Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
031 – 720 40 13
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Plaza Hotel, Göteborg


Konferens på Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel erbjuder konferensmöjligheter i enastående vackra salar för upp till 50 personer. Hotellbyggnaden har en lång historia som tar sin början redan 1889, våra konferenslokaler bär därför på en glansfull och spännande historia och några av dem är kulturminnesmärkta. På Elite Plaza Hotel är gästernas trivsel vårt mål, servicenivån som erbjuds är den allra högsta för att varje vistelse och konferens ska bli en unik upplevelse. Restaurang Swea Wine & Dine finns i huset och kreerar härliga konferensmenyer utifrån era önskemål.


Fakta


8 konferenslokaler
2-50 konferensdeltagare
127 hotellrum
2 restauranger
Wifi
Blädderblock
Whiteboard
Projektor
Anteckningblock och pennor
Vatten
Hiss
Parkering


Våra vackra och unika konferenssalar representerar olika tidsepoker, ni väljer mellan klassiska salar från 1800-talet och moderna lokaler med senaste design.
Våra konferenslokaler är utrustade med trådlöst internet, whiteboard, blädderblock, projektor, block, pennor och mineralvatten. Vi tillhandahåller övrig teknisk utrustning helt enligt behov.

 

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Sveasalen 69 50 34 20 - 20
Mahardjasalen 50 40 24 - - 16
Gustavisalen 44 40 22 14 - 10
Vinarkivet 0 - - - - -
Svit 506 80 - - - - 8
Grupprum 20 - - - - 8

Beskrivningar


Sveasalen


Åttkantiga Sveasalen är en av våra mest populära lokaler och ingår i den stora Sveasviten. Detta är Elite Plaza Hotels största konferenslokal med plats för 50 personer i biosittning. De stora fönstren med utsikt mot Västra Hamngatan skapar en ljus och vacker miljö att konferera i. Från början var salen salong i direktörens tjänstebostad och 1909 blev salen Svea Brand- och Lifförsäkringsbolags styrelserum.

Planlösning

Mahardjasalen


Vackra Mahardjasalen ingår i Mahardjasviten och passar bra för sällskap upp till 40 personer. Stora fönster mot Västra Hamngatan gör lokalen ljus och inbjudande. Mahardjasalen har dessutom ett underbart kulturminnesmärkt tak som snidades av Junghänel & Richter när huset byggdes i slutet av 1800-talet. Här hade VD:n för Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag sitt kontor en gång i tiden. 

Planlösning

Gustavisalen


Gustavisalen är vår modernaste lokal som ligger i direkt anslutning till Florentinska Pelarsalen där konferensfika serveras. Lokalen har fast teknisk utrustning och har fönster in mot vår restaurang Swea Hof. Här finns plats för upp till 40 personer i biosittning.

Planlösning

Vinarkivet


Vinarkivet var från början Svea Brand- och Lifförsäkringsbolags gamla försäkringsarkiv som vi byggt om. Vinarkivet är perfekt för till exempel vinprovningar, frukostseminarium och middagar för upp till 50 personer. 

Planlösning

Svit 506


Svit 506 är 79 m2 stor och kan användas som konferenslokal med plats för 8 personer i styrelsesittning t.ex. vid mindre möten eller ledningsgruppssammanträden. Från denna svit har gästerna fin utsikt över Göteborg.


Grupprum


Våra fyra grupprum är mindre lokaler som passar bra för möten för upp till 8 personer. Ett av grupprummen har fast teknisk utrustning. De övriga tre grupprummen ingår i våra juniorsviter och här finns, utöver mötesplats för 6 personer, även en sittgrupp samt en 55 tums TV som är uppkopplingsbar mot dator.

Planlösning

Elite Plaza Hotels restaurang Swea Wine & Dine kreerar härliga måltider till er konferens. Här erbjuds konferensfika, konferensluncher samt trevliga sällskapsmenyer. Utbudet kan variera efter säsong och tillgänglighet.

 


Förmiddagsfika

Kaffe/te

Fralla/smörgås med pålägg och grönsaker.

Fruktsallad på säsongens frukt samt italienska biscotti serveras med färskpressad juice & stilla vatten

Eftermiddagsfika

Kaffe/the

Swea Wine & Dines nybakta sötsaker & bakverkserveras med krispiga choklad- och hasselnötsbräck samt uppskuren frukt efter säsong och tillgång

Sällskapsmenyer

Våra härliga sällskapsmenyer anpassas efter era önskemål. 


Som en trevlig avslutning eller välförtjänt paus i konferensen har Elite Park Avenue Hotel och Elite Plaza Hotel möjlighet att erbjuda en rad skräddarsydda aktiviteter som passar just er. Tid och kvalité är viktiga faktorer i valet av konferensaktivitet.
Här nedan kan ni se ett urval av ett antal aktiviteter som passar alla typer av konferenser. Önskar ni komplettera med måltider utanför hotellens restauranger hjälper vi gärna till. Några exempel på aktiviteter:

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. 


