e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Romantiska hotell Skåne

Bo på ett av våra romantiska hotell i Skåne och låt kärleken få stå i fokus. På Elite Hotels har vi flera mysiga hotell i Skåne med sköna sängar, serviceinriktad personal och stor frukostbuffé. Ta en dejt på hotellets restaurang och kom sedan tillbaka till det stilrent inredda hotellrummet och njut av varandras sällskap!

Bo på ett mysigt hotell i Skåne

Ta med någon du tycker om på en weekend där ni bor på ett mysigt hotell i Skåne och får ett välbehövligt avbrott i vardagen. Elite Hotels har flera romantiska hotell i Skåne där du och din partner kan slappna av och njuta av varandras sällskap. Ni kan träna tillsammans i ett av våra gym för att sedan gå till relaxavdelningen och koppla av. På kvällen kan ni ta en fördrink i en av våra mysiga barer och sedan gå och äta en lyxig middag på hotellets restaurang. Efter middagen kommer ni tillbaka till ert rum och kryper ner i krispiga lakan för en god natts sömn. När ni vaknar står den stora frukostbuffén framdukad.

Oavsett om du vill bo på ett mysigt hotell i Malmö, Helsingborg, Lund eller någon annan stad i Skåne har vi ett romantiskt hotell som är perfekt.

Romantiska hotell i Skåne med Elite Hotels

Boka ett av våra romantiska hotell i Skåne! På Elite Hotels tror vi på kärlek och har därför tagit fram flera underbara hotellpaket. Ni bor i ett vackert hotellrum där ni möts av champagne, blommor och choklad när ni anländer och kan skåla in er romantiska vistelse. Byt om till fluffiga morgonrockar och tofflor och gör er hemmastadda. Varför inte boka till en 3-rätters middag i vår restaurang och gå ut på dejt?

Varmt välkommen till Elite Hotels när ni vill fira eller bara rå om varandra!


Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Esplanade erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-27)

Boka

Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Hotellet erbjuder 178 smakfullt inredda hotellrum och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till wifi och hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Från   801 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-05)

Boka

Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget vid kanten av Öresund. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. Här befinner sig gästen i en modern och internationell miljö med all tänkbar service i närheten. Våra 194 rum är modernt utrustade och flera har en underbar utsikt mot havet. Alla hotellgäster har möjlighet att träna i vårt gym eller koppla av en stund i bastun. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Marina Bar & Bistro, The Bishops Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller koppla av i lobbybaren. Sommartid njuter du av havet, båttrafiken och stadens puls intill kajkanten på våra uteserveringar.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-20)

Boka

Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns också den alldeles nyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollbergoch det italienska caféet Paolo´s.

Från   910 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-01)

Boka

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns gym och bastu samt festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

Från   828 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-21)

Boka

Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen och erbjuder 116 smakfullt inredda hotellrum. Gästerna har tillgång till relaxavdelning med bastu & gym, och den trevliga gastropuben The Bishops Arms finns i anslutning till hotellet. 

Från   884 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-04)

Boka
_