Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Morgonpigg frukostvärdinna/värd till Elite Stadshotellet i Växjö

Om tjänsten


En bra start på morgonen sitter i hela dagen och många av våra hotellgäster ser frukosten som den viktigaste delen av upplevelsen när de bor hos oss. Nu söker vi en frukostvärd/värdinna som vill vara med och arbeta för att utveckla vår frukostupplevelse ytterligare. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda frukostens varma och kalla delar, plocka disk, fylla på i buffén samt hålla god ordning i både buffén och i matsalen. Vi söker dig som är effektiv, ordningsam och morgonpigg. Du har en mycket väl utvecklad serviceförmåga och du möter dina gäster på ett glatt och positivt sätt. Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare.

Tjänsten är på deltid, 75%. Frågor besvaras av Mikaela Parkhed 0739-17 48 34. Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
4 november
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
8 december
Rekryterande chef
Helen Bäckstedt
_