RIB-båt i Skärgården

Passa på att uppleva Göteborgs skärgård på ett fartfyllt sätt när du bor och konfererar på Elite Park Avenue Hotel eller Elite Plaza Hotel. Ta med kollegor eller kunder på en RIB båttur och se vår underbara skärgård från ett helt annat perspektiv tillsammans med Public Event. Ni blir upphämtade av Public Events RIB båtar i Göteborg och tar sedan en trevlig tur ut i Göteborgs skärgård. Så småningom tar ni sikte på Vinga fyrplats för ett kort bryggstopp där ni svalkar era strupar med bubbel på bryggan.  Avslutningsvis anländer ni tillbaka i Göteborg igen efter ca. 2,5 timmar. Är ni ute efter lite extra fart kan vi rekommendera ett adrenalintillägg, då bjuds ni på lite extra fartupplevelser, svängar och passager!

Vad ingår i priset

  • RIB båt T/R Vinga
  • Bubbel på Vinga 

Pris & info

  • 749:-/pp ex moms.
  • Minimum 10 gäster


Public Event erbjuder även andra turer till t.ex. Pater Noster och Marstrand. Besök www.public-event.se för mer information.

För bokning och mer information vänligen kontakta Public Event på 0735-30 26 54 eller info@public-event.se.


Whisky- & ölprovning på The Bishops Arms

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vårt signum är att erbjuda våra gäster marknadens bredaste sortiment av fatöl och Single Malt Whisky. Allt serverat av kunniga medarbetare i en genuin engelsk miljö.

The Bishops Arms kan erbjuda dig och ditt företag whisky- och ölprovningar. Vi har allt från grundläggande provningar för nybörjaren till en mer avancerad för experten. Eller varför inte bara ta med personalen på en bit mat och prova någon av våra olika fatöl?

Provningar & Pubquiz

Öl- eller whiskyprovning
395:- inkl moms per person (316:- ex moms)

Öl- eller whiskyprovning + hamburgare
545:- inkl moms per person (451:- ex moms) 

Öl- eller whiskyprovning + hamburgare + privat pubquiz 
595:- inkl moms per person (491:- ex moms) 

Privat pubquiz + hamburgare  
295:- inkl moms per person (252:- ex moms)

Vid provningar är minsta antal 6 personer och max antal 50 personer. För Pubquiz är minsta antal 10 personer. Varje provning/quiz tar ca 1,5 timme.


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.


Swea Wine & Dine


Välkommen till Swea Wine & Dine! Här utgår vi från säsongens svenska råvaror och inspireras vi av det franska kökets finess. Hos oss finns något för alla som uppskattar god mat i vacker och inspirerande miljö. Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel. Kärleken till matupplevelsen är uppenbar på Swea Wine & Dine. Erfaren personal guidar dig genom menyn och tipsar om vilken dryck som bäst lyfter smakerna till nya höjder. Njut av en vällagad lunch, en liten bit mat, en trerätters middag eller ett glas i Plaza baren.

Öppettider

Öppettider i sommar

Frukost 
Måndag–söndag: 07.00–10.30

Restaurang:
Måndag–söndag: 13.00–22.00

Ordinarie öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Matsal
Måndag–lördag: 18.00–sent
Söndag: 15.00–20.00

Plaza Bar
Måndag-fredag: 11.30–sent
Lördag: 16.00–sent
Söndag: 15.00–sent


Plaza Bar på Elite Plaza Hotel


Här kan ni sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny. Vi rekommenderar er att beställa en Martini från vår egen Martinimeny som våra bartenders tagit fram.

Öppettider

Plaza Bar

Måndag-fredag: 11.30-Sent
Lördag 16.00-01.00
Söndag: Stängt


The Bishops Arms, Västra Hamngatan Göteborg


I engelsk miljö träffas hotellgäster och göteborgare. Här är stämningen hög och på pubmenyn kan du alltid hitta något gott att äta. Chansen är också stor att du här hittar din favoritöl eller whisky. Vi har över 100 olika ölsorter, varav 26 på fat och över 200 olika sorters whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Måndag–torsdag 16.00-00.00
Fredag 16.00-02.00
Lördag 12.00-02.00
Söndag 16.00-23.00


Frukost på Elite Plaza Hotel


Avnjut en härlig hotellfrukost i en femstjärnig atmosfär.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00

Öppettider under sommaren
Måndag–söndag: 07.00–10.30Konferera i en unik miljö på Elite Plaza Hotel och avsluta dagen med en lax- och räkkryssning med underhållning i Göteborgs södra skärgård.


Från 1066 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 350 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_