Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Skidåkare hållandes i ett par längdskidor som står framför The Wood Hotel by Elite
Aktiviteter
Skidpaket

I am Cross Country skiing

Boka din skidsemester i Skellefteå och njut av härliga dagar med längdskidåkning, middag, spaentré och boende på The Wood Hotel by Elite. Välkommen till en härlig vistelse med längskidåkning i Skellefteå!

Om erbjudandet

Se fram emot en härlig skidsemester i Skellefteå och utforska milsvis av vackra skidspår. Oavsett om du provar längdskidåkning för första gången eller är en rutinerad skidåkare finns här något för dig. Efter en dag i spåret ingår entré till Vana Spa för välförtjänad  återhämtning och avkoppling. 

I vårt skidpaket ingår även en läcker middag på vår restaurang Mandel. Njut av en härlig 4-rättersmeny med spännande mellanrätter och unna dig något gott att dricka från baren. Vi erbjuder ett stort utbud av både varma drycker, alkoholfria drinkar och törstsläckande öl – perfekt efter en dag ute i spåret. I restaurangen serveras även vår stora frukostbuffé varje morgon med allt från rykande färskt bröd med goda pålägg, våfflor och lokala favoriter.

I Skellefteå finns gott om bra längdskidåkningsspår på nära avstånd från hotellet. Vitberget är en riktig pärla för längdskidåkning med över 16 km sammanhängande elljusspår, och för den som hellre åker skidor under dagtid finns flera mil av varierande skidspår. Det erbjuds något för både nybörjaren som för den mest erfarne. Skellefteå är en av få orter i Sverige som sparar snö från föregående säsong vilket gör att vi kan påbörja skidsäsongen redan innan första snön faller. Fråga gärna i receptionen för tips på längdskidåkningsspår som passar just dina önskemål!

Ingår i paketet

  • 4-rättersmeny med mellanrätter
  • Entré till Vana Spa
  • Skidförvaring & karta med skidspår
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
  • Uthyrning av skidutrustning sker på förfrågan
Från 1390 SEK/person
Skellefteå

The Wood Hotel by Elite

Torggatan 3

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.

Från
2780