Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kommande hotell

Elite Hotels är Sveriges mest klassiska hotellkedja. Kedjan har vuxit stadigt genom åren och erbjuder ett trettiotal premiumhotell och en handfull värdshus i hela Sverige. Här hittar du information om våra hotellprojekt som inte har öppnat än. 


Elite Hotel Academia, Uppsala


ELITE HOTEL ACADEMIA, UPPSALA - ÖPPNAR DEN 6 MARS 2017

Elite Hotels kommer äntligen till Uppsala med ett helt nytt hotell i bästa läge vid stationen. Hotellet, som ligger i anslutning till det gamla posthuset, kommer att erbjuda 198 rum med marmorbadrum och konferenslokaler för uppemot 160 personer i den största lokalen samt gym och relax. Högst upp på elfte våningen blir det en spektakulär restaurang med skybar med utsikt över hela staden och i markplan kommer ni att hitta vår uppskattade gastropub The Bishop Arms med uteservering. Vi ser fram emot att få välkomna er till vårt nya hotell i Uppsala.


Animerad fasad på kommande hotell på Hagaplan

Elite Hotel Hagaplan


ELITE HOTEL HAGAPLAN - ÖPPNAR I SLUTET AV 2017

Vi öppnar i slutet på 2017 vårt sjunde hotell i Stockholm och koncernens 35:e hotell. Hotellet som nu växer fram ligger vid Hagaplan, i närheten av Karolinska Institutet, i en av stadens snabbast växande stadsdelar. Vårt nya hotell kommer att erbjuda 222 rum med helkaklade marmorbadrum, moderna och bekväma konferenslokaler, gym och relax och en restaurang för inresta såväl som boende i området.


_