Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Bild på rum med dubbelsäng med gavel i svart sammet

Vinterkampanj - 40 % rabatt

Boka en oförglömlig vistelse med 40 % rabatt på alla våra hotell i hela Sverige. Vi erbjuder dig som trogen medlem boende till ett fantastiskt pris när du bokar minst två sammanhängande nätter.

Om erbjudandet

När vintermörkret lägger sig är det härligt att drömma sig bort till en plats där du får koppla av, kanske med någon du tycker om? Ta en paus från den stressiga vardagen och unna dig en mysig hotellvistelse där vi får ta hand om dig och ditt sällskap. Som medlem får du just nu 40 % rabatt på alla våra hotell.

Sov gott i sköna sängar i våra fina rum och vakna utvilad till en utsökt frukostbuffé för att sedan ta del av allt vad hotellet av ditt val har att erbjuda. Upptäck nya smaksensationer på våra härliga restauranger, samla energi i lyxig spa-miljö, sjunk ner i en uppvärmd utomhuspool och njut av enastående service.

Bo centralt och upptäck en ny stad eller unna dig en stunds avkoppling i din egen hemstad. Alla våra hotell ligger inom bekvämt promenadavstånd till shopping, restauranger och kommunikationer. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till våra hotell för bästa bekvämlighet.

Varmt välkommen med din bokning! 

I erbjudandet ingår

  • 40 % rabatt på hotell
  • Medlemsförmåner
  • Frukost & Wifi
Från 594 SEK/natt