad för föredrag och presentationer. Lokalen kan möbleras i skolsittning eller biosittning. Här finns en mobil vägg som går att öppna upp mot lokalen Saltsjöqvarn vilket gör den perfekt för flexibla lösningar. Waldemarsudde har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Saltsjöqvarn/ Waldemarsudde är en rymlig och luftig lokal med charmiga halvmåne fönster. Här kan du ha bekväma konferenser för upp till 80 personer. Lokalen har en delbar vägg vilket gör att den går att dela av till två mindre lokaler om så önskas. Saltsjöqvarn/Waldemarsudde har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare. 
Se fler bilder

Prins Eugenes salong


Prins Eugene är en ljus lokal med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Här kan du konferera upp till 100 personer i biosittning. Rummet har heltäckningsmatta högtalare i taket och ett headset. 

Saltsjön


Saltsjön är en ljus och trevlig lokal med sjöutsikt över Stockholms inlopp. Här kan du konferera upp till 12 personer i styrelsesittning.


Danvikens stora fönster vetter direkt ut mot Saltsjöns inlopp. Lokalen passar därför perfekt för dig som vill konferera med en vacker utsikt. I den bekväma lokalen kan ni konferera upp till 16 personer i u-bord alternativ 12 personer i styrelsesittning.
Se fler bilder

Stadshuset


Stadshuset är en ljus lokal med fantastisk sjöutsikt. Lokalen har fastmöblering med träbord och bekväma stolar. Här kan du konferera upp till 18 personer i styrelsesittning.


Grupprum


Våra Grupprum passar perfekt för kortare möten och grupparbeten. Här kan man sitta upp till åtta personer. De tre grupprummen ligger i anslutning till konferenslobbyn.


Njut av härliga rätter i vår sjönära restaurang. Vi serverar mat och dryck med kärlek och värme och vårt ledord är avslappnad elegans. När vädret tillåter så öppnar vi vår uteservering.

 


närbild på fiskgryta

Lunchmeny

Mån-fre 11.30 eller 12.45
Lördag från 12.00
Söndag från 13.00

 

 

tårtbit med hallon

Middagsmeny

Hand häller upp Champagnedrink

Dryckespaket middag

Vinpaket small

Ett glas till förrätt

Ett glas med påfyllning till varmrätt

210 SEK

 

Vinpaket medium

Ett glas till förrätt

Ett glas med påfyllning till varmrätt

Ett glas till desserten

275 SEK


Vinpaket large

Ett glas mousserande

Ett glas till förrätt

Ett glas med påfyllning till varmrätt

Ett glas till desserten

345 SEK


Alla priser anges per person och ex. moms.


Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. Elite Hotel Marina Tower en perfekt utgångspunkt för aktiviteter. Vi hjälper er arrangera allt från spa-upplevelser, mat och dryckesprovning till olika vattenaktiviteter. 


Hotellets båt på Elite Hotel Marina Tower

Vår båt Elite Hotel Marina Tower II

Elite Marina Tower II – Targa 37:a

Varför inte boka hotellets egen båt till den destination du vill i Stockholm:

60 minuter (minimum). Max 12 personer – PRIS sek 3000

Halvdag (4 timmar), max antal 12 personer – PRIS sek 6 300

 • Fjäderholmarna Tur & Retur
 • Rundtur inom city med 9st valfria hållplatser
 • Vaxholm Tur & Retur

 Heldag (8 timmar), max antal 12 personer – PRIS sek 12 600

 • Sandhamn Tur & Retur
 • Grinda Tur & Retur
 • Rundtur city med 18st valfria hållplatser 


Måltavla

Laserlerduveskytte över vattnet från vår brygga

Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av en laserlerduveskyttetävling. Passar grupper i alla storlekar.

Upp till 5 personer skjuter samtidigt på samma duva i både individuella och lagtävlingar. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla där även ljudnivån kan justeras.

Det finns tre olika tävlingsmoment;

 1. Skillshoot – (alla får poäng vid träff)
 2. Speedshoot – (bara den snabbaste får poäng)
 3. Rapid-Fire – (de 5 snabbaste får poäng, ju snabbare man är ju fler poäng får man).

 

Äkta hagelgevär som är modifierade med elektronik används tillsammans med plastduvor som används om och om igen. Ofarliga infraröda signaler används istället för hagel, detta innebär att man slipper rekylen (hästsparken). Tävlingar kan genomföras när som helst och var som helst, det enda som behövs är ett öppet område på ca 10 x 40 m.

