Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två islandshästar
Aktiviteter
Nöje & upplevelse

Ridtur med Islandshästar, guide, lunch och kaffe

Ungefär en och en halvtimmes bilresa från Elite Hotel Mimer ligger den mysiga Islandshästgården Grönåker Farm. Under ridturen i den fantastiska naturen serveras lunch och kaffe. När ni kommer tillbaka till hotellet får ni slappna av i sköna hotellsängar i ert hotellrum. Morgonen efter väntar vår generösa frukostbuffé.

Om erbjudandet

Dagen börjar med en instruktör kommer välja ut hästar efter er erfarenhet. Turridningen inleds med genomgång och en kortare lektion i ridhuset av en erfaren instruktör för att alla ska lära känna sina hästar och känna sig trygga.

Därefter bär det av ut i naturen. Ni får prova islandshästens olika gångarter. Tempo och instruktioner anpassas efter gruppens förutsättningar och erfarenhet. Klä er efter väder och ridning. Lämpliga kläder för ridning är oömma kläder, lediga byxor utan sömmar som skaver ex fritidsbyxa och rejäla skor med bra sula. Under ridturen kommer det serveras lunch och kaffe.

Om någon i sällskapet inte vill rida erbjuder de andra aktiviteter på farmen:

  • Vandring med guide: Ni vandrar till fots upp på ”Lia” mitt i Björnriket och ni kommer få uppleva oslagbar natur. Lunch och kaffe ingår. De anpassar vandringen efter gruppen.
  • Gym: De har ett fullt utrustat gym på gården där ni kan få möjlighet av träna ett individuellt träningspass med en utbildad personlig tränare. Lunch och kaffe ingår.

Ni tar er ut till farmen och tillbaka med egen bil eller lägger till upphämtning mot en avgift. När ni återvänder till hotellet efter en hel dag ute i naturen får ni slappna av och återhämta er i sköna hotellsängar i ett av våra fina hotellrum. Morgonen efter väntar vår generösa frukostbuffé.

Ingår i paketet

  • Ridtur med islandshäst
  • Boende i enkel- eller dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 1640 SEK/Natt

Skicka en förfrågan till Elite Hotel Mimer, Umeå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :