Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Pojke på Klossfestivalen

Klossfestivalen

Upptäck Klossfestivalen den 2 mars med vårt härliga familjepaket! Bo på Elite Hotels bekväma rum i centrala Jönköping och upplev den årliga LEGO-festivalen på nära håll.

Om erbjudandet

Vi på Elite Hotels i Jönköping är stolta över att kunna erbjuda ett fantastiskt hotellpaket som kommer att göra din vistelse i staden oförglömlig i samband med Klossfestivalen. Paketet inkluderar boende samt biljetter till Klossfestivalen 2 mars.

Ta chansen att skapa oförglömliga minnen med hela familjen genom att utforska de fantastiska LEGO-skapelserna och delta i spännande aktiviteter. Klossfestivalen är ett underhållande evenemang som bjuder på härliga LEGO-skapelser, tävlingar och chansen att träffa alla LEGO-idoler. 

Boka nu och se fram emot en oförglömlig vistelse på Elite Stora Hotellet i Jönköping med en färgglad LEGO-upplevelse på Klossfestivalen. Välkommen till en helg fylld med kul, kreativitet och avkoppling!

Ingår i paketet

  • Boende i vald rumskategori
  • Biljetter till Klossfestivalen
  • Frukost & Wifi
  • Heldags familjebiljett kl. 10.00 – 17.00
Från 1480 SEK/natt
Jönköping

Elite Stora Hotellet

Hotellplan 3

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv.

Från
1480