Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två personer vid middagsbord med varsin tallrik och glas vin.
Mat & dryck

Staycation

Boka en härlig Staycation som inkluderar en tvårättersmiddag. Som medlem erhåller du dessutom ytterligare rabatt!

Om erbjudandet

Upplev någon av Sveriges vackra städer och njut av en hotellvistelse till förmånligt pris på något av våra fina hotell. Bli medlem för att ta del av ytterligare rabatt. Med vårt erbjudande bokar du upp till fyra nätter till förmånligt pris. Vi erbjuder hotell med centralt läge från Kiruna i norr till Malmö i söder. Besök en ny stad eller unna dig en stunds avkoppling i din egen hemstad. En av kvällarna serveras en utsökt tvårättersmiddag i hotellets restaurang eller på puben The Bishops Arms.

Vi har tagit fram ett hotellpaket där du kan få ut det du önskar av ditt avbrott i vardagen och få möjlighet till full avkoppling. Börja dagarna i lugnt tempo med en härlig och energirik frukost, fortsätt med ett besök till något av stadens utflyktsmål eller stanna på hotellet och ta del av alla faciliteter som finns på plats. När dag blir natt kan du välja din favoritkudde från vår kuddmeny för en extra god natts sömn. Alla våra hotell ligger inom bekvämt promenadavstånd till shopping, restauranger och kommunikationer. Välkommen!

Ingår i paketet

  • Tvårättersmiddag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
  • Om bokningen inkluderar barn beställer ni och betalar middagen separat på plats
Från 1391 SEK/natt
Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22

Bo på Elite Eden Park Hotel, ett exklusivt hotell mitt i centrala Stockholm. Här bor du intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Elite Eden Park Hotel är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm.

Upplev en kulinarisk resa med en utsökt trerättersmiddag på vår fantastiska gastropub Goma, där drycken står i centrum och asiatisk gastropubmat lockar. Vår bar erbjuder klassiska och nytänkande drycker för alla tillfällen, från dag till natt. Slå dig ner i bekväma soffor eller vid höga barbord och avnjut maten i spännande serveringar. Goma är en färgstark och innovativ plats där lekfullheten tydligt speglas i både mat och dryck

Från
2210