Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

MORGONPIGG FRUKOSTANSVARIG FÖR ELITE HOTEL MOLLBERG

Om tjänsten


Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja. Elite Hotels består i dag av ett trettiotal kvalitetshotell, från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Som en medarbetare på Elite Hotel Mollbergs frukostteam är du med och ger våra gäster den bästa tänkbara starten på dagen. Frukosten är olika för alla – vissa gäster vill få vakna sakta till gott kaffe, andra passar på att ta in nyhetsuppdateringarna medan ytterligare andra förbereder sig för dagens arbete. Gemensamt för alla våra gäster är dock att de på Elite Hotels ska få de bästa möjliga förutsättningarna för en bra dag i form av en härlig inbjudande frukostbuffé som tillfredsställer allas önskemål. Som medarbetare på frukosten, behöver du vara morgonpigg, en riktig servicestjärna och lyhörd och uppmärksam för våra gästers önskemål.

Nu söker vi frukostansvarig till Elite Hotel Mollberg. Som frukostansvarig ansvarar du för att effektivitet, kvalitet samt service alltid är på topp i hotellets frukostmatsal. Du arbetar aktivt i frukostserveringen och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och stresstålig. Vidare är du mycket noggrann och har en utpräglad ansvarskänsla. Du kommer att vara hotellets ansikte utåt och skall tillsammans med resterande personal på frukostavdelningen välkomna våra gäster på ett proffsigt sätt.

Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare av att jobba i kök eller liknande arbete och är van att servera och hantera gäster.

Meriterande är om du är utbildad som kallskänka eller har arbetat med hantering av livsmedel tidigare och/eller har tidigare erfarenhet av arbete i ledande position.

Tjänsten är på 75% med möjlighet till mertid och tjänstgöring sker tidiga morgnar vardagar och helger.

Lön enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdagen är 5 juli men intervjuer kan ske löpande och vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.


Eventuella frågor hänvisas till

Silvester Mujkic Annika Birkfeldt

Restaurangchef Hotelldirektör

Telefon: 070-8348355 042-373700

Silvester.mujkic@conventum.se annika.birfeldt@elite.se

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollberg, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Helsingborg
Rekryterande chef
Silvester Mujkic
_