Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Ett festklätt par skålar ståendes i en bar

Nyårsfirande i hjärtat av Göteborg

Välkomna att fira det ny året tillsammans med Elite Park Avenue Hotel mitt på Avenyn. Vårt exklusiva nyårspaket bjuder in er till en festlig nyårsmiddag med fem rätter på den mysiga restaurangen atPARK, tillsammans med ett glas mousserande vin innan måltiden. Ert äventyr fortsätter med en lyxig övernattning i något av våra eleganta dubbelrum följt av en generös frukostbuffé.

Om erbjudandet

Ge er själva den ultimata nyårsupplevelsen och låt oss skämma bort er på årets sista dag. Efter att ni checkat in i ert bekväma dubbelrum kommer ni att avnjuta en femrätters nyårsmiddag på vår restaurang atPARK, där varje tugga är smakupplevelse för era sinnen. Innan middagen kan ni njuta av ett uppfriskande glas mousserande vin och skåla för året som gått. Vid tolvslaget finner ni första parkett till stadens vackra fyverkerier precis utanför. Ert nyårsfirande avslutas på bästa möjliga sätt med en generös frukostbuffé, som ger er energi och en smakfull start på det nya året. Boka nu och skapa en oförglömlig inledning på det nya året tillsammans.

Ingår i paketet

  • Femrätters nyårsmiddag på atPARK
  • Ett glas mousserande vin innan middagen
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 4090 SEK/natt
Göteborg

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

Från
4090