Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
4 glada och festklädda människor skålar

Nyårsfirande på Elite Hotel Adlon & Gioia

Boka en minnesvärld start på det nya året på charmiga Elite Hotel Adlon på Vasagatan i centrala Stockholm. I vårt exklusiva nyårspaket ingår en fantastisk femrätters nyårssupé på restaurang Gioia, en övernattning i ett av våra fina dubbelrum samt en generös frukostbuffé.

OM ERBJUDANDET

Ge er själva en oförglömlig upplevelse och fira det nya året med oss på Elite Hotel Adlon. Vårt nyårspaket har allt ni behöver för att skapa en underbar kväll väl värd att minnas. Efter att ni har checkat in i ert bekväma dubbelrum avnjuts under kvällen en femrätters nyårsmiddag i restaurang Gioia som ni finner i samma byggnad som hotellet. Restaurangen erbjuder äkta italienska influenser vilket avspeglas i såväl mat, dryck som i atmosfär. När ni skålat in det nya året sover ni gott i våra bekväma sängar och krispiga lakan. Morgonen efter inleds med vår härliga frukostbuffé, en perfekt avslutning på er nyårshelg.

Boka nu och skapa en minnesrik inledning på det nya året tillsammans!

Ingår i paketet

  • 5-rätters nyårssupé på restaurang Gioia
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 4640 SEK/natt
Stockholm

Elite Hotel Adlon

Vasagatan 42

Charmiga Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm och erbjuder 213 hotellrum. Här bor du på bästa läge intill Centralstationen och Arlanda Express.

Från
4640