Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Garn med blandade färger
Aktiviteter
Mat & dryck

Garnrally Deluxe: Stick Together Edition!

Den 6:e april lanserar vi stolt Garnrally Deluxe, Stick Together Edition - en dag som är skräddarsydd för alla garnälskare där ute. Efter en inspirerande dag hos våra garnbutiker är det dags att förlänga magin på Elite Stora Hotellet!

Om erbjudandet

Checka in och landa i en av hotellets bekväma fåtöljer, omgivna av andra likasinnade garnentusiaster. Här finns det tid för att diskutera idéer för kommande projekt, inspirera varandra och sist men inte minst - sticka och virka. En kväll av gemenskap och kreativitet väntar.

Mingla och njut av bubbel och läckra snittar innan vi samlas för en utsökt middag. Det kommer både att finnas massor av tid för avkopplande stickning i gott sällskap samt en och annan happening för den som vill ha ut något extra av kvällen.

Missa inte chansen att vara en del av denna magiska garnupplevelse - anmäl dig redan idag!

Paket utan boende

För de som föredrar sina egna sängar finns det möjlighet att delta endast på själva evenemanget utan övernattning, till ett pris av 495 kr. Boka din plats genom att mejla oss på joakim.jungewall@elite.se.

Ingår i paketet

  • Rabatterat boende på Elite Stora Hotellet
  • Mingel med bubbel & snittar
  • Läcker enrätters middag
  • Frukost & Wifi
Från 1550 SEK/enkelrum
Jönköping

Elite Stora Hotellet

Hotellplan 3

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv.

Från
1550