Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bishops Arms Västerås söker servitörer/servitriser

The Bishops Arms Västerås ligger i samma byggnad som Elite Stadshotellet med utsikt över Stora Torget mitt i centrala Västerås. Puben är den första the Bishops Arms som öppnade i Sverige för 30 år sedan. Det är en mysig blandning av restaurang, pub och bar och en plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö.

Vi söker nu en utåtriktad person med mycket positiv energi till vårt kunniga och erfarna team. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är på kvällar, både vardag som helg.

Vi söker någon med tidigare erfarenhet från liknande vekrsamhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och attityd. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov.

Lön enligt kollektivavtal.

Om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta Hamit Koyuncu, pubchef, på 070-2335978 eller pubchef.vasteras@bishopsarms.com.

Varmt välkommen med din ansökan

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Västerås
Hotell
Elite Stadshotellet, Västerås
Publiceringsdatum 9 april
Rekryterande chef Cem Gürler (cem.gurler@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Fasaden av Elite Stadshotellet Västerås i jugendstil

Om Elite Stadshotellet, Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vårt hotell i Västerås ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.