Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Pojke på Klossfestivalen

Klossfestivalen

Upptäck Klossfestivalen i Växjö den 20-21 maj på ett bekvämt och lyxigt sätt med vårt speciella hotellpaket! Bo på ett av Elite Hotels bekväma rum i centrala Växjö och upplev den årliga LEGO-festivalen på nära håll.

Om erbjudandet

Vi på Elite Hotels i Växjö är stolta över att kunna erbjuda ett fantastiskt hotellpaket som kommer att göra din vistelse i staden oförglömlig i samband med Klossfestivalen. Paketet inkluderar boende på ett av våra fina hotell i Växjö, Elite Stadshotellet eller Elite Park Hotel och exklusiva VIP-biljetter till Klossfestivalen för hela helgen den 20-21 maj.

Ta chansen att skapa oförglömliga minnen med hela familjen genom att utforska de fantastiska LEGO-skapelserna och delta i spännande aktiviteter. Klossfestivalen är ett underhållande evenemang som bjuder på härliga LEGO-skapelser, tävlingar och chansen att träffa alla LEGO-idoler. Här checkar ni in fredagen den 19 maj och möts av barn-VIP på rummet så att hela familjen kan koppla av och se fram emot minnesvärd vistelse. Dessutom ingår en voucher på vår populära restaurang The Bishops Arms för att avnjuta en välsmakande måltid efter en dag full av upplevelser. Starta dagen på bästa möjliga sätt med hotellets generösa frukostbuffé varje morgon.

Boka nu och se fram emot en oförglömlig vistelse på Elite Hotels i Växjö med en färgglad LEGO-upplevelse på Klossfestivalen. Välkommen till en helg fylld med kul, kreativitet och avkoppling!

I paketet ingår

  • Boende i vald rumskategori
  • Biljetter till Klossfestivalen
  • VIP på rummet
  • Frukost & Wifi
Från 1490 SEK/natt

Skicka en förfrågan till Elite Hotels, Växjö

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :