Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En trappa fylld med ballonger
Mat & dryck

Middagspaket med vinprovning

Unna dig en kväll fylld njutning i vackra Spegelsalen med vårt exklusiva hotellpaket på Elite Hotel Knaust. Avnjut en specialkomponerad fyrarätters meny ackompanjerad av fantastiska Sydafrikanska viner av druvan Chenin Blanc.

Om erbjudandet

8-9 juni ska vi äntligen fira druvan Chenin Blanc med pompa och ståt. Vi provar en härlig uppställning vin som i alla avseenden visar på druvans mångfacetterade karaktär i vackra Spegelsalen. På lördagen är det full fest med en välkomponerad 4-rättersmeny där alla matchats med en ny uppsättning viner. Kom och fira Sydafrikas nationaldruva med oss och sydafrikaexperten Maja Berthas.

Checka in i fina rum på Elite Hotel Knaust och upptäck våra klassiska miljöer innan det är dags att bege sig till kvällens middag. Efter en kväll väl värd att minnas så sover ni gott i sköna sängar och ser fram emot att avsluta er vistelse med vår generösa frukostbuffé morgonen därefter. Boka in vårta exklusiva hotellpaket på Elite Hotel Knaust och upplev en kväll av lyx – välkomna!

Ingår i paketet

  • Fyrrättersmiddag
  • Vinprovning
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1645 SEK/person
Sundsvall

Elite Hotel Knaust

Storgatan 13

I en byggnad från 1891 ligger detta anrika hotell som är vida känt för sin vackra marmortrappa och magnifika spegelsal. Hotellet ligger mycket centralt och erbjuder imponerande miljöer, gym/relax, restaurang, bar och gastropub.

Från
3290