Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Restaurangchef Knaust Bar & Matsal

Om tjänsten


Som restaurangchef hos oss på Elite Hotel Knaust ansvarar du för den mest klassiska matsalen i hela Norrland. Spegelsalen på Knaust eller som vi säger, Knaust Bar & Matsal.

Vår ambition är att alla skall känna sig avslappnade och varmt välkomna och samtidigt kunna få sina högt ställda förväntningar tillgodosedda.

Vi behöver förstärkning av en erfaren restaurangchef. Vi söker dig som har en passion för att se gästen och dess behov. För att ge det där lilla extra både till gästen och ditt team.

Du kommer själv att arbeta i driften men ansvarar också för att leda och fördela arbetet på din avdelning.

Vi har öppet för lunch och middag samt att en hel del beställningsverksamhet förekommer.

Offerering och planeringsmöten med gäst och annat administrativt arbete så som schema, beställningar, fakturahantering mm är den del av tjänsten.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du själv styr din tid och ger dig stora möjligheter att påverka koncept och aktiviteter i matsalen. Du ansvarar för din personalgrupp samt ingår i företagets ledningsgrupp.

Att ha arbetat på hotellrestaurang är en merit samt om du har dryckeskunskap.

Välkommen med din ansöka senast den 10/7 Frågor om tjänsten besvaras av Pubchef Ulrika Carlsson, tel 070-281 65 21 eller platschef Ulrica Widmark Norberg 070-818 09 03

Tillträde i mitten av augusti om möjligt.

Kollektivavtal finns, individuell lönesättning.

Varmt välkommen med din ansökan till ulrica.widmark@elite.se .


Om Elite Hotel Knaust, Sundsvall


Elite Hotel Knaust ligger centralt beläget på Storgatan i Sundsvall och är vida känt för sin fantastiska marmortrappa. Byggnaden invigdes första gången 1891 och är Sundsvalls mest anrika hotell med magnifik spegelsal, gastropub och relaxavdelning.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Sundsvall
Rekryterande chef
Ulrica Widmark Norberg
_