Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Ett par sitter vid ett bord i Swea Wine & Dine och äter middag

Fira in det nya året i stil

För er som önskar en minnesvärd start på det nya året, välkomna till Elite Plaza Hotel i hjärtat av Göteborg. Vårt exklusiva nyårspaket erbjuder en festlig nyårsmiddag med fem smakrika rätter på Swea Wine & Dine, ett glas mousserande vin innan måltiden, en lyxig övernattning i något av våra dubbelrum och en generös frukostbuffé.

Om erbjudandet

Ge er själva det ultimata nyårspresenten och skapa en oförglömlig upplevelse på Elite Plaza Hotel i Göteborg. Vårt nyårspaket har allt ni behöver för en underbar kväll att minnas. Efter att ni har checkat in i ert bekväma dubbelrum, kommer ni att avnjuta en femrätters nyårsmiddag på Swea Wine & Dine, där varje tugga är en kulinarisk resa. Innan middagen, njut av ett uppfriskande glas mousserande vin för att fira det gångna året och välkomna det nya med öppna armar. Morgonen efter inleds med vår generösa frukostbuffé, en perfekt avslutning på er nyårshelg. Boka nu och skapa en minnesrik inledning på det nya året tillsammans.

Ingår i paketet

  • Femrätters nyårsmiddag på Swea Wine & Dine
  • Ett glas mousserande vin innan middagen
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 4190 SEK/natt
Göteborg

Elite Plaza Hotel

Vastra Hamngatan 3

Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Från
4190