Om det är problem med plats, om det är för mörkt ute eller om vill vara inomhus finns det tre till sätt att uppleva Lasersport:

 1. Skjut över vatten (flytande duvor används) från stranden, bryggan, båt eller klipporna.
 2. Det går även att skjuta på nattid med självlysande duvor
 3. Inomhus med PARISS-system där man byter ut flygande duvor mot 5 elektroniska lådor som lyser upp slumpmässigt. Ett snabbt spel, skyttarna måste vara pricksäkra.


Spa lounge på Elite Hotel Marina Tower

Sturebadet Marina Tower

Vi erbjuder tillsammans med Sturebadet Marina Tower aktiviteter i hälsans tecken för både stora och så grupper. Ta en paus under konferensen och ladda ny energi eller avsluta dagen med ett uppfriskande träningspass tillsammans. Har ni egna önskemål vänligen kontakta Sturebadet Marina Tower på 08-555 70 300 eller mejla info@sturebadetmarinatower.se.


Blomma och två i spat på Elite Hotel Marina Tower

Ta en 15 minuters ”Time Out” – det lönar sig

Överraska dina medarbetare med en skön bensträckare för att ge ny kraft och energi i konferensen. Vi kommer till ert konferensrum när det passar er bäst och tar hand om både kropp och själ. Vi låter er först slappna av mentalt för att sen låta kroppen komma i rörelse och få igång både tanke och cirkulation.


Poolen på Elite Hotel Marina Tower

Privat gruppträning

Börja er dag med en tuff bootcamp utomhus eller ta en paus i konferensen och kör en skön vattenträning i vår pool. Eller varför inte en Yoga i konferensrummet. Inga örkunskaper krävs, våra instruktörer anpassar klassen efter gruppen. Här ligger fokus på glädje och gemenskap.


Pris: 3 595 kr/grupp (max 25 personer) exkl. moms


Utsikt över vattnet från Elite Hotel Marina Tower

Spänningsfyllda turer med RIB-båtar

Förbered dig på en annorlunda naturupplevelse på vattnet, håll i hatten! Åk ut i skärgården och upplev farten när vi susar mellan kobbar och skär med RIB-charter i Stockholm. På utflykterna med RIB-båt i centrala stan visar vi alla Stockholms sevärdheter. Bland annat Vaxholms fästning, Djurgården, Fjäderholmarna, Vasa-museet och Gröna Lund hinner vi med.
Vi är flexibla och tillmötesgående vid till exempel företagsevent med RIB-båt. Så länge vattnet är 0,5m djupt tar vi oss fram utan problem. I början av turen kör vi lugnt, men i rafflande toppfart kommer vi upp i runt 55knop. Transport med RIB det både roligaste och mest tidsbesparande alternativet att färdas på vatten.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-559 017 46 eller mejla konferens.marinatower@elite.se så berättar vi mer.


Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.


SQ Bar & Restaurang


Välkommen till SQ bar och restaurang. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart. Restaurangen är en naturlig mötesplats där goda grannar och stockholmare möter långvägagäster.

Öppettider

Frukost

Måndag-fredag 06.30–09.30
Lördag 07.30–12.00
Söndag 07.30–12.00

Lunch
Måndag-fredag 11.30–15.00

Restaurangen

Måndag-fredag 17.00–22.00
Lördag 17.00-22.30
Söndag Barmeny serveras Loungen

Bar

Måndag 15.00–23.00
Tisdag-fredag 15.00–24.00
Lördag 13.00–24.00
Söndag 13.00–23.00

Roomservice
Måndag-söndag 17.00–22.00

För sällskap över 9 personer, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon för menyer.Njut av ett härligt julbord i stämmningsfull miljö på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, där stad och skärgård möts. 


Från 531 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
Latitud: 59.31567 | Longitud: 18.11100

FLYGPLATSER
Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm centralstation och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar ca 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.
Från Bromma flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

TUNNELBANA
Tunnelbanestation Slussen

BUSS
Buss 53, från T-centralen eller Slussen, stannar vid hållplats Saltsjöqvarn och där finns en hiss ner till hotellet.

BÅT
Båt från Nybrokajen till hållplats Saltsjöqvarn tar ca 10 min. SL-biljett och Stockholmskortet gäller som färdbevis. Köp biljett innan du går ombord, till exempel på 7-Eleven vid Nybroplan. Se året om tidtabell här.
På helger under sommarhalvåret kan man även åka med bolaget Ressels båt “M/S Emelie”. Biljett kan köpas ombord.

BIL
Från Slussen: Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Danvikstull, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, första vänster in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram genom tunneln. Håll vänster och forsätt längs kajen fram till hotellet.

PARKERING
Parkeringsbiljett kan köpas i receptionen.

_