Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Jimmi Eriksson leendes i kockkläder

Gastronomisk kväll med middag av mästerkock

Den 16 och 17 februari välkomnar vi Jimmi Eriksson till Elite Stadshotellet i Luleå för två kvällar i gastronomins tecken. Kombinera en fantastiskt femrätters meny med bekvämt boende och generös frukostbuffé.

Om erbjudandet

Vi bjuder in till en oförglömlig kväll fylld med fantastiska smaker i restaurang Karl August. Under två kvällar finns Jimmi Eriksson på plats för att servera er en femrätters meny. Jimmi Eriksson har en rad meriter i bagaget då han nu senast var Sveriges representat i Bocuse d’Or, ansvarade för Nobelmiddagen 2022, utnämndes till årets kock 2016 samt vann VM-guld tillsammans med kocklandslaget. På meritlistan finns även VM-guld i Global Chefs Challenge 2018 tillsammans med vår egna köksmästare André Edlund.

Efter en fantastisk kväll ni sent ska glömma sover ni gott i krispiga lakan innan ni dagen efter avslutar er vistelse på bästa sätt med vår dignande frukostbuffé. Varmt välkomna till en helg i gastronomins tecken.

 

Den femrätters meny som kommer att serveras presenteras i slutet på januari. Under dessa kvällar har vi dessvärre inte möjlighet att tillgodose specialkost.

Den 17/2 är för tillfället fullbokat!

Ingår i paketet

  • Femrätters middag komponerat av Jimmi Eriksson
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & WiFi
Från 3439 SEK / rum
Luleå

Elite Stadshotellet

Storgatan 15

Mitt i centrala Luleå ligger detta anrika hotell från 1903, med ståtlig entré och vacker festsal i fransk renässansstil. Vårt hotell i Luleå erbjuder smakfullt inredda rum, gym, parkering, lunchrestaurang och gastropub.

Från
3439