Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Människor som är glada i en pool
Spa & relax

Midnight Sun Spa & The Wood Hotel Festival

För en oförglömlig upplevelse vid The Wood Hotel Festival, den 25/5, erbjuder vi ett exklusivt hotellpaket som låter er njuta av det bästa vi har att erbjuda. I paketet ingår en övernattning i ett av våra eleganta rum, tillgång till avslappnande Midnight Sun Spa, sköna badrockar och tofflor samt en generös frukostbuffé.

Erbjudande

Varmt välkomna till en vistelse utöver det vanliga där ni får ta del av festivalens puls samtidigt som ni njuter av vårt fantastiska Vana Spa. Festivalen som går av stapeln den 25/5 bjuder på en kombination av musik, mat och dryck i en härlig atmosfär. Efter en dag fylld av upplevelser kan ni checka in på ett av våra komfortabla rum och njuta av en kväll på Vana spa, med härlig stämning i den ljusa sommarnatten. Här erbjuds smakrika cocktails, bubbel, snacks och större tilltugg. 

Vana Spa är exklusivt reserverat för gäster som har bokat detta paket. Ni får välja mellan två tidsluckor, antingen mellan 19:00-21:30 eller 21:30-00:00, för att njuta av en avkopplande kvällsupplevelse. Därefter är det dags att sjunka ner i våra sköna sängar för en god natts sömn, innan ni vaknar upp till en smakfull frukostbuffé som avslutning på er vistelse hos oss.

Ingår i paketet

  • Midnight Sun Spa
  • Badrock & tofflor
  • Övernattning i vald rumskategori
  • Frukost & Wifi
  • Gym
Från 1300 SEK/person
Skellefteå

The Wood Hotel by Elite

Torggatan 3

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.

Från
2600