Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En trappa fylld med ballonger

Middagspaket med vinprovning

Unna dig en kväll fylld njutning i vackra Spegelsalen med vårt exklusiva hotellpaket på Elite Hotel Knaust. Avnjut en specialkomponerad fyrarätters meny ackompanjerad av fantastiska Sydafrikanska viner av druvan Chenin Blanc.

Om erbjudandet

Den 10:e juni firas #drinkchenin över hela världen och vi välkomnar er att fira denna smakrika dag med oss! Slå er ner vid dukade bord i magnifika Spegelsalen och avnjut en härlig fyrarätters middag med tillhörande vinpaket. Med hjälp av sommeliern och Sydafrikaexperten Maja Berthas gedigna kunskap och spännande anekdoter guidas ni genom vinerna under middagen. 

Checka in i fina rum på Elite Hotel Knaust och upptäck våra klassiska miljöer innan det är dags att bege sig till kvällens middag. Efter en kväll väl värd att minnas så sover ni gott i sköna sängar och ser fram emot att avsluta er vistelse med vår generösa frukostbuffé morgonen därefter. Boka in vårta exklusiva hotellpaket på Elite Hotel Knaust och upplev en kväll av lyx – välkomna!

Ingår i paketet

  • Fyrrättersmiddag
  • Vinprovning
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 3190 SEK/natt
Sundsvall

Elite Hotel Knaust

Storgatan 13

I en byggnad från 1891 ligger detta anrika hotell som är vida känt för sin vackra marmortrappa och magnifika spegelsal. Hotellet ligger mycket centralt och erbjuder imponerande miljöer, gym/relax, restaurang, bar och gastropub.

Från
3190SEKper natt