Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Fluffigt bäddad säng med sänggavel i brunt läder som står framför en vägg med ljus träpanel

Christmas getaway

Boka en mysig vistelse i Skellefteå med julbord, julfika, choklad på rummet och annat som hör julen till.

Om erbjudandet

Räkna ner till jul tillsammans med oss på The Wood Hotel by Elite! Vi erbjuder en härlig Christmas Getaway med allt du behöver för att hitta den rätta julkänslan. Välj mellan fina hotellrum med utsikt över Skellefteås vackra omgivningar, här finns allt från trevliga dubbelrum till exklusiva sviter. På rummet väntar ett frukt- och chokladfat vid incheckning så att ni kan inleda er hotellupplevelse hos oss på bästa sätt.

Njut av julens smaker i stämningsfull miljö på vår trevliga restaurang Mandel. Vi serverar ett generöst julbord med allt från traditionella rätter till lokala specialiteter och vegetariska alternativ. Även vår restaurang Paolos bjuder på julstämning med en trevlig julfika med värmande drycker, läsk och bakverk.

Varmt välkommen till oss för en mysig vistelse i hjärtat av Skellefteå!

 

Ingår i paketet

  • Julbord
  • Julfika på Paolos
  • Frukt & choklad
  • Hotellupplevelse för två personer
Från 3340 SEK/natt
Skellefteå

The Wood Hotel by Elite

Torggatan 3

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.

Från
